FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Emire vrijeme je bgm i povedi Dušana
Ako ovako ostane, zajedno s nama kao nosioci za 3. pretkolo idu i Legia, Celtic, Ludogorets, i Dinamo sve su prilike... što znači da ove ekipe nećemo sigurno susretati više do kraja kvalifikacija.
I dalje se može do grupa, uz malo sreće opet u žrijebu, ali Hadžija mora riješiti pitanje napadača i desnog beka.
Nemam snage više ništa da pišem, ovakvu priliku više nikad nećemo imat, nikad.
I dalje se može do grupa, uz malo sreće opet u žrijebu, ali Hadžija mora riješiti pitanje napadača i desnog beka.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Morteme reaguj....
Do kad cemo citati debilne postove pojedinaca?Banuju se ljudi koji su normalni(@Osim13 jest zeljovac, ali momak nista grozno nije uradio), a ostavljate ovakve mongoloide)
Do kad cemo citati debilne postove pojedinaca?Banuju se ljudi koji su normalni(@Osim13 jest zeljovac, ali momak nista grozno nije uradio), a ostavljate ovakve mongoloide)
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 26 avg 2020, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma sta ja znam, fino smo veceras isli kroz sredinu, naravno kad krenemo otvoreno. Koštala su nas dva početak sad defanzivnom postavkom iza lopte, cim igramo visoko i pravimo fin presing, jer momci to znaju raditi nijedna ekipa nam ne moze nista u nasoj ligi pa evo i vcrs ovi cigani su imali problema
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- forza_juve
- Kontakt:
Igracima na terenu nemam apsolutni zamjerke.
Za sudiju je sve receno, Vinku samo jedna zamjerka a to je kasna izmjena, ne mozes covjeka u 90 minuti ubacivat kada gubis cijelo drugo poluvrijeme, kada se radi o prolazu, koeficijentu, parama, motivu, morao je to ranije mijenjat.
Hadziji zamjerim na prelaznom roku, Zidan masno placen a lik i ne moze evropu igrati, nije se bek doveo i napadac, jer se vidjelo da Ahmo ne moze vise kao prije.
Prilika se propustila i ko zna kada ce biti ovakva
Za sudiju je sve receno, Vinku samo jedna zamjerka a to je kasna izmjena, ne mozes covjeka u 90 minuti ubacivat kada gubis cijelo drugo poluvrijeme, kada se radi o prolazu, koeficijentu, parama, motivu, morao je to ranije mijenjat.
Hadziji zamjerim na prelaznom roku, Zidan masno placen a lik i ne moze evropu igrati, nije se bek doveo i napadac, jer se vidjelo da Ahmo ne moze vise kao prije.
Prilika se propustila i ko zna kada ce biti ovakva
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
ja bih se zalio UEFA, necemo nista dobit naravno, al znat ce ubuduce amateri da olako preko ovakvih stvari necemo proc, nije to jedna situacija ima ih najmanje 15
- Kockoglavi
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hrabra igra ali za nesto vise moras imati jaku desetku i napadaca ubicu.
Koliko god ga voljeli za mene Dupovac nije kvalitet za klub kao Sarajevo.
Tatara istrose za poluvrijeme dok Jukic hladi mu da,Fanimo treba poceti na.njegovom mjestu iako je desnjak.
Handzic je igrac manje sta god da igrao i mislim da bi bilo.koje dijete iz akademije odigralo kao i on ako ne i vise.
Hodzic nije kvalitet za Sarajevo i to odavno svi znaju i ne znam zasto ne gurate svoju djecu apsolutno sam siguran da ne bi odigrao neki malac nista losije od Hodzica.
Fina je ovo prilika bila za prolaz jer su ovi losiji od Sarajeva i totalno fizicki nespremni.
Jaka desetka i dobar napadac i ovo bi prosli glat siguran sam.Sretno u EL
Koliko god ga voljeli za mene Dupovac nije kvalitet za klub kao Sarajevo.
Tatara istrose za poluvrijeme dok Jukic hladi mu da,Fanimo treba poceti na.njegovom mjestu iako je desnjak.
Handzic je igrac manje sta god da igrao i mislim da bi bilo.koje dijete iz akademije odigralo kao i on ako ne i vise.
