Briše se 1.000 iz sezone 15/16 kad smo igrali protiv Lecha, tako da za narednu sezonu trenutno imamo 5.750 a ako odemo u play off bit ce jos 0.500 na toFoSte95 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:52Znaci ovako generalno neki cilj sa početka je ispunjen, a to je drugo kolo LŠ sto znaci malte ne siguran play-off za LE i jos mnogo bitnije koeficijent 2.500.
Sinoc stvarno nema se sta zamjeriti Vinku i igracima, bila je to sve sem defanzivna igra i ovo je samo pokazatelj kako ce Sarajevo igrati u ligi kada Evropa prođe i da ono do sada u ligi nije nikakvo ogledalo igre vec ljudi jednostavno igraju pod ručnom. Sinoćni meč je jojednom pokazao da nam treba napadac i to pod hitno, valjda je Hadziji i Vinku to sada skroz jasno. Dzaba sva ona silna kombimatorika kod veznih igraca ako nemaju to kome poslati.
Da je tragedija i nije jer ispadaju i timovi koji mnogo vise uloze u igracki kadar nego mi, a istovremeno da je šteta jeste.
Opet ponavljam na dobrom smo putu da osiguramo cilj a to je play-off jer nam se brise 1.500 iz sezone 14/15 a vec sada imamo minimum 2.000 za ovu sezonu. Kao sto rekoh cilj je play-off i koeficijent 7.250 sa cime bi i naredne godine u prvom kolu bili sigurno nosioci a ne cekati kao ove sezone armeniju, albaniju itd.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Iskreno mene je sinoć Ahmetović najviše razočarao puno puno sam očekivao od njega
12. igrač kluba iz Titove 38b
Sa koeficijentom preko 7.000 si siguran nositelj uprvom kolu LŠHistoricar je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:53Bol što ovo nismo iskoristili je veča, ako uzmemo u obzir, da je u domenu naučne fantastike, da opet budemo nositelji u prvom pretkolu Lp narednog ljeta, naravno ako odbranimo titulu.
I da sve ovo oko koeficijenata je bitno zbog UCL koja pocinje sljedece sezone i tu moramo ganjati plasman u grupe
Jedina zamjerka Vinku sinoć što nije uveo Sušića umjesto Handžića. Vidjeli smo još jednom da je Hare jedino sposoban da napravi faul u napadu, još kad su na terenu i on i Ahmetović, samo se moze bunariti a bilo je rano za to, 15 minuta do kraja čini mi se kad Handžić uđe
@Zip, ja sam vec i prije meca pisao da to nece biti problem u Evropi jer se tu daje i vise od nekog maksimuma, sto zbog visokih premija, sto zbog moguce prodaje. Sinoc je bilo dobro zaista, iako se ne mogu oteti dojmu da nam je falilo malo vise da izvrsimo i onaj posljednji pritisak. Kao sto sam rekao za igru i taktiku, tako cu reci i za fizicku spremu: zasto u ligi ne mozemo kao sinoc? Vratit cu se na jos jednu stvar na koju sam upozoravao, a to je manjak motivacije, odnosno zasicenost. To je jos jedan razlog radi kojeg su nam neophodna pojacanja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
A ima sljedeca odmah se brise 0 bodovaTHEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:57Briše se 1.000 iz sezone 15/16 kad smo igrali protiv Lecha, tako da za narednu sezonu trenutno imamo 5.750 a ako odemo u play off bit ce jos 0.500 na toFoSte95 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:52Znaci ovako generalno neki cilj sa početka je ispunjen, a to je drugo kolo LŠ sto znaci malte ne siguran play-off za LE i jos mnogo bitnije koeficijent 2.500.
Sinoc stvarno nema se sta zamjeriti Vinku i igracima, bila je to sve sem defanzivna igra i ovo je samo pokazatelj kako ce Sarajevo igrati u ligi kada Evropa prođe i da ono do sada u ligi nije nikakvo ogledalo igre vec ljudi jednostavno igraju pod ručnom. Sinoćni meč je jojednom pokazao da nam treba napadac i to pod hitno, valjda je Hadziji i Vinku to sada skroz jasno. Dzaba sva ona silna kombimatorika kod veznih igraca ako nemaju to kome poslati.
