FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 26 avg 2020, 23:42

Senner je napisao/la:
26 avg 2020, 23:39
Možemo srati po Emiru ali i on ima budžet tako da...
Ima i koristi ga nelogicno, zasto krilo prije beka i napadaca ?? i jos ga platis nije dzaba doso. Ako ima ogranicenja ne treba se zalijetat tako. treba dobro balanirat ekipu a ne da ti igra dusan bez obzira na sve.

E da pogledajte drugo gol opet Dusan ko da je na fifi zabagovo u jednom trenutku covjek u mjestu a na njegovoj strani napad
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 avg 2020, 23:43

Pa glupost prava sad sam skontao i da smo izgubili isto bi nam bilo koliko znam poslije Seltika smo odma otišli dalje neka lutrija bila pa onda slijedeća sa Bate
Sarajevo ljubavi moja!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 26 avg 2020, 23:43

Kako se ja osjećam bespomoćno, a ljut ko puška...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 avg 2020, 23:44

TheIvicnjak je napisao/la:
26 avg 2020, 23:41
Senner je napisao/la:
Ima budzet kojeg je podjelio sa komsijom musijom umjesto da ga je potrosio na pojacanja koja su bila dogovorena pa ih on izradio bas iz tog razloga da pare podjeli sa ahbabom iz rodnog sela.
Mayku mu yebem truhlu.
Mahalanje, nije istina.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 avg 2020, 23:44

sekac je napisao/la:
26 avg 2020, 23:43
Pa glupost prava sad sam skontao i da smo izgubili isto bi nam bilo koliko znam poslije Seltika smo odma otišli dalje neka lutrija bila pa onda slijedeća sa Bate
i sad mozemo dobti na lutriji i direktno u play off
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 avg 2020, 23:45

feniksptica je napisao/la:
26 avg 2020, 23:44
sekac je napisao/la:
i sad mozemo dobti na lutriji i direktno u play off
Da znam to
Sarajevo ljubavi moja!

DonerKebab
Kontakt:

Post Postao/la DonerKebab » 26 avg 2020, 23:45

Nekad se pitam koja je svrha kupit prvaka BiH i realno ne ulozit fening u igracki kadar. Mi kad marke nismo imali, bolje igrace smo okupili. Prica o akademiji je smijesna kad te i tamo tuce zeljo koji za hljeba nema. Nekakvo udomljavanje azijskih talenata takodjer nije u pitanju. Ne znam..
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 26 avg 2020, 23:45

Ekipi nema zamjerke, kapa do poda za borbenost, Vinku svaka čast za formaciju, bolji smo od ovih cig.ana ali nismo imali sreće. Sudiji zelim sve najgore da ne nabrajam :oops: :oops:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 26 avg 2020, 23:46

bordobijeli je napisao/la:
26 avg 2020, 23:44
TheIvicnjak je napisao/la:
26 avg 2020, 23:41
Senner je napisao/la:
Ima budzet kojeg je podjelio sa komsijom musijom umjesto da ga je potrosio na pojacanja koja su bila dogovorena pa ih on izradio bas iz tog razloga da pare podjeli sa ahbabom iz rodnog sela.
Mayku mu yebem truhlu.
Mahalanje, nije istina.
Mahalanje kao sto je bilo i za usru taldziju.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 26 avg 2020, 23:46

sekac je napisao/la:
nije brate glupost, ovo je prava stvar, pogotovo za lige kao sto je nasa, barem prvacima das nekakvu drugu sansu, a i da zarade jos koji dinar
Pyro is not a crime !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 avg 2020, 23:47

sekac je napisao/la:
Lani smo trebali ici u drugo pretkolo EL al mas sreca pomazila i prebaceni smo bil u 3 pretkolo.

Samo oni klubovi sto ispadnu u preliminarnoj rundi (Kosovo, San Marino i ti) ne idu nigdje vise. I ovo vazi samo za sampione država imas posle posebnu rundu put sampiona tako se nekako zove u EL, kad ispadne sa u Ligi šampiona
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 26 avg 2020, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 26 avg 2020, 23:47

Miličević me iznenadio igrom, ali baš je dobar igrač.
Oremuša milina gledati.
Svi su bili dobri večeras osim Hodžića.
Ahmet ne može više.
Idemo u play-off aBd
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 26 avg 2020, 23:48

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
Kako se ja osjećam bespomoćno, a ljut ko puška...
Udri zenu :mrgreen:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 avg 2020, 23:49

DonerKebab je napisao/la:
26 avg 2020, 23:45
Nekad se pitam koja je svrha kupit prvaka BiH i realno ne ulozit fening u igracki kadar. Mi kad marke nismo imali, bolje igrace smo okupili. Prica o akademiji je smijesna kad te i tamo tuce zeljo koji za hljeba nema. Nekakvo udomljavanje azijskih talenata takodjer nije u pitanju. Ne znam..
TO je sve reklo o tebi..

Sto ti bolji igraci nisu osvojili nikad duplu ? il dvije zaredom ??