Hodzic nije kvalitet za Sarajevo i to odavno svi znaju i ne znam zasto ne gurate svoju djecu apsolutno sam siguran da ne bi odigrao neki malac nista losije od Hodzica.
Fina je ovo prilika bila za prolaz jer su ovi losiji od Sarajeva i totalno fizicki nespremni.
Jaka desetka i dobar napadac i ovo bi prosli glat siguran sam.Sretno u EL
Igra je odlična bila, s obzirom da nam je **** sudijsko prekidalo gdje god je moglo. Trčali su momci, borili se i igrali koliko znaju i mogu. Nikom od njih ne zamjeram ništa. Vinku jedina zamjerka što Tino nije ušao ranije da se nešto proba.
Onaj prvi gol odmah na startu, ono se samo nama može desiti.
Onaj prvi gol odmah na startu, ono se samo nama može desiti.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Ljudi moji,, ko ima vremena niej tesko raspitat se sto igraju i Milicevic i Jukic. ( opet kazem milicevic se pokazo ) dovedeni zajedno, igraju svaku od prve..nije ni HAdzija zlatan vjerujte. Ne pisem bezveze protiv njega. Treba to u krijenu sasjec da se ne bi ponovio doticni s moje profilne
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
u play offu EL ti je samo 5 nosilaca, tj 5 porazenih ekipa iz 3. pretkola LP, a 11 nenosilaca ce biti, sto znaci kad uparis nosioce i nenosioce, ostat ce 6 nenosilaca koji ce medjusobno igrati tako da nije bas tacno da ih ne mozemo izvuci...ali najbolje od svega bi bilo proci u play off i dobiti ovaj Dinamo Brest ali kuci, jer vjerujem da ce oni ispasti u ligi prvaka u narednom pretkolubodi123 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:24Ako ovako ostane, zajedno s nama kao nosioci za 3. pretkolo idu i Legia, Celtic, Ludogorets, i Dinamo sve su prilike... što znači da ove ekipe nećemo sigurno susretati više do kraja kvalifikacija.
Pyro is not a crime !
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
prije ce biti ovo prvoKockoglavi je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:25I ti out.
blizi je on nego ja hahahhaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Odlicna partija, zaista svaka cast na trudu. Ahmetovic u blagom padu forme a i godine cinimi se cine svoje. Kao da je izgubio onu agilnost koju je imao. Kako god Handzic je nekoristan, fali nam spic zivotom.
U novi boj ...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nakon večerašnje utakmice mogu definitivno reći da Rahmanović nije za evropskog fudbala.
Utakmica kao utakmica u odnosu na ligaške dosta dobra, oštetio nas sudija definitivno, ali opet mi nejasno kako mi imamo toliko bogatog gazdu, a ne može dovesti 2-3 igrača koji će praviti razliku u ovakvim utakmicama.
Mislim da je realno da izborimo Play Off LE, ali taj Play Off nema nikakvu vrijednost ako ne uđemo u grupnu fazu.
Utakmica kao utakmica u odnosu na ligaške dosta dobra, oštetio nas sudija definitivno, ali opet mi nejasno kako mi imamo toliko bogatog gazdu, a ne može dovesti 2-3 igrača koji će praviti razliku u ovakvim utakmicama.
Mislim da je realno da izborimo Play Off LE, ali taj Play Off nema nikakvu vrijednost ako ne uđemo u grupnu fazu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Skup kaze beciraj,zato sad ode milionce u nepovrat.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:25Znaci falio je samo ubica da dokrajci ove lazne Ruse. Samo yebeni napadac!
![]()
-
- Kontakt:
Kakvi grupa brate. Moli boga da ispadnemo ko ljudi i da se ne brukamo.bodi123 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:24Ako ovako ostane, zajedno s nama kao nosioci za 3. pretkolo idu i Legia, Celtic, Ludogorets, i Dinamo sve su prilike... što znači da ove ekipe nećemo sigurno susretati više do kraja kvalifikacija.
EMIR HADZIC, KOJI JE ZAYEBAO ANELA HADZICA I BECIRAJA A PARE OD POJACANJA PODIJELIO SA KOMSIJOM MUSIJOM, JE JEDINI KRIVAC ZA OVU BRUKU!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Kyle88, rimljanin90, tutankamon1905 i 31 gost.