FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nakon večerašnje tekme ko pokuša osporit fizičku spremu, nek počne pratit stoni tenis umjesto fudbala. Pojeli smo ih što se trke tiče.
Ostane opravdana kritika pojedincima, tipa Haretu koji ne može ni 15min na ovom nivou.
Ostane opravdana kritika pojedincima, tipa Haretu koji ne može ni 15min na ovom nivou.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ahmet.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
A ovi picici ruski obe kuci igrali.
#EmirHadzicOUT
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bice ebeni protivnici u EL.
Propustili smo istorisku šansu jug.
Propustili smo istorisku šansu jug.
Dobra stvar je sto cemo imati spremne Serbecica, Pejovica i nadam se jos jednog novog igraca.
Fanimo bi mogao uzeti mjesto Jukicu, koji je danas bio malo je reci los.
Svi smo cekali trenera koji ce Velkoskog ostaviti na klupi, evo vam ga...
Fanimo bi mogao uzeti mjesto Jukicu, koji je danas bio malo je reci los.
Svi smo cekali trenera koji ce Velkoskog ostaviti na klupi, evo vam ga...

Moramo mi dobiti Radnik ,to je meni sad finale lige sampiona,previse smo kiksali,pogotovo sad kad kad ide pauza nesmijemo ni pomisliti na kiks.Nek se dignu momci kako znaju i umiju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Podrška za ovaj potez Sabrine pa nek nas i kazne ako treba. Ako bude poštenja, direktno u plej of treba da idemo odnosno da budemi među 2 od 10 ekipa koja direktno ide ili da nam u onu grupu prije izvlačenja dadnu najlošije ekipe.
Sramotno suđenje.
Sramotno suđenje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
KAd mi neko napise historijska sansa..sam sebe udarim jer zivim sam pa nema ko drugi. Kakva ba sansa jedna utakmica se igra svako svkoag moze. Pa da se igraju dvije 99% bi mi njih izbacili.
Historijska sansa ti je kad dodjes u play off.
Hadzija out
ledesma out
Eldine svaka cast sto znas tempirat kad ce ekipa trcat i koliko. Ipak nisi svemoguc pa ne moze najbolje pripremit igraca od 35 godina nit onog ko ne vodi racuna o svom tijelu ( Hodzic )
SAMO JEDNO ME INTERESUJE.. DA L BI VINKO NAPO DA NISMO PRIMILI GOL RANO IL BI SE BRANILI. GREOTA BI BILO DA NISMO VIDJELI PRESIING I OVAKU IGRU
Historijska sansa ti je kad dodjes u play off.
Hadzija out
ledesma out
Eldine svaka cast sto znas tempirat kad ce ekipa trcat i koliko. Ipak nisi svemoguc pa ne moze najbolje pripremit igraca od 35 godina nit onog ko ne vodi racuna o svom tijelu ( Hodzic )
SAMO JEDNO ME INTERESUJE.. DA L BI VINKO NAPO DA NISMO PRIMILI GOL RANO IL BI SE BRANILI. GREOTA BI BILO DA NISMO VIDJELI PRESIING I OVAKU IGRU
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Takvim nikada nece biti jasno,ono brani pa makar i ne doveo nikogado-hz je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:53Volim igrace...volim Vinka...volim upravu i Sabrinu.Kockoglavi je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:50Kakve ublehe i mrzitelji pisu ma forumu pa ovo je odron.
Organski me mogu podnijeti Emira Hadzica koji vise nije level za SD Sarajeva. Do prije 2god je bio vise nije....sta tebi nije jasno???

- Disperadun
- Kontakt:
Kovačević - 5
Hodžić - 3
Dupovac - 7
Miličević - 7
Salčin - 5,5
Oremuš - 8
Đokanović - 7,5
Rahmanović - 6
Tatar - 6
Jukić -5
Ahmetović - 4
Rahmanović je par puta višak potez imao stvarno u izglednim situacijama ali se izvadio sa onom asistencijom. Najviše sam razočaran u Ahmeta ali ga ne krivim toliko. Krivim Hadžića koji nije našao napadača koji će biti u prvom timu a da Merso ulazi sa klupe..