Da je tragedija i nije jer ispadaju i timovi koji mnogo vise uloze u igracki kadar nego mi, a istovremeno da je šteta jeste.
Opet ponavljam na dobrom smo putu da osiguramo cilj a to je play-off jer nam se brise 1.500 iz sezone 14/15 a vec sada imamo minimum 2.000 za ovu sezonu. Kao sto rekoh cilj je play-off i koeficijent 7.250 sa cime bi i naredne godine u prvom kolu bili sigurno nosioci a ne cekati kao ove sezone armeniju, albaniju itd.

Dakle, moramo jos bar dvije godine zaredom biti prvaci aBd

A da da moja greska zaboravio sam oni sezonu kad nikako u evropi nismo bili. To je onda 6.250 max koeficijnet za narednu sezonu. Opet je to mnogo bolje nego ove sezoneTHEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:57Briše se 1.000 iz sezone 15/16 kad smo igrali protiv Lecha, tako da za narednu sezonu trenutno imamo 5.750 a ako odemo u play off bit ce jos 0.500 na toFoSte95 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:52Znaci ovako generalno neki cilj sa početka je ispunjen, a to je drugo kolo LŠ sto znaci malte ne siguran play-off za LE i jos mnogo bitnije koeficijent 2.500.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dobih od sinoć milion poruka od likova koji uopšte ne prate toliko naš fudbal da pohvale igru Sarajeva i naravno da je i svakom od njih sudija glavni krivac za ispadanje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Da i kao sto @ zip rece naredne sezone 2021/2022 sve bodova sto osvojimo ce se racunati jer nam se za sezonu 22/23 ne brise nista zbog one sezone kad nismo ni igrali, ugl narednih par godina mozemo koeficijent poprilično podici, tako da ove price da necemo imati sansi ne piju vode, hocemo imati sansi ali bitno je titule osvajati, a s obzirom da ce se oformiti i trece takmicenje naredne sezone valjalo bi nam da budemo prvaci i da prodjemo opet barem jedno pretkolo LP jer u tom slučaju ispadanjem u 2.pretkolu LP, idemo u EL pa ako i tamo ispadnemo idemo u to trece takmicenje, grupna faza ce nam potencijalno naredne godine biti jos bliza nego ove
Pyro is not a crime !
- feniksptica
- Kontakt:
Ma zadnji 10 minuta igraci su pali zbog sudijski odluka, nadji utakmicu pa pogledaj kakve je faulove tek tad svirao, za plakanja.Napapijri je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:58@Zip, ja sam vec i prije meca pisao da to nece biti problem u Evropi jer se tu daje i vise od nekog maksimuma, sto zbog visokih premija, sto zbog moguce prodaje. Sinoc je bilo dobro zaista, iako se ne mogu oteti dojmu da nam je falilo malo vise da izvrsimo i onaj posljednji pritisak. Kao sto sam rekao za igru i taktiku, tako cu reci i za fizicku spremu: zasto u ligi ne mozemo kao sinoc? Vratit cu se na jos jednu stvar na koju sam upozoravao, a to je manjak motivacije, odnosno zasicenost. To je jos jedan razlog radi kojeg su nam neophodna pojacanja.
Eto hladna glava proslo dosta do utakmice. O sudije majku vam je.bem da vam je.bem
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Problem je, što će 99 % narednog ljeta u prvom pretkolu Lige prvaka igrati Maribor/Olimpija (naučna fantastika je da neko mimo njih, drugu godinu zaredom bude prvak Slovenije), Bate Borisov, Helsinki i Malme, koji imaju puno bolji koeficijent od nas.FoSte95 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:57Sa koeficijentom preko 7.000 si siguran nositelj uprvom kolu LŠHistoricar je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:53Bol što ovo nismo iskoristili je veča, ako uzmemo u obzir, da je u domenu naučne fantastike, da opet budemo nositelji u prvom pretkolu Lp narednog ljeta, naravno ako odbranimo titulu.
