FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako nas tjeraju
Trebamo ici onda
I gdje je onaj Crnogorski avion
Jel ceka u Tel Avivu
Doc ovamo i ponjet njihove testove
I Uefi poslat
Nabili nas s noge na nogu
Evo testovi i mi smo imali dovoljno igraca po vasem pravilniku
Molim lijepo
Trebamo ici onda
I gdje je onaj Crnogorski avion
Jel ceka u Tel Avivu
Doc ovamo i ponjet njihove testove
I Uefi poslat
Nabili nas s noge na nogu
Evo testovi i mi smo imali dovoljno igraca po vasem pravilniku
Molim lijepo
Bi da smo igrali.
Dragi forumski puleni, moram vas obavijestiti da u buducnosti necu imati vremena da obavljam moderatorsku funkciju zbog novonastalih poslovnih aktivnosti a i svakako moram "mentalno odmoriti" od svih desavanja, previse se sekiram u vezi kluba i zbog toga necu imati vremena za forum, predlozio sam adminu da novi moderator bude @ljozee, ja se nadam da ce on prihvatiti tu ulogu.
U bliskoj buducnosti necu biti aktivan na forumu, ali nadam se da cu vam se prikljuciti ponovo kad budemo slavili neke pobjede u buducnosti.
Budite mi pozdravljeni, voli vas irfo

U bliskoj buducnosti necu biti aktivan na forumu, ali nadam se da cu vam se prikljuciti ponovo kad budemo slavili neke pobjede u buducnosti.
Budite mi pozdravljeni, voli vas irfo

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nijedna ekipa nije imala lakši put od pitara ove godine do playoffa EL. Ovaj Dinamo je smiješna ekipa za BATE i definitivno ih je sudija pogurao večeraas, ali nije ni Sarajevo fulalo neke zicere mimo tog poništenog gola.
**** ti koronu, u full sastavu sigurno bi se glat mogli potući s ovim **** i napraviti iznenađenje.
**** ti koronu, u full sastavu sigurno bi se glat mogli potući s ovim **** i napraviti iznenađenje.
- svrakino1921
- Kontakt:
Treba vidjet sa Fahrom Radoncicem
On ima svoj privatni avion
Samo ne znam koliki je taj avion
Pa zamolit covjeka
I potrpat se u njegov avion
Ako treba igrac na igraca i bjez kuci
Samo je problem od Haife do Tel Aviva
Jedino pjeske
Kad bi isli pjeske
Jamalu bi morao neko nosit krkace
Pa zamolit covjeka
Jedino pjeske
Kad bi isli pjeske
- manijakKladusa
- Kontakt:
cekamo te nazaad irfoirfo je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:02Dragi forumski puleni, moram vas obavijestiti da u buducnosti necu imati vremena da obavljam moderatorsku funkciju zbog novonastalih poslovnih aktivnosti a i svakako moram "mentalno odmoriti" od svih desavanja, previse se sekiram u vezi kluba i zbog toga necu imati vremena za forum, predlozio sam adminu da novi moderator bude @ljozee, ja se nadam da ce on prihvatiti tu ulogu.![]()
Budite mi pozdravljeni, voli vas irfo![]()
![]()
![]()
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Nek je nešto lijepo večeras kad ovi njanjar ispadoše a kontali u grupe. Neka, neka. Buši, buši ha ha ha ha
Ima ako nas istjeraju iz drzaveMachak je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:00Ima li promil šanse da se ovo desi ?BeHighirly je napisao/la: ↑26 avg 2020, 21:47Podsjetimo, UEFA je u svom protokolu navela kako se ponašati u ovakvim slučajevima.
- U slučaju testiranja, ako je više od jednog igrača ili zvaničnika pozitivno na koronavirus, meč će se odigrati prema planu ukoliko nadležni ne odluče da cijeli tim ide u karantin. Ako ima 13 registrovanih igrača sa A liste, uključujući bar jednog golmana, onda meč mora da se igra. Ako ima manje od 13 igrača registrovanih na A listi, ili ako nema golmana, UEFA može da dozvoli promjenu termina meča u skladu sa rokovima koji će biti određeni, ako država može da osigura nove testove kojima će se podvrgnuti dovoljan broj igrača - piše u protokolu UEFA-e.
Za stolom bi se mozda stvarno mogla registrovati pobjeda Zeljeznicara, posto Izraelci traze da klub napusti drzavu veceras![]()
Goni se u qrcsvrakino1921 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:05Treba vidjet sa Fahrom Radoncicem
Pa zamolit covjeka
Jedino pjeske
Kad bi isli pjeske

Irfo, arrivederci.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Dezertira kad je najteže 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa druze tjeraju nas da veceras idemo na aerodrom u neke hangare u izolaciju i cekamo avion.Stoka majku im yebem sugavu.
-
- Kontakt:
Nisam dugo ovdje, ali su tvoji postovi uvijek "zapadali" za oko. Nek' su sa srecom nove aktivnosti, puno srece zelim!irfo je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:02Dragi forumski puleni, moram vas obavijestiti da u buducnosti necu imati vremena da obavljam moderatorsku funkciju zbog novonastalih poslovnih aktivnosti a i svakako moram "mentalno odmoriti" od svih desavanja, previse se sekiram u vezi kluba i zbog toga necu imati vremena za forum, predlozio sam adminu da novi moderator bude @ljozee, ja se nadam da ce on prihvatiti tu ulogu.![]()
![]()
![]()
Ž

@iguita, postoje li kakvi pravni lijekovi!?
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Pa pise tu ako drzava ne odluci da tim ide u karantin, znaci njihova ce odluciti da idemo u karantin i vozdra
Cuva Bog Zelju svog!
irfo je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:02Dragi forumski puleni, moram vas obavijestiti da u buducnosti necu imati vremena da obavljam moderatorsku funkciju zbog novonastalih poslovnih aktivnosti a i svakako moram "mentalno odmoriti" od svih desavanja, previse se sekiram u vezi kluba i zbog toga necu imati vremena za forum, predlozio sam adminu da novi moderator bude @ljozee, ja se nadam da ce on prihvatiti tu ulogu.![]()
![]()
![]()

Željezničar za život cijeli!
E cik napisite sad nesto kontra Veselog 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Problem je Izrarel kao drzava i njihovi dekadenttni zakoni.Hajmo sacekati zvanicnu odluku njihovog ministarstva pa cemo suceljiti propise uefa i odluke ministarstva.
Željezničar za život cijeli!
Znači na stranu sada utakmica, korona, sada nam je glavni problem kako se vratiti kući bez da nas likovi pošalju u izolaciju 15 dana?
Pa ovo se, valjda, samo Želji može desiti

Pa ovo se, valjda, samo Želji može desiti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
FK Željezničar obavještava javnost da je u stalnom kontaktu s predstavnicima UEFA-e, tačnije s delegatom utakmice, te da će se konačna odluka o odigravanju utakmice donijeti u četvrtak ujutru. Odluku će donijeti Ministarstvo zdravstva Izraela.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.