FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 avg 2020, 22:41

Sanchez1987 je napisao/la:
26 avg 2020, 22:36
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
26 avg 2020, 22:33
26 avg 2020, 22:31

pa nije on jedini napadac valjda,haman jedan ako odbije nista dogodine.
To svakako, nego prica se da je bio skup ovo ono, a realnost skroz druga
@MortemHZ @admin hocete li banovati vise ledesmu?
Takvi nikad nisu skupi,bili bi veceras jaci 30 posto s njim recimo,skup je Handzic ili hodzic od kojih nemas koristi.
Brate Hadzic ga je htio dovesti, ali prije potpisa se uvijek salje Namu ugovor i on odobrava ili odbija ugovor
U ovom slucaju je odbijen i to je to, zato kazem da ne spominjete fatosa, ali da je trebao napadac-jeste
#ledesmaout
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 26 avg 2020, 22:41

DonerKebab je napisao/la:
26 avg 2020, 22:39
Kovacevic 5,5
Hole 5
Milicevic 7,5
Dupe 7
Salcin 6,5
Djokanovic 7
Oremus 8
Rahman 7
Tatar 7
Juka 6
Ahmet 6,5

Vinklo 6
Direktor 4
Hodžić nije ni za 1, ostalo nisam ni čitao.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 avg 2020, 22:41

TheIvicnjak je napisao/la:
26 avg 2020, 22:32
Rahma je napisao/la:
26 avg 2020, 22:26

BRAVO LJUBAVI
To Sabrina, mudonjo :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Jedino je sad belaj sto ce nas zbogo ove izjave kazniti i mozda izbaciti iz daljeg takmicenja :rol: :rol:
Neki bi nju otjerali, a vratili SDA kriminalnu gnjidu i ublehu, Dinu Selimovića.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 26 avg 2020, 22:41

Opet ponavljam oremus nas najbolji igrac. Vruca je glava ne treba svasta ni pisati. Ogroman bijes.
NEMA NAZAD

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 avg 2020, 22:42

Pantelija je napisao/la:
A sto ste vi toliko "zaljubljeni" u likove i djela?
Znaci ako neko nesto dobro uradi nekad, omsa moze da se zajebava 10 godina al cim ga kritikujes ide " znas li ti kako je on onsa to dobro ..."

Ja kad idem na posao svaki dan moram raditi. Ako 3 dana sjedim i necu da radim dobijem otkaz.
Ljudi sasvim logicno i vrlo tacno iznose stavove i u pravu su.
EMIR HADZIC je glavni krivac za ovo. Jednostavno, imao si historijsku sansu, znao si da ti fali bek i napadaac od MAJA mjeseca, danas je 9. Mjesec skoro sto je 4 mjesec za koja ti kao SD nisi sposoban da dovedes napadaca i beka.
Ove odbrane Emira ko nam nije dao pare i sl su za malu djecu. Nije dosao Fatos 3 dana u sarajevu da hrani golubove. Nije Anel hadzic u cetvrtak navece spakovao sebe i zenu a u petak u podne raspakovao jer je trazio 20.000 kako je pusteno u mahalu.

Veceras mi da smo imali napadaca, jer kao sam jos zimus rekao Ahmetovic ne moze vise, mi bi ove razmonturali. Nase akcije su padale jer nas napadac nije radio svoj posao, uzasno se kretao, nije dobio ni jedan skok i nije odigrao ni jedan jedini dupli pas (3 pokusao sva tri prodao loptu).

Dominiras 2 godine ligom i umjesto da sa dva pojacanja dignes ekipu na level iznad, ti nabacis 20 kila i ganjas sudiju po terenu. Ocito da za nesto vise i bolje igrace treba neko sa boljim vezama i vizijom. Emir je do jednog levela bio dobar ocito da se uspavao. A na poslu nema spavanja, pogotovo kad dobijes ovakvu situaciju!
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ovo citajte cijelu noc dok ne dodje san na oci!!!!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 26 avg 2020, 22:42

Zip je napisao/la:
26 avg 2020, 22:36
26 avg 2020, 22:34
Kometa je napisao/la:
26 avg 2020, 22:32

Nece predsjednik uefe zaspati sto je Sabrina ovo objavila
kupuje ih sabra jeftino 😉
Kao sto je vas kupio placljivko na Hayatu.... Pa sad svim silama zelite da preuzmete klub.... Ali to se nece desiti, samo da znate.
Evo ja prvi ga nabije na kitu,al.nabijem i hadziju, ja zelim bolje sarajevo druze,a ne ode mujo dodje suljo kontas,ne znam samo zasto branis nekoga ko ne zna dovest igraca cak i nekoga poput gotala mrtvog, ti to branis a? I fanimo ne bih dosao da nije emir dobar sa musijom,i ako zelis dobro klubu zasto branis lose poteze i jednog covjeka?

