Nisam ni vidio ovu ruku dole, povlacim napisano...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad su nam ono kao ofsajd mahali, nema šanse da bi svirali ikakav penal
malo smirenije gave neka kratka analiza u kakvom smo sada položaju. Znači nosioci smo u trećem kolu i to je bio i neki cilj tamo od kako se saznalo da sm onosioci u prvom kolu.
neki od mogućih protivnika u trećem kolu su (ako ne budemo direktno išli u play-off).

S obzirom na rezultate večerašnjih utakmica već sada znamo neke timove koje sigurno ne možemo dobiti u play-offu:

a ovo je lista potencijalnih protivnika u play-offu

Znači po nekoj kosmičkoj pravdi možemo opet naletiti na Brest i to aBd na domaćem terenu
neki od mogućih protivnika u trećem kolu su (ako ne budemo direktno išli u play-off).

S obzirom na rezultate večerašnjih utakmica već sada znamo neke timove koje sigurno ne možemo dobiti u play-offu:

Znači po nekoj kosmičkoj pravdi možemo opet naletiti na Brest i to aBd na domaćem terenu
Ja Vinku skidam kapu, majstorski postavljena taktika, odlicno ubacivanje igraca...feniksptica je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:02KAd mi neko napise historijska sansa..sam sebe udarim jer zivim sam pa nema ko drugi. Kakva ba sansa jedna utakmica se igra svako svkoag moze. Pa da se igraju dvije 99% bi mi njih izbacili.
Historijska sansa ti je kad dodjes u play off.
Hadzija out
ledesma out
Eldine svaka cast sto znas tempirat kad ce ekipa trcat i koliko. Ipak nisi svemoguc pa ne moze najbolje pripremit igraca od 35 godina nit onog ko ne vodi racuna o svom tijelu ( Hodzic )
SAMO JEDNO ME INTERESUJE.. DA L BI VINKO NAPO DA NISMO PRIMILI GOL RANO IL BI SE BRANILI. GREOTA BI BILO DA NISMO VIDJELI PRESIING I OVAKU IGRU
To smo trebali i dobili...Vinko je skolovan trener i to je pokazao veceras...
Imasli VAR kad mase Ahmetovica u offside dok on spusta loptu samom Tataru?? Iili penal u prvom pol. gdje crnac ide klizeci blok na sut tatara ja mislim? Ili gdje u prvom pol svira faul nad golmanu ovih **** a njihov ga igrac obara? +nele smijesne faulove u zadnjih 15 min?HeraklitMracni je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:05![]()
Ko suza !
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Bjeloruse u playoffu a Welsane prije toga. 
I to obije na domacem terenu.
...
Penal nije bio.

I to obije na domacem terenu.
...
Penal nije bio.
Teoretski možemo dobiti Connah u 3. pretkolu i Dynamo Brest u Play offu????FoSte95 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:08malo smirenije gave neka kratka analiza u kakvom smo sada položaju. Znači nosioci smo u trećem kolu i to je bio i neki cilj tamo od kako se saznalo da sm onosioci u prvom kolu.
Ili se varam...
- SarajevoForza
- Kontakt:
Je li se za par dana izvlače parovi i za play-off da znamo na čemu smo
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ovo jako dobro izgleda.FoSte95 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:08malo smirenije gave neka kratka analiza u kakvom smo sada položaju. Znači nosioci smo u trećem kolu i to je bio i neki cilj tamo od kako se saznalo da sm onosioci u prvom kolu.
Emire molim te dovedi napadaca i desnog beka....
Ima dovoljno vremena.. 3 sedmice do sljedece utakmice u evropi....
Samo da je dobiti Radnik i da se malo opet dignemo nakon ove kradje....
Ahmet je odradio, postigao je gol ali hwbaji ga.Disperadun je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:02Kovačević - 5
Hodžić - 3
Dupovac - 7
Miličević - 7
Salčin - 5,5
Oremuš - 8
Đokanović - 7,5
Rahmanović - 6
Tatar - 6
Jukić -5
Ahmetović - 4
Rahmanović je par puta višak potez imao stvarno u izglednim situacijama ali se izvadio sa onom asistencijom. Najviše sam razočaran u Ahmeta ali ga ne krivim toliko. Krivim Hadžića koji nije našao napadača koji će biti u prvom timu a da Merso ulazi sa klupe..
Teoreski dasampras je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:13Teoretski možemo dobiti Connah u 3. pretkolu i Dynamo Brest u Play offu????FoSte95 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:08malo smirenije gave neka kratka analiza u kakvom smo sada položaju. Znači nosioci smo u trećem kolu i to je bio i neki cilj tamo od kako se saznalo da sm onosioci u prvom kolu.
Ili se varam...

