Kakva ti je to ciganka na avataru?Virtu4l je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:22Ama ko da se bori?kolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:19Nek se onda bore da se tekma odlozi ali da se odigra!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
23
- kolezeljovac
- Kontakt:
Klub... Nek trazi od Uefe prava koja imas kao klub, jer protokole postujesVirtu4l je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:22Ama ko da se bori?kolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:19Nek se onda bore da se tekma odlozi ali da se odigra!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Pitam se gdje je i sta radi nas savez ?
Kradu pitare, nas drze ko taoce tamo sa sumnjivim rezultatima testova, ne daju nam igrati iako imamo 16 igraca, savez suti..
Kradu pitare, nas drze ko taoce tamo sa sumnjivim rezultatima testova, ne daju nam igrati iako imamo 16 igraca, savez suti..
sabro ljubaviVirtu4l je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:22Ama ko da se bori?kolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:19Nek se onda bore da se tekma odlozi ali da se odigra!

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Halalili cim smo izvukli anamo one.
Vise srece drugi put.
Sad zamisli kako je njima zatvoreni u **** zemlji pod koronom strahuju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Uzas zivota mi. Samo se stavite u njihovu kozu. Zatvorili te, daleko si od kuce, a ne znas ni kad ces kuci. Jbt nama igrace negativne drze zakljucane u hotelu bukvalno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Joj druze kakav savez oni samo misle na fotelje i repku.elevenblues je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:25Pitam se gdje je i sta radi nas savez ?
Boli njih briga za nas taman da nas pobiju savez nece reagovati.
Čuj savez, pa ti bi za pare pristali na reprezentacije RS i HZHB, a kamoli da se suprostave UEFI koja im daje pare koje završe u njihovim privatnim džepovima.elevenblues je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:25Pitam se gdje je i sta radi nas savez ?
Sta ste se usrali ko pi.ckice. Nemoj da igramo
hajmo kuci
nabusit ce nas
Halo ba, MI SMO ZELJO! Ako postoji i najmanja sansa, pa makar s pijetlicima ima da igramo, stisnemo zube, preoremo taj teren, pa sta bude.
Gledam pisu raja, ubit ce djecu ta utakmica mentalno. Igraci ce se prepasti. Ma je.bem ih ja ako je tako nek idu na ples ako ce plakati za svaki ku.rac.

Halo ba, MI SMO ZELJO! Ako postoji i najmanja sansa, pa makar s pijetlicima ima da igramo, stisnemo zube, preoremo taj teren, pa sta bude.
Gledam pisu raja, ubit ce djecu ta utakmica mentalno. Igraci ce se prepasti. Ma je.bem ih ja ako je tako nek idu na ples ako ce plakati za svaki ku.rac.
Ovo će biti kultna slika. Vidi je ko siroče sa ofsajdom na telefonu

Nema tu klub šta da traži, imaju pravila i to je to. Kakva god da su, biće po njima.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:25Klub... Nek trazi od Uefe prava koja imas kao klub, jer protokole postujes
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Možda ne bi bilo loše da naši iz kluba, mislim prije svega na administraciju, kontaktiraju ambasadu BiH u Tel Avivu. Čisto preventivno, mislim ako su igrači i SS zatvoreni tamo sa ograničenim ili uskraćenim kretanjem, onda neko mora stati i za njih. Neko sa višeg nivoa.
nemamo mi administracije 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Stid me da gledam ovo.Bas ko siroce kad trazi pola marke na ulici,sta ono sebi umislja boze.
23
Pa svakkao ti bolje sastavis mail od njih,cini mi se da si za Arenu bas ti sastavljao

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
“Također, navodi se da je igračima Željezničara trenutno zabranjeno da napuštaju hotel zbog čega je otkazan i večerašnji trening.“
Ne do dragi Bog da je bilo ko nas ovo uradio. Odmah bi se diglo sve zivo na noge.
Ne do dragi Bog da je bilo ko nas ovo uradio. Odmah bi se diglo sve zivo na noge.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nisam ja taj.
Neko je drugi to bio, al bogami nešto kontam ako do ujutro ne bude šta iskristalizirano ostaje mi onda ta opcija.
Neko je drugi to bio, al bogami nešto kontam ako do ujutro ne bude šta iskristalizirano ostaje mi onda ta opcija.
- MocMahale444
Jos oni tamo su zadojeni mrznjom, pitam se jel imaju sta jesti i piti oni nasi