FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Strašno kakvi amateri nam sude Ligu prvaka, ne mogu da vjerujem. Vako popisan nisam bio ne.pamtim.
S ovom igrom je sve moguće u EL. U ligi treba imat strpljenja. Do zime će sve doć na svoje. U svemu što uradi Vinko se nazire neki smisao i popravljaju se stvari koje nisu išle. Za razliku od nekih (većine) prethodnih stručnjaka...
S ovom igrom je sve moguće u EL. U ligi treba imat strpljenja. Do zime će sve doć na svoje. U svemu što uradi Vinko se nazire neki smisao i popravljaju se stvari koje nisu išle. Za razliku od nekih (većine) prethodnih stručnjaka...
Samo naprijed Saraj'vo!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Hajd ne seriTheIvicnjak je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:09Igraci su dali sve od sebe i nisu oni krivi sto ne znaju bolje. Sudija jeste siljio domacinu ALI DA JE HADZIC PARE KOJE JE IMAO DAO ZA POJACANJA UMJESTO STO IH JE PODIJELIO SA KOMSIJOM MUSIJOM, siguran sam da bi vec na poluvremenu zavrsili ove amatere.
- ElCartel11
- Kontakt:
#EmirHadzicOUT
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
CC 500.000 EURA AKO NE I VISE SI NAM IZBIO IZ DZEPA VRSNI SPORTSKI DIREKTORE.
BILO TEBE QURAC ZA SARAJEVOM, TEBI SVE OVO IDE U RADNI SRAZ I CV A NAMA IDE ČIR NA ZELUDCU...ČELAVA UBLEHOOOO!!!!
BILO TEBE QURAC ZA SARAJEVOM, TEBI SVE OVO IDE U RADNI SRAZ I CV A NAMA IDE ČIR NA ZELUDCU...ČELAVA UBLEHOOOO!!!!
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 26 avg 2020, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pojedinci ih nazivaju amaterima.... Gorak poraz, da smo ispali da su nas pregazili OK, al ovako ciganski, da igramo dvije utakmice sa njima izbacili bi ih
Bukvalno nismo smjeli u duel ući, ni u skoku ni na zemlji, odmah faul i onda valjanje. Golman je sam ukrao jedno 10 minuta, da Bog da umro manji nego što je bio kad se rodio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Daj Celtic u Playoff 

Neko od ovih. Međutim, 2 od 10 poraženih u drugom pretkolu će voljom žrijeba ići direktno u play-off.Kazakhstan Astana CC: 29.000
Republic of Ireland Dundalk CC: 8.500
Slovakia Slovan Bratislava CC: 7.000
Georgia (country) Dinamo Tbilisi CC: 4.750
Luxembourg Fola Esch CC: 4.750
Sweden Djurgårdens IF CC: 4.550
Northern Ireland Linfield CC: 4.250
Montenegro Budućnost Podgorica CC: 4.250
Estonia Flora CC: 4.000
Latvia Riga CC: 3.500
Wales Connah's Quay Nomads CC: 3.250
Gibraltar Europa CC: 2.750
Armenia Ararat-Armenia CC: 2.500
Finland KuPS CC: 2.500
Iceland KR CC: 2.500
North Macedonia Sileks CC: 1.475
Malta Floriana CC: 1.150
San Marino Tre Fiori CC: 1.500
Kosovo Drita CC: 1.500
Andorra Inter Club d'Escaldes CC: 0.566
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Mozes ti imat koga hoces. Ako je sudija dobio zadatak ( a nesto jest bilo na poluvremenu ) dzaba ti u napadu Levandovski..
Emir je kriv sto Marinovic mora stavljat Dusana..pa mislim da bi se covjek raspremio i on igro najradije mjesto njega. Drugo kriv je za napadaca..
Ledesma veci hadalj od dokoljenka
Emir je kriv sto Marinovic mora stavljat Dusana..pa mislim da bi se covjek raspremio i on igro najradije mjesto njega. Drugo kriv je za napadaca..
Ledesma veci hadalj od dokoljenka
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bez galame momci, i probajte se suzdržati od psovanja
Ovo je poraz Emira Hadzica, a ne FK Sarajeva
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pad njihovog pickastog golmana u 1. Pol, gdje ga njegov igrac obara svira faul za njih, vist gol vise od metar van offsidevgranice ppnisten, sansa gdje Ahmetovic spusta samom Tataru - siguran da nije offside on mase, jed cist penal kad izljece njihov crnac u blok i pogadja ga u ruku, svaki kontakt u zadnjih 15 za njih faul... nije kupljen sudija?? Nije moj K...nije dzaba da ga ganjaju po kipru zbog namjestanja tekmi..i hvala uefa mafijo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Protiv Radnika se mora dobiti, makar na glavu se svi nasadili. Sušić mora početi od prve, fali nam taj završni pas ko ozeblom sunce.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mi platimo obestecenje za igraca koji ce Evropu tek iduce godine moci igrati. Pa jbt posudi ga na jos 6 mjeseci a dovedi napadaca za te pare ili dva solidna beka.
Definitivno smo sami sebe izbacili odnosno izbacio nas je Hadzic.
Prosle godine nam **** Crepulju i Adukora i nikoga ne dovede. Hadzic nam je i Prosle godine sjebo Evropu. Sa njima dvojicom smo mogli hladno Bate proci.
Definitivno smo sami sebe izbacili odnosno izbacio nas je Hadzic.
Prosle godine nam **** Crepulju i Adukora i nikoga ne dovede. Hadzic nam je i Prosle godine sjebo Evropu. Sa njima dvojicom smo mogli hladno Bate proci.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Onda je Vinko otvoreno trebao reci da nije zadovoljan timom i da trebaju pojacanja ja koliko znam u dogovoru sve rade ,on je trener i on treba da vidi da Hodzic nije za nizeligasa ,da fali bekova i napadac ili mu je zabranjeno o tome govoriti ili nema vise para za pojacanja ne znam sta drugo moze biti .miky_hz je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:16Glavi gore momci,nazalost za generalno stanje mozemo samo kriviti Emira.Hadzica(cinjenica je da je fulio sa nedovodjem beka i napadaca) .A ovo veceras se nema sta zamjeriti.Glavu gore nastavljamo u trecem pretkolu i 90 min nas dijeli od PO tog takmicenja.Iskreno ako ni do tada ljudi zaduzeni za transfer politiku ne dovode 2 igraca za te pozicije debelo ih treba nagrditi ali bukvalno.
Kad sam ja pisao da cemo udarati glavom u zid zbog Emirovog qurcenja...tako nam i treba kad ne vidimo kod ociju.
Dovedes pojacanja ejjjj ni jedno ti ne igra u prvoj postavi....hahahaha...e koji konj si Emire!!!
Dovedes pojacanja ejjjj ni jedno ti ne igra u prvoj postavi....hahahaha...e koji konj si Emire!!!
Yebem ti božiju pravdu i onoga ko kaže da je ima
Ma bgmi iznenadjujece kvalitetna utakmica od nas, znajuci u kakvoj smo formi bili...
Ja samo nzm kako smo nako mogli primiti dva gola, ne izlazi mi iz glave....
A pojedinici... Sta o njima pricati... Kad pobjedjujes, kaze ne valja igra... Kad odigras dobro, kazu ne valja rezultat...
Eto vam sad vase izmisljanje i yebavanje zbog pobjeda u kojima lose igramo.... Evo nam osjecaja kako je kad zasluzis prolaz, a ne prodjes....
Pohlepnici, nista bolje nam i nije sudjeno kad sami sebi nesrecu prizivamo