pisao sam to vec negdje, moci ces i u eventualnom play offu dobiti neku od ovih ekipa jer ce biti samo 5 nosilaca i 11 nenosilaca, tako da ce 6 nenosilaca medjusobno igrati, osim ako Uefa to ne promjeni pa one nenosioce s najvecim koeficijentima stavi za nosioce, al to nam ga opet na isto dodje, kako god, teoretski ce se moci dobiti i jedna od ovih gore ekipa koje su nocas ispale s nama
Pyro is not a crime !
Penal je 50/50 al mogo je uradir hladnog srca kompenzaciju..
U prvom poluvremenu je takode sumnjiva situacija i onde je bilo argumenata za penal
U prvom poluvremenu je takode sumnjiva situacija i onde je bilo argumenata za penal
-
- Kontakt:
Ferencvaros prošao Celtica pih
- feniksptica
- Kontakt:
To da, zaboravio sam to stavitiTHEC je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:15pisao sam to vec negdje, moci ces i u eventualnom play offu dobiti neku od ovih ekipa jer ce biti samo 5 nosilaca i 11 nenosilaca, tako da ce 6 nenosilaca medjusobno igrati, osim ako Uefa to ne promjeni pa one nenosioce s najvecim koeficijentima stavi za nosioce, al to nam ga opet na isto dodje, kako god, teoretski ce se moci dobiti i jedna od ovih gore ekipa koje su nocas ispale s nama

Žrijeb 2. kola kvalifikacija EL – 31. avgustSarajevoForza je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:14Je li se za par dana izvlače parovi i za play-off da znamo na čemu smo
Žrijeb 3. kola kvalifikacija EL – 1. septembar
Drugo kolo kvalifikacija za EL – 17. septembar
Žrijeb plej-ofa kvalifikacija EL – 18. septembar
Treće kolo kvalifikacija za EL – 24. septembar
Plaj-of kvalifikacija za EL– 1. oktobar
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 26 avg 2020, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
ABd da u Ligi nacija Peljto sudi Cipru i vrati im za ovo večeras 

Zar vec neznas na cemu si..vidis da nema prolaza, ko nije primjetio drasticnu razliku sudjenja ma poceyku tekme i kad se tekma lomi on nema oci... Sve planski radjeno, zadnjih 15 min pusta da leze na terenu, svako kontakt faul, namjerno sjece ogru itd.. planski.. ja realno gledam tekme i priznam kad neko lose igra i treba izgubito itd, al ovo veceras je kradjaSarajevoForza je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:14Je li se za par dana izvlače parovi i za play-off da znamo na čemu smo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Onda neka i bude takoFoSte95 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:14Teoreski dasampras je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:13Teoretski možemo dobiti Connah u 3. pretkolu i Dynamo Brest u Play offu????FoSte95 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:08malo smirenije gave neka kratka analiza u kakvom smo sada položaju. Znači nosioci smo u trećem kolu i to je bio i neki cilj tamo od kako se saznalo da sm onosioci u prvom kolu.
Ili se varam...![]()