I da sve ovo oko koeficijenata je bitno zbog UCL koja pocinje sljedece sezone i tu moramo ganjati plasman u grupe
-
- Kontakt:
Najbitnije biti prvak, djaba koeficijent ako ne budes prvak,samo ces ici u kvalifikacije za ovu novu sirotinjsku europsku ligu. Tako da prioritet je titula.
Ma 100% ne mozes ti nikakav iskorak bez titula postici jer nemas ni blizu dovoljno velik koeficijent da bi recimo 3 pretkola bio nosilac cak i tog treceg takmicenja i jedini put kojim mozes napraviti iskorak je ovaj preko kvalifikacija za LP, zato je liga najbitnija, mada ako nam se i sad pruzi opet neka sansa u EL treba probatibordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:16Najbitnije biti prvak, djaba koeficijent ako ne budes prvak,samo ces ici u kvalifikacije za ovu novu sirotinjsku europsku ligu. Tako da prioritet je titula.
Pyro is not a crime !
Zbog loseg drzavnog koeficijenta bi isli odma u EL2 jedino ako ove sezone ne naprave nesto i ostaliTHEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:06Da i kao sto @ zip rece naredne sezone 2021/2022 sve bodova sto osvojimo ce se racunati jer nam se za sezonu 22/23 ne brise nista zbog one sezone kad nismo ni igrali, ugl narednih par godina mozemo koeficijent poprilično podici, tako da ove price da necemo imati sansi ne piju vode, hocemo imati sansi ali bitno je titule osvajati, a s obzirom da ce se oformiti i trece takmicenje naredne sezone valjalo bi nam da budemo prvaci i da prodjemo opet barem jedno pretkolo LP jer u tom slučaju ispadanjem u 2.pretkolu LP, idemo u EL pa ako i tamo ispadnemo idemo u to trece takmicenje, grupna faza ce nam potencijalno naredne godine biti jos bliza nego ove
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Koliko ja znam prvak ako prodje 1.pretkolo LP ne ispada u EL2 nego prvo ide u EL, barem je zasad tako, ne znam da sta Uefa ne promijeni narednog ljeta, a sto se ostalih nasih ekipa tice, to da, ici ce odmah u EL2 ili kako se vec zove, ali ustvari iz vecine evropskih liga ekipe ce ici odmah u to takmicenjeadem993 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:22Zbog loseg drzavnog koeficijenta bi isli odma u EL2 jedino ako ove sezone ne naprave nesto i ostaliTHEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:06Da i kao sto @ zip rece naredne sezone 2021/2022 sve bodova sto osvojimo ce se racunati jer nam se za sezonu 22/23 ne brise nista zbog one sezone kad nismo ni igrali, ugl narednih par godina mozemo koeficijent poprilično podici, tako da ove price da necemo imati sansi ne piju vode, hocemo imati sansi ali bitno je titule osvajati, a s obzirom da ce se oformiti i trece takmicenje naredne sezone valjalo bi nam da budemo prvaci i da prodjemo opet barem jedno pretkolo LP jer u tom slučaju ispadanjem u 2.pretkolu LP, idemo u EL pa ako i tamo ispadnemo idemo u to trece takmicenje, grupna faza ce nam potencijalno naredne godine biti jos bliza nego ove
Pyro is not a crime !
Slažem se, ne treba mahala da smjenjuje bilo koga, nego Nam koji na kraju krajeva i daje pare.bordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:26Ako je Nam zadovoljan Hadzicem on ce i biti tu, hvala Bogu pa je tako nema vise da mahala mjenja.
