FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

FoSte95
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FoSte95 » 27 avg 2020, 09:32

Historicar je napisao/la:
27 avg 2020, 09:15
FoSte95 je napisao/la:
27 avg 2020, 08:57
27 avg 2020, 08:53
Bol što ovo nismo iskoristili je veča, ako uzmemo u obzir, da je u domenu naučne fantastike, da opet budemo nositelji u prvom pretkolu Lp narednog ljeta, naravno ako odbranimo titulu.
Sa koeficijentom preko 7.000 si siguran nositelj uprvom kolu LŠ

I da sve ovo oko koeficijenata je bitno zbog UCL koja pocinje sljedece sezone i tu moramo ganjati plasman u grupe
Problem je, što će 99 % narednog ljeta u prvom pretkolu Lige prvaka igrati Maribor/Olimpija (naučna fantastika je da neko mimo njih, drugu godinu zaredom bude prvak Slovenije), Bate Borisov, Helsinki i Malme, koji imaju puno bolji koeficijent od nas.
ako pogledamo istoriju tj. zadnjih pet sezona

20/21

slika

19/20

slika

18/19

slika

17/18

slika

16/17

slika

Vidimo da je koeficijent preko 6.000 sasvim dovoljan za mjjesto nositelja u prvom kolu CL :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 avg 2020, 09:36

mirzatele je napisao/la:
27 avg 2020, 08:58
Jedina zamjerka Vinku sinoć što nije uveo Sušića umjesto Handžića. Vidjeli smo još jednom da je Hare jedino sposoban da napravi faul u napadu, još kad su na terenu i on i Ahmetović, samo se moze bunariti a bilo je rano za to, 15 minuta do kraja čini mi se kad Handžić uđe
Morao ga je ranije uvesti, to je jedina zamjerka.
Momcima svaka čast, samo Hodžiću noga što prije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 27 avg 2020, 09:43

Kad je ždrijeb za 3. pretkolo EL?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 avg 2020, 09:44

MortemHz je napisao/la:
27 avg 2020, 09:36
mirzatele je napisao/la:
27 avg 2020, 08:58
Jedina zamjerka Vinku sinoć što nije uveo Sušića umjesto Handžića. Vidjeli smo još jednom da je Hare jedino sposoban da napravi faul u napadu, još kad su na terenu i on i Ahmetović, samo se moze bunariti a bilo je rano za to, 15 minuta do kraja čini mi se kad Handžić uđe
Morao ga je ranije uvesti, to je jedina zamjerka.
Momcima svaka čast, samo Hodžiću noga što prije.
Handzic je trebao od pocetka pa s klupe dici Ahmeta oko 60-te, i Tinu isto....

Beka oba dovest, spica, stopera/destruktivca
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 27 avg 2020, 09:47

Zundo je napisao/la:
27 avg 2020, 09:43
Kad je ždrijeb za 3. pretkolo EL?
1.septembar
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 avg 2020, 09:57

Sto se tice tatara rahmanovica tu se moze zamjena dovest, tesko da cemo ih moci prodat jer oni su tip igraca koji su za pl odlicni a za vani losi..

MI SMO stopere mjenjali scale godine i svake godine smo bili dobro popunjeni sa stoperima kao i svim drugim pozicijama sem spice. Neznam jesmol ikad posle rata imali spica ovoliko dugo i da je imao vakav ucinak. Mozda obuca

Problem je SPIC skoro komazec hadzic handzic pandza maksimakno godinu dvije i odu jer jednostavno spicevi su naj vazni igraci u ekipi.

Uglavnom nepostoji covjek koji radi a da nepravi greske, al isto tako dok ekipa osvaja titule ne probija budzete napreduje svake godine po jedan korak ja zadovoljan..

Cruz je jedina enigma zasto je tu,znaci ni jedan igrac nije dosao da nije nesto dao privrijedio ekipi sem njega..

Sto rece SAMOZDRAVLJE MOJ AHBAB TREBA POZITIVNO KRITIKOVAT I DAT DOZNANJA I EMIRU I VINKU I SABRINI I PLINOVODI DA U FC SARAJEVO NEMA LEZANJA I OPRAVDANJA NA OSNOVU PROSLI ZASLUGA, to navijace FK SARajevO a ni Nama ne interesuje samo uspjeh i to je to.

Glupo je danas bilo sto su igrali u crnim dresovima nevidise TURKISH mogli bi oni se naljutit radi ovog.

Sto se tice SABRININE izjave, i ne izlazenje Vinka na pres je pogreska. Offside pogreska nije prvi put se desio.

Treba to da iznese na seminarima i prijedlog ako ga ima kako da se to popravibda bi bilo manje gresaka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 avg 2020, 10:01

slika

Oba puta TSS ušao sa klupe.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 avg 2020, 10:07

Moze li se stići dovesti napadač, bek i da se registeuju u pley off u slučaju prolaza.
Kritikovao sam Oremusa, al sinoc sa Djokanovicem u tandemu su igrali fantastično.Tesko da će Pejovic se naigrati pored njih dvojice. Susic se vraća, i Besim.
Bice zestoka konkurencija za prvih 11.
Okrenuti se Radniku pobjediti kako umijemo i znamo.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 27 avg 2020, 10:10

Imali li kakakv desni bek u juniorima da uleti u prvi tim, ovo mu je životna prilika, ako se ne može izboriti protiv panja Hodžića onda nema šta tražiti u Sarajevu.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 27 avg 2020, 10:12

Je.bali smo jeza u ledja ako ne dobijemo u Bijeljini, ali fakat. Bit ce bodovni zaostatak nesto veci, a atmosfera negativna duze vremena jer idemo na pauzu. S pobjedom bi se zaista lakse disalo, narocito ako bi u medjuvremenu odigrali s Olimpikom.

