Vinko je ovo fino poslozio. Zadnji vezni odigrali odlicno. Odlicno se pokrivali i dopunjavali. Oremus evropski igrac, ne znam sta mu je do sad bilo. Izgleda voli ove evropske utakmice. Djokan odlican, skoro bez greske. Onaj zuti karton pomalo glup jer onaj igrac ne bi nidokle dogurao. Ekipa bez Rahmana i sa njim uopste nije ista, iako mu je zagarantovan zuti karton u svakoj utakmici. Jukic mora na klupu pod hitno, nadam se da ce Fanimo moci odigrati puno bolje od njega. Stoperi ko navijeni, Dupe svoju sporost upotpunio pametnom kretnjom. Djani zna lopte i volio bih ga vidjeti nekad na ofanzivnom veznom. Valjda ce se Heba brzo oporaviti jer od Hodzica nema fajde osim u kupu protiv ekipa poput Ljubuskog i slicnih. Merso je sada dobar za zadnjih 15 - 20 minuta, ne vise. Ko god je odgovoran za nedovodjenje desnog beka i napdaca treba da odgovara. Da smo imali dva dobra igraca na tim pozicijama, dobra ne odlicna, garantujem bi da bi zabili jedan gol jer se Merso ne moze fizicki nositi sa ovakvim ekipama u evropi i onaj primljeni gol je mogu reci Hodzicev. Konstantno pravi neke banalne greske i to mi nikako ne ide u glavu. Da je dobar ofanzivno kao Heba pa bi se moglo shvatiti, al ovako je cesto igrac manje. Stoji tu u nasem dresu, a ne moze se racunat na njega. Imamo jos mjesec dana do iduce evropske utakmice, i zaista bi bilo steta da ne probamo proci dalje. To znaci da se dovedu dva igraca na ovim pozicijama i to u roku od sedam dana. Nek pljunu pare i dovedu klasne igrace, ne moze sve za dzabe ili za neku smijesnu platu. I jos jednom da pohvalim Vinka koji nije napravio ni jednu gresku u postavki. Ne volim defanzivan fudbal protiv Veleza i slicnih ekipa, al ovo danas je bilo blago receno dobro postavljeno. Idemo se ispuhati na Radniku i zabit im 4 gola. E ovo mi je prvi post na forumu, citam ga duze vrijeme bla bla bla. Pozdrav bordo nacijo!