Nemoj da te samozdavlje vidi, neces dobro proc, vjeruj
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 26 avg 2020, 23:50

Je li može neko pojasniti kako imamo sada sansu da dobijemo "bye" u play-off, neko je slao neki link ili nesto, ali evo sad vidim 10 ekipa veceras ispalo i ide kao nosilac u 3 pretkolo, a 20 ekipa igra 2 pretkolo odakle ce se dobiti 10 nenosilaca za 3 pretkolo

Ispade ima 10 nosilaca i 10 nenosilaca taman da se svi rasporede ili ima i neke veze sa play-offom kasnije???
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 26 avg 2020, 23:51

Momci koji prate više Akademiju jedno pitanje. Imamo li u akademiji bilo kakvog desnog beka, da zna osnove fudbalske igre pa da ga guramo?

Da se 4 godine daju nekom Akademcu pa i peta da je najgori na svijetu antitalenat nešto bi uradio. U slučajevima kad na bilo kojoj poziciji imaš dusana hodzica, bolje gurati sve i jednog akademca pa i istrpiti mu greške i neznanje.
JURIŠ

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 avg 2020, 23:51

Najaci atak na sudiju i uefu je sad pokrenuti kampanju da nasi poznati,Dzeko,Misimovic,Pjanic i ostali svi ovo podijele javno na svojim drustvenim mrezama,da kazu da je dosta kriminala nad nama Bosancima ovako smo isto ispali i sa SP.
Samo Sarajevo

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 avg 2020, 23:52

midzuka je napisao/la:
26 avg 2020, 23:51
Momci koji prate više Akademiju jedno pitanje. Imamo li u akademiji bilo kakvog desnog beka, da zna osnove fudbalske igre pa da ga guramo?

Da se 4 godine daju nekom Akademcu pa i peta da je najgori na svijetu antitalenat nešto bi uradio. U slučajevima kad na bilo kojoj poziciji imaš dusana hodzica, bolje gurati sve i jednog akademca pa i istrpiti mu greške i neznanje.
Na to pitanje ce nam najbolje odgovoriti @michplatini
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

DonerKebab
Kontakt:

Post Postao/la DonerKebab » 26 avg 2020, 23:52

feniksptica je napisao/la:
26 avg 2020, 23:49
DonerKebab je napisao/la:
26 avg 2020, 23:45
TO je sve reklo o tebi..

Sto ti bolji igraci nisu osvojili nikad duplu ? il dvije zaredom ??

Nemoj da te samozdavlje vidi, neces dobro proc, vjeruj
Razocaran sam ko da me bager pokupio. Plakat cemo mi za ovom prilikom jer smo bolja ekipa od ovih smetljara.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!

makron
Kontakt:

Post Postao/la makron » 26 avg 2020, 23:52

Vinko je ovo fino poslozio. Zadnji vezni odigrali odlicno. Odlicno se pokrivali i dopunjavali. Oremus evropski igrac, ne znam sta mu je do sad bilo. Izgleda voli ove evropske utakmice. Djokan odlican, skoro bez greske. Onaj zuti karton pomalo glup jer onaj igrac ne bi nidokle dogurao. Ekipa bez Rahmana i sa njim uopste nije ista, iako mu je zagarantovan zuti karton u svakoj utakmici. Jukic mora na klupu pod hitno, nadam se da ce Fanimo moci odigrati puno bolje od njega. Stoperi ko navijeni, Dupe svoju sporost upotpunio pametnom kretnjom. Djani zna lopte i volio bih ga vidjeti nekad na ofanzivnom veznom. Valjda ce se Heba brzo oporaviti jer od Hodzica nema fajde osim u kupu protiv ekipa poput Ljubuskog i slicnih. Merso je sada dobar za zadnjih 15 - 20 minuta, ne vise. Ko god je odgovoran za nedovodjenje desnog beka i napdaca treba da odgovara. Da smo imali dva dobra igraca na tim pozicijama, dobra ne odlicna, garantujem bi da bi zabili jedan gol jer se Merso ne moze fizicki nositi sa ovakvim ekipama u evropi i onaj primljeni gol je mogu reci Hodzicev. Konstantno pravi neke banalne greske i to mi nikako ne ide u glavu. Da je dobar ofanzivno kao Heba pa bi se moglo shvatiti, al ovako je cesto igrac manje. Stoji tu u nasem dresu, a ne moze se racunat na njega. Imamo jos mjesec dana do iduce evropske utakmice, i zaista bi bilo steta da ne probamo proci dalje. To znaci da se dovedu dva igraca na ovim pozicijama i to u roku od sedam dana. Nek pljunu pare i dovedu klasne igrace, ne moze sve za dzabe ili za neku smijesnu platu. I jos jednom da pohvalim Vinka koji nije napravio ni jednu gresku u postavki. Ne volim defanzivan fudbal protiv Veleza i slicnih ekipa, al ovo danas je bilo blago receno dobro postavljeno. Idemo se ispuhati na Radniku i zabit im 4 gola. E ovo mi je prvi post na forumu, citam ga duze vrijeme bla bla bla. Pozdrav bordo nacijo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.