Hodžić - 3
Dupovac - 7
Miličević - 7
Salčin - 5,5
Oremuš - 8
Đokanović - 7,5
Rahmanović - 6
Tatar - 6
Jukić -5
Ahmetović - 4
Rahmanović je par puta višak potez imao stvarno u izglednim situacijama ali se izvadio sa onom asistencijom. Najviše sam razočaran u Ahmeta ali ga ne krivim toliko. Krivim Hadžića koji nije našao napadača koji će biti u prvom timu a da Merso ulazi sa klupe..
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
Ma brate kosmicka pravda nas je pogledala ove godine al mi smo je iz ignorisali. Nakon takvih ne sreca na izvlacenju ovo je bila ta pravda.
Igraci se jesu borili i svaka im cast, Vinko je sve super odradio osim cekanja sa izmjenom al tu bi trebalo vidjet i pravila da li je mogao praviti ranije. Ne znam da li bi Vinku mogao Jukica zamjeriti, misljenja sam da je Jukic kriv kao i Hodzic.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Meni nije jasno kako niko od ovih tako zvani manjih drzava klubova, pa i reprezentacija nije ustanju da lobira, neke stvari koje su fer a to je.
Zar je moguce i zar je logicno i fer da recimo jednom CELTIKU protiv nekog kluba iz luksemburga primjera radi sudi najbolji sudija a da BREATE VS SARAJEVO gdje isti nivo fudbala 2 pretkolo ili 1 pretkolo sude sudije koji su naj slabije rangitani.
Gdje i Brestu i nama 960 k km mnogo znaci gdje imamo priblizne ekipe gdje u 90% slucajeva bude tjesna utakmica gdje nema VARA.
Celtik da je ispo (gresko) njemu ovih 960 k km nebi nista znacilo, plus ovakvu gresku sudije oni bi u 99% slucajeva na ovom nivou takmicenja nadoknadili itd.
Dali uefa i fifa zeli da od slabi ekipa napravi jos slabije i da pravi jos veci razor sa have i have nots i ovako se takmicenja evropska svode na 3 kluba..
Tuga postoji osjetilo se u zraku da smo ovo mogli proc al netreba sad kukat i padat u depru vec dic glavu i pokazat jos jednom da je SARAJEVO NAJVECI KLUB BOSNE I HERCEGOVINE
IZGUBLJENO je GRESKO SUDIJE i neiskustvo golmana i mladih igraca na koje sam ponosan i ocito danas su dokazali da je vrijedilo sto smo ih istripili i sto jos ih treba malo istrpit.
Zadovoljan sam igrom SARAJEV VELS VELS SARAJEVO VELEZ SARAJEVO BJELIRUSIJA BREST. Sve to i fala bogu niko nije zarazen a ni povrijedenih igraca nemamo isom BESIMA.
Pokusat dobro odigrat i u 3cem pretkolu u kup uefu pokusat proc a i ako se ispadne koza se mora dobro prodat...
Zeljo je dokaz koliko je tesko bit profesionalac i imat plan i pratit evropski sistem pa i sport..... zelim svima brz oporavak vec samo kazem da drugi klub po velicini u drzavi je dozivio ovakav lapsus to dovoljno govori..
VOLIM TE SARAJEVO
PODRSKA AKADEMCIMA PRVO PA SVIM OSTALIM ID VINKA DO KRUZA..
Tesko mi je, jer se osjetilo da se moglo proc al takav je fudbal i radi toga je broj jedan sport na svijetu.
Treba u kazat na greske AL NETREBA SAD KUKAT, jer imali smo 40 minuta da uturimo taj drugi go..
Vladene glavu gore nastavi radit desavaju se najve stvari
V O L I M T E FK SARAJEVO
Zar je moguce i zar je logicno i fer da recimo jednom CELTIKU protiv nekog kluba iz luksemburga primjera radi sudi najbolji sudija a da BREATE VS SARAJEVO gdje isti nivo fudbala 2 pretkolo ili 1 pretkolo sude sudije koji su naj slabije rangitani.
