Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Brajlovicu brz oporavak...

Edit. Gdje onaj @dejavu kad treba. Kume javi se na pp...
Željezničar za život cijeli!
@svrakino1291
Ne znam buraz šta bih odlučio iskreno.
Realno, od nove utakmice nema ništa. To bi pomjerilo previše termina i to nije opcija.
0:3 ima logike jer je njihovo ministarstvo odlučilo da se ne igra utakmica, a to je odmah protiv pravila Uefa jer se niko osim saveza ne smije miješati u te stvari. S druge strane imali ste 13 igrača s golmanom, dakle moglo se odigrati.
3:0 isto tako ima smisla, vi ste pozitivni nego oni.
Ali ono što ja ovdje pričam ne odnosi se na samo ovu utakmicu nego na cijelu našu ligu.
Je li se trebala igrati?
Je li se trebala prekinuti?
Šta dalje?
Ko je kriv?
Ja samo čekao ovaj trenutak, bilo je pitanje vremena, a kako ulazimo u jesen ovoga će biti sve više. Daj Bože samo da neko glavom ne plati, a nije isključeno.
Budite sigurni jedno, a to je da se ova sezona neće završiti, tj da slijedi prekid kao i prošle, samo je pitanje kada, a to će odlučiti oni koji su krivi za sve - savez koji neće donijeti tu odluku na fer način i u interesu fudbala, kao što nije ni prošle godine.
Realno, od nove utakmice nema ništa. To bi pomjerilo previše termina i to nije opcija.
0:3 ima logike jer je njihovo ministarstvo odlučilo da se ne igra utakmica, a to je odmah protiv pravila Uefa jer se niko osim saveza ne smije miješati u te stvari. S druge strane imali ste 13 igrača s golmanom, dakle moglo se odigrati.
Ali ono što ja ovdje pričam ne odnosi se na samo ovu utakmicu nego na cijelu našu ligu.
Je li se trebala igrati?
Šta dalje?
Ko je kriv?
Ja samo čekao ovaj trenutak, bilo je pitanje vremena, a kako ulazimo u jesen ovoga će biti sve više. Daj Bože samo da neko glavom ne plati, a nije isključeno.
Budite sigurni jedno, a to je da se ova sezona neće završiti, tj da slijedi prekid kao i prošle, samo je pitanje kada, a to će odlučiti oni koji su krivi za sve - savez koji neće donijeti tu odluku na fer način i u interesu fudbala, kao što nije ni prošle godine.
Sreća pa su lopovi trebali vani igrati, da su bili domaćini i dalje bi lažirali testove(ako su ih uopšte i testirali). Evo sada se pokazuje zašto je liga prekinuta. Baš me zanima, kako će savez riješiti ovu situaciju. Trenirali su strogoću nad Mladosti, da vidimo sada šta će sa lopovima.
Nadam se da će ih staviti u karantin kad se vrate ovamo. bagra je to klošarska.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- svrakino1921
- Kontakt:
Addict je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:58@svrakino1291
Je li se trebala igrati?
Šta dalje?
Ko je kriv?

Ma nebi to oni prihvatili, oni su prepošteni da prihvate prolaz zbog korone. Mada su oni zaraženi a ne protivnici.Addict je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:58@svrakino1291
Je li se trebala igrati?
Šta dalje?
Ko je kriv?

- svrakino1921
- Kontakt:
kako mi lopovi i bagra
mi prije polaska rekli da imamo 6 pozitivnih
svasta
mi prije polaska rekli da imamo 6 pozitivnih
svasta
Ako ima drzave imalo, onda ce igraci i struka zarazenih 1921 biti odmah stavljena u izolaciju 15 dana...
Taman ce im ista isteci dan dva prije nastavka lige. Jedini problem je sto necete trenirati 15 dana, al na svjezinu vi to mozete.
Crnogorci su u talu sa izraelcima
Taman ce im ista isteci dan dva prije nastavka lige. Jedini problem je sto necete trenirati 15 dana, al na svjezinu vi to mozete.

Crnogorci su u talu sa izraelcima
E to je ono što ja govorim. Mladosti su poručili ima da igrate makar s juniorima, šta će reći Želji?fks74 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:58Sreća pa su lopovi trebali vani igrati, da su bili domaćini i dalje bi lažirali testove(ako su ih uopšte i testirali). Evo sada se pokazuje zašto je liga prekinuta. Baš me zanima, kako će savez riješiti ovu situaciju. Trenirali su strogoću nad Mladosti, da vidimo sada šta će sa lopovima.
A nemoj se previše radovati tuđoj muci, vjeruj mi pitanje je dana kad će se ovo desiti svakoj ekipi.
Od lige I sezone nema ništa, u to budite sigurni, ovo je početak kraja.
Što se tiče utakmice Maccabi - Željo gotovo sigurno 3:0 mada realno ima osnova da se raspravlja zašto ne bi bilo i 0:3. Uostalom, Izrael je otkazao utakmicu, ne UEFA.
Ali, pošto evropska krovna organizacija djeluje na isti način kao i ova naša seljačka, biće po leđima manjeg, a to je u ovom slučaju Željo, kao što je sinoć bilo Sarajevo.
Jbt eno ih nadaju se da ce za njih biti 3-0 na kraju.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma stas nam ih vracati ba u državu,neka ih tamo dok se ne izliječe ,koje Ce nam k.urac ovamo.
Zamisli ti budala ,oni bi zarazene od opasne prenosive bolesti da vrate u državu,goni ba daleko im kuca bila.
..
Zamisli ti budala ,oni bi zarazene od opasne prenosive bolesti da vrate u državu,goni ba daleko im kuca bila.
..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 27 avg 2020, 09:11, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kad im se kaže da su kompleksaši i da prate samo naš klub nije im pravo.
💩💩
Protivnici plavih u evropi prethodne dvije godine
1. FK Uplatnica, kao veliki autsader je eliminisao komsije iz Evrope vec na prvoj stepenici
2. Covid 19 FC, Također autsajder, međuim nakon sto je uspjesno pređena prva prepreka, dobijanje licence za Evropu, na drugoj su pokleknuli.
Dogodine komsije bude bolje.
1. FK Uplatnica, kao veliki autsader je eliminisao komsije iz Evrope vec na prvoj stepenici
2. Covid 19 FC, Također autsajder, međuim nakon sto je uspjesno pređena prva prepreka, dobijanje licence za Evropu, na drugoj su pokleknuli.
Ehhh misle mogu marifetlucima kao u PLBIH,ejj sinovci moji Evropa je drugo..Zip je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:12Protivnici plavih u evropi prethodne dvije godine
FK SARAJEVO.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma gamad, jos mene nasli prozivat nesto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.