Ovo su samo naša razmišljanja koja kao članovi i navijači imamo pravo iskazati.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Upravu si prolaskom prvog pretkola bi igrali EL,a u slucaju ispadanja u prvom pretkolu onda EL2THEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:25Koliko ja znam prvak ako prodje 1.pretkolo LP ne ispada u EL2 nego prvo ide u EL, barem je zasad tako, ne znam da sta Uefa ne promijeni narednog ljeta, a sto se ostalih nasih ekipa tice, to da, ici ce odmah u EL2 ili kako se vec zove, ali ustvari iz vecine evropskih liga ekipe ce ici odmah u to takmicenjeadem993 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:22Zbog loseg drzavnog koeficijenta bi isli odma u EL2 jedino ako ove sezone ne naprave nesto i ostaliTHEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:06Da i kao sto @ zip rece naredne sezone 2021/2022 sve bodova sto osvojimo ce se racunati jer nam se za sezonu 22/23 ne brise nista zbog one sezone kad nismo ni igrali, ugl narednih par godina mozemo koeficijent poprilično podici, tako da ove price da necemo imati sansi ne piju vode, hocemo imati sansi ali bitno je titule osvajati, a s obzirom da ce se oformiti i trece takmicenje naredne sezone valjalo bi nam da budemo prvaci i da prodjemo opet barem jedno pretkolo LP jer u tom slučaju ispadanjem u 2.pretkolu LP, idemo u EL pa ako i tamo ispadnemo idemo u to trece takmicenje, grupna faza ce nam potencijalno naredne godine biti jos bliza nego ove
Bit ćeš opet prvak čest 1946
- SarajevoForza
- Kontakt:
Ako prvak ispadne u prvom pretkolu za ligu prvaka ide u ovo trecerazredno takmicenje, a ako prođe prvo pretkolo lige prvaka onda kad kasnije ispadne ide u EL pa ako opet ispadne ide u EL2THEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:25Koliko ja znam prvak ako prodje 1.pretkolo LP ne ispada u EL2 nego prvo ide u EL, barem je zasad tako, ne znam da sta Uefa ne promijeni narednog ljeta, a sto se ostalih nasih ekipa tice, to da, ici ce odmah u EL2 ili kako se vec zove, ali ustvari iz vecine evropskih liga ekipe ce ici odmah u to takmicenjeadem993 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:22Zbog loseg drzavnog koeficijenta bi isli odma u EL2 jedino ako ove sezone ne naprave nesto i ostaliTHEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:06Da i kao sto @ zip rece naredne sezone 2021/2022 sve bodova sto osvojimo ce se racunati jer nam se za sezonu 22/23 ne brise nista zbog one sezone kad nismo ni igrali, ugl narednih par godina mozemo koeficijent poprilično podici, tako da ove price da necemo imati sansi ne piju vode, hocemo imati sansi ali bitno je titule osvajati, a s obzirom da ce se oformiti i trece takmicenje naredne sezone valjalo bi nam da budemo prvaci i da prodjemo opet barem jedno pretkolo LP jer u tom slučaju ispadanjem u 2.pretkolu LP, idemo u EL pa ako i tamo ispadnemo idemo u to trece takmicenje, grupna faza ce nam potencijalno naredne godine biti jos bliza nego ove
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Nam je već sad gotovo pola budžeta vratio.Ako nas sreća posluži do pley offa bi se mogla uzeti fantasticna lova.Red1946 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:25Slažem se, ne treba mahala da smjenjuje bilo koga, nego Nam koji na kraju krajeva i daje pare.bordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:26Ako je Nam zadovoljan Hadzicem on ce i biti tu, hvala Bogu pa je tako nema vise da mahala mjenja.
Ovo su samo naša razmišljanja koja kao članovi i navijači imamo pravo iskazati.
Ugl da ne dosadjujem vise oko ovih kvalifikacija, poenta je da smo odlicnu sansu propustili, ali sta da se radi, zivot ide dalje, imamo jos uvijek i tu evropsku ligu, u utorak cemo znati gdje smo i s kim potencijalno igramo, za nadati se da cemo dobiti opet nekog s kim se moze igrati pa probati uci u taj play off, ali kako god zavrsi ne treba u depresiju padati nego dati sve od sebe da se titula ponovo uzme i kao sto rekoh naredne godine nam je potencijalno grupna faza jos i bliza, pa makar i tog treceg takmicenja, bitno je dakle imati ovdje u ligi konstantu, bez toga ne treba očekivati nekakve iskorake
@ SarajevoForza tako je
@ SarajevoForza tako je
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 27 avg 2020, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: ledesma, napoleon72, Redfire16 i 64 gosta.