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 avg 2020, 22:42

26 avg 2020, 22:38
ado-hz je napisao/la:
@Morteme

Mozes li postaviti anketu da li Hadzija treba da spakuje kofere i ode da vidimo kako ce navjjaci glasati.
Igracima nemam sta da zamjerim, nemam ni Vinku puna podrska jer bolje od ovog nisu mogli, al zelim da znam koliko nas zeli da Emir ublehaš ode iz kluba. Znam da ga mi navijaci ne mozemo otjerati ali ce mi biti lakse ako je vecina za to.
Da li ste za
A) Tjeranje celave ublehe
B) Ceranje celave ublehe
C) Strijeljanje celave ublehe
Glasam za opciju c) !
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 26 avg 2020, 22:42

Níkos Englézou...

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 26 avg 2020, 22:42

Znaci ne komentarisem vec duze vrijem ovdje,i svi koji su duze tu znaju moje stavove protiv uprave,al za ovo vcrs Sabrina svaka cast pokazala si muda imas veca muda nego neki muskarci,svaka cast svaka cast i svaka caast,veceras su momci osvijetlali i nas obraz i obraz cijele BiH,a sudiji umrle **** da bog da za pelena neamo a trebalo mu.
Trn u oku smo svima
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 26 avg 2020, 22:42

Legia ispala protiv predstavnika Kipra, a Celtic od Ferencvarosa :crazy:
Amer Dupovac!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 avg 2020, 22:43

Surreal je napisao/la:
26 avg 2020, 22:42
26 avg 2020, 22:38
ado-hz je napisao/la:
@Morteme

Mozes li postaviti anketu da li Hadzija treba da spakuje kofere i ode da vidimo kako ce navjjaci glasati.
Igracima nemam sta da zamjerim, nemam ni Vinku puna podrska jer bolje od ovog nisu mogli, al zelim da znam koliko nas zeli da Emir ublehaš ode iz kluba. Znam da ga mi navijaci ne mozemo otjerati ali ce mi biti lakse ako je vecina za to.
Da li ste za
A) Tjeranje celave ublehe
B) Ceranje celave ublehe
C) Strijeljanje celave ublehe
Glasam za opciju c) !
Opcija (B)...nisam toliko surov

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 26 avg 2020, 22:44

ado-hz je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Znaci ako neko nesto dobro uradi nekad, omsa moze da se zajebava 10 godina al cim ga kritikujes ide " znas li ti kako je on onsa to dobro ..."

Ja kad idem na posao svaki dan moram raditi. Ako 3 dana sjedim i necu da radim dobijem otkaz.
EMIR HADZIC je glavni krivac za ovo. Jednostavno, imao si historijsku sansu, znao si da ti fali bek i napadaac od MAJA mjeseca, danas je 9. Mjesec skoro sto je 4 mjesec za koja ti kao SD nisi sposoban da dovedes napadaca i beka.
Ove odbrane Emira ko nam nije dao pare i sl su za malu djecu. Nije dosao Fatos 3 dana u sarajevu da hrani golubove. Nije Anel hadzic u cetvrtak navece spakovao sebe i zenu a u petak u podne raspakovao jer je trazio 20.000 kako je pusteno u mahalu.

Veceras mi da smo imali napadaca, jer kao sam jos zimus rekao Ahmetovic ne moze vise, mi bi ove razmonturali. Nase akcije su padale jer nas napadac nije radio svoj posao, uzasno se kretao, nije dobio ni jedan skok i nije odigrao ni jedan jedini dupli pas (3 pokusao sva tri prodao loptu).

Dominiras 2 godine ligom i umjesto da sa dva pojacanja dignes ekipu na level iznad, ti nabacis 20 kila i ganjas sudiju po terenu. Ocito da za nesto vise i bolje igrace treba neko sa boljim vezama i vizijom. Emir je do jednog levela bio dobar ocito da se uspavao. A na poslu nema spavanja, pogotovo kad dobijes ovakvu situaciju!
:bow: :salut: citajte branioci losih poteza.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 26 avg 2020, 22:45

26 avg 2020, 22:44
ado-hz je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

:bow: :salut: citajte branioci losih poteza.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 26 avg 2020, 22:45

I da dodam još jednu stvar. Oremuš je jeo teren večeras. Ako se kritikuje za lošije partije red je da se ovakva i pohvali.
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 avg 2020, 22:46

#EmirHadzicOUT

Vakat je Emire, zadnje vrijeme imas vise minusa nego dobrih stvari.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 26 avg 2020, 22:46

Rahma je napisao/la:
26 avg 2020, 22:26

BRAVO LJUBAVI
Svaka njoj cast :salut:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

DonerKebab
Kontakt:

Post Postao/la DonerKebab » 26 avg 2020, 22:46

ado-hz je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

Svaka cast momak!
Ahmet, Hare i Hole su za penzije!
Daj nam 2 napadaca hadzija!
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 26 avg 2020, 22:46

Disperadun je napisao/la:
26 avg 2020, 22:45
I da dodam još jednu stvar. Oremuš je jeo teren večeras. Ako se kritikuje za lošije partije red je da se ovakva i pohvali.
100%

Najjaca njegova tekma dosad
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 26 avg 2020, 22:47

Disperadun je napisao/la:
26 avg 2020, 22:45
Oremus :bow:
Djokanovic :bow:
Dupovac :bow:
Amer Dupovac!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Gomis99, Kyle88 i 39 gostiju.