Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ma ostavit gamad u izolaciji, a ovdje spremit krivicne prijave za visestruki pokusaj ubistva igraca Mladosti i Radnika... Ili jos bolje suditi im u Izraelu da se ne vraca gamad.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
A ko se raduje tudjoj muci...?Addict je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:04E to je ono što ja govorim. Mladosti su poručili ima da igrate makar s juniorima, šta će reći Želji?fks74 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:58Sreća pa su lopovi trebali vani igrati, da su bili domaćini i dalje bi lažirali testove(ako su ih uopšte i testirali). Evo sada se pokazuje zašto je liga prekinuta. Baš me zanima, kako će savez riješiti ovu situaciju. Trenirali su strogoću nad Mladosti, da vidimo sada šta će sa lopovima.
A nemoj se previše radovati tuđoj muci, vjeruj mi pitanje je dana kad će se ovo desiti svakoj ekipi.
Od lige I sezone nema ništa, u to budite sigurni, ovo je početak kraja.
Što se tiče utakmice Maccabi - Željo gotovo sigurno 3:0 mada realno ima osnova da se raspravlja zašto ne bi bilo i 0:3. Uostalom, Izrael je otkazao utakmicu, ne UEFA.
Ali, pošto evropska krovna organizacija djeluje na isti način kao i ova naša seljačka, biće po leđima manjeg, a to je u ovom slučaju Željo, kao što je sinoć bilo Sarajevo.
Pa ljudi danima pisu ovdje kako se u taboru koronasa nevrse testiranja...
Veca je muka koliko su oni zarazili ljudi i na terenu i van njega...
- feniksptica
- Kontakt:
Svi su upozoravali na povratak Osima i povratak muljaza ( uz cinjenicu da mi smatramo da on jest vjerovatno trenutno najbolji trener u ligi) .
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
E cuj nepouzdani Izraelski testovi,a pouzdani testovi Mandić pumpe...

Jel moguće da je Željezničar tako otišao u Izrael?
Sad će biti krivi svi sem njih.
Doduše, da Amar nije na klupi, imala bi i uprava odgovronost, ali sad nema vjerovatno.
Sad će biti krivi svi sem njih.
Doduše, da Amar nije na klupi, imala bi i uprava odgovronost, ali sad nema vjerovatno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jedino logično je da se registruje 3:0 za našeg Željkana, bolesniku se ne prisjeda na muku.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sve su smetljari znali...Samo kontali nece ih testirati izraelci...
Pa zar ozbiljan klub voda janje na utakmice EL,ko da idu na teferic u Čevljanoviće?
Bruka i za sport i za drzavu...
Pa zar ozbiljan klub voda janje na utakmice EL,ko da idu na teferic u Čevljanoviće?
Bruka i za sport i za drzavu...

Ubice i gamad! Ostavit ih u pustinji, najblaza kazna!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Najgore sto im Uefa ako budu izbaceni nece marke dati.
Kako li ce avion i smjestaj platiti ?

Kako li ce avion i smjestaj platiti ?
- 7aprildomemoj
Tačno smo pogana nacija. Naslađujemo se tuđom mukom. Nek komšiji crkne krava. Razumijem sitna pod.......a i za........u al ovo je dno dna
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno su u najtezoj situaciji igraci....
... Mladosti i Radnika, ni krivi ni duzni moraju strahovati jesu li ih ovi namjerno i podlo zarazili, a imaju porodice, starije oceve i majke, dede i nane...
Fuj gamad jedna...
Igraci Mladosti i Radnika s vama smo u mislima!
... Mladosti i Radnika, ni krivi ni duzni moraju strahovati jesu li ih ovi namjerno i podlo zarazili, a imaju porodice, starije oceve i majke, dede i nane...
Fuj gamad jedna...
Igraci Mladosti i Radnika s vama smo u mislima!
Steta za ovo, mogli su obic Haifu. Grad je jako lijep, posebno hram Bahai muslimana
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.