Gdje i Brestu i nama 960 k km mnogo znaci gdje imamo priblizne ekipe gdje u 90% slucajeva bude tjesna utakmica gdje nema VARA.
Celtik da je ispo (gresko) njemu ovih 960 k km nebi nista znacilo, plus ovakvu gresku sudije oni bi u 99% slucajeva na ovom nivou takmicenja nadoknadili itd.
Dali uefa i fifa zeli da od slabi ekipa napravi jos slabije i da pravi jos veci razor sa have i have nots i ovako se takmicenja evropska svode na 3 kluba..
Tuga postoji osjetilo se u zraku da smo ovo mogli proc al netreba sad kukat i padat u depru vec dic glavu i pokazat jos jednom da je SARAJEVO NAJVECI KLUB BOSNE I HERCEGOVINE
IZGUBLJENO je GRESKO SUDIJE i neiskustvo golmana i mladih igraca na koje sam ponosan i ocito danas su dokazali da je vrijedilo sto smo ih istripili i sto jos ih treba malo istrpit.
Zadovoljan sam igrom SARAJEV VELS VELS SARAJEVO VELEZ SARAJEVO BJELIRUSIJA BREST. Sve to i fala bogu niko nije zarazen a ni povrijedenih igraca nemamo isom BESIMA.
Pokusat dobro odigrat i u 3cem pretkolu u kup uefu pokusat proc a i ako se ispadne koza se mora dobro prodat...
Zeljo je dokaz koliko je tesko bit profesionalac i imat plan i pratit evropski sistem pa i sport..... zelim svima brz oporavak vec samo kazem da drugi klub po velicini u drzavi je dozivio ovakav lapsus to dovoljno govori..
VOLIM TE SARAJEVO
PODRSKA AKADEMCIMA PRVO PA SVIM OSTALIM ID VINKA DO KRUZA..
Tesko mi je, jer se osjetilo da se moglo proc al takav je fudbal i radi toga je broj jedan sport na svijetu.
Treba u kazat na greske AL NETREBA SAD KUKAT, jer imali smo 40 minuta da uturimo taj drugi go..
Vladene glavu gore nastavi radit desavaju se najve stvari
V O L I M T E FK SARAJEVO
Hvala, realno nije bio.

Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Vezni red je bio fenomenalan večeras, Oremus i Djokanovic su pojeli teren i pokrili more kilometara. Bas me zanima koliko su pretrcali večeras, posebno Oremusu kapa dole, partija u rangu Celtica.
Jako sam zadovoljan igrom i pristupom, nadam se da ćemo ovo prenijet u našu ligu.
Vinku zamjeram sto sve tri izmjene nije ranije napravio.
I moram ovo napisat za Hodžića, vjerovatno fudbalski najneinteligentniji igrač kojeg sam gledao u Sarajevu. Svaki yebeni centarsut putuje pola sata koje golman bez imalo problema pokupi.
Slažem se sa većinom ovdje, Emir out!
Jako sam zadovoljan igrom i pristupom, nadam se da ćemo ovo prenijet u našu ligu.
Vinku zamjeram sto sve tri izmjene nije ranije napravio.
I moram ovo napisat za Hodžića, vjerovatno fudbalski najneinteligentniji igrač kojeg sam gledao u Sarajevu. Svaki yebeni centarsut putuje pola sata koje golman bez imalo problema pokupi.
Slažem se sa većinom ovdje, Emir out!
ZZ
ja bih bas rekao da je rukom skrenuo loptuRahma je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:05Hvala, realno nije bio.![]()
Pyro is not a crime !
Svaka čast momcima i Vinku na pristupu i igri večeras. Mene je Miličević oduševio jednako kao i Oremuš, škripala je završnica samo, i slažem se sa većinom da su nam potrebni napadač i bek.
-
- Kontakt:
Mozda je i glupo ovo moje razmišljanje al ja bi se fokusirao 100 % na prvenstvo. Ovi majmuni od sudija su nas unakazili sto kartonima sto psihološki, tako da u europi vise nista ne ocekujem. Prvenstvo nam je bitnije, iduce godine samo prvak ima šanse u europi, ostali svi samo mogu u borbu za ovu evropsku ligu za sirotinju.