P.S. Ranije sam pisao, ali ne sjecam se je li neko odgovorio. Mogu li Milanovic i Imamovic igrati protiv nas?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 avg 2020, 10:12

LegendKiller je napisao/la:
27 avg 2020, 10:10
Imali li kakakv desni bek u juniorima da uleti u prvi tim, ovo mu je životna prilika, ako se ne može izboriti protiv panja Hodžića onda nema šta tražiti u Sarajevu.
Bas, ako ovog debila ne moze izbaciti nije mu mjesto ni u akademiji.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 avg 2020, 10:17

Nakon sinoc, ja nisam razocaran niti sekunde, ostaje samo zal sto nismo prosli, a mogli smo.
Meni je prvenstveno drago sto se sinoc vidjelo da ova ekipa zna igrati. Ne sumnjam da cemo u narednom periodu dovesti dva dobra igraca, a onda sve ono sto smo sinoc vidjeli da se primjeni u nasoj ligi i svi cemo biti zadovoljni.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 27 avg 2020, 10:21

Ako ovo nije krik i razlog za buđenje Hadzije ne znam sta jeste. Desni bek se mora dovesti. Ako Zinedin, Fanimo, Sušić, Pidro mogu cekat priliku sa klupe može i Hodžić.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 27 avg 2020, 10:24

Ma tjesimo se bezveze a ovo je bila historijska sansa sa nesto vise.

Nama ne idu dvije tekme u ruke. Jednostavno u jednoj tekmi je sve moguce, tkzv "coinflip". Pa mrtva Nicosia uzela jucer Legiju, Ferencvaros prosao Celtic.

Ovi konobari su nam bukvalno iz dvije sanse dali dva gola. Ma da je upitno da li je onaj prvi gol uopste sansa.

MrPink
Kontakt:

Post Postao/la MrPink » 27 avg 2020, 10:29

Ako cemo realno fale na oba beka i napadač. Salcina treba vratiti u vezni red

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 avg 2020, 10:35

27 avg 2020, 10:01
slika

Oba puta TSS ušao sa klupe.
Znači do njega je, je.em mu žvalje. :rol: Jedini propust je što Sušić nije uveden u igru bar u 70 min.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 avg 2020, 10:40

Napapijri je napisao/la:
27 avg 2020, 10:12
Je.bali smo jeza u ledja ako ne dobijemo u Bijeljini, ali fakat. Bit ce bodovni zaostatak nesto veci, a atmosfera negativna duze vremena jer idemo na pauzu. S pobjedom bi se zaista lakse disalo, narocito ako bi u medjuvremenu odigrali s Olimpikom.

P.S. Ranije sam pisao, ali ne sjecam se je li neko odgovorio. Mogu li Milanovic i Imamovic igrati protiv nas?
Valjda imaju taj ugovor ko sa Celikom.Sjecam se da naši posuđeni igrači nisu igrali protiv nas u Zenici.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 27 avg 2020, 10:44

Ono sto je najupecatljivije ova nasa ekipa igra 10 puta bolje kada napada i fajta se. Cim se od njih trazi neko pozicioniraje, pokusaj pravljenja bloka i kontri, nista od toga. Valjda je Vinku sada to jasno. Izadji i igraj na pobjedu, napadaj i trazi gol vise. Ovi Igraci ne mogu drugacije.
- FKS -

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 avg 2020, 10:45

poslije poništenog gola jasno je bilo da ispadamo,ybg još smo fudbalski liliputi,okrenuti se onom kukuruzištu u bijeljini i čekati žrijeb za ligu evrope,već sam se dobro pripremio da ispadamo tako da mi i nije nešto krivo

VVVBK

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 avg 2020, 10:47

Nisam mogao gledati zadnjih pola sata ali vidim da svi spominju odlicno 1.poluvrijeme sto ce reci da je Marinovic morao odmarati prvotimce protiv Veleza jer je očito falilo snage za posljednju, potrebnu ofanzivu u drugom...uz kasnjenje s TSS-om. Tako da naravno da je donekle krivac i trener kojem uzgred ja vjerujem.
I da je bilo 2:2 ja vjerujem da bismo u produzecima ispali. Nemoguce je da ekipa kalibra PLBiH u 8 dana toliko igra i putuje i to sve ratoborne i bitne utakmice. NEMOGUCE.
...
Jukic je po meni najslabija karika. Ne samo sinoc.
...
Salčin - neko je spominjao da je momak izjavio da bi volio da se isprofilise na beku i ja to podrzavam. Sinoc ga nismo gledali nesto ofanzivno jer je crkao u nedjelju a tada se komotno mogao koristiti Pidro.
...
Ne treba sada pisati hvalospjeve Marinovicu kada je covjek postavio istu taktiku kao i u utakmicama prije. Prije bih rekao da je stvar motivacije pa onda taktike koja je vec bila unaprijed poznata. Ja Marinovicu osporavam forsiranje i neodmaranje prvotimaca te ono sto smo mu osporavali u U21 - bez obzira na formu uvijek je forsirao istih 11 i bez obzira na rezultat uvijek ista formacija - šablon...kao i kasnjenje s izmjenama.
Dakle, nije to tako bajno bilo s njegove strane.
Da li ga vidim kao dugorocno rjesenje? - DA.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, mosarajvosa83, Proximic, Tarapi i 17 gostiju.