FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hodzic druga utakmica zaredom, levat ispada
Koliko jos treba da celava ubleha skonta da nemamo beka, da nemamo adekvatnu zamjenu u napadu?
Koliko jos treba da celava ubleha skonta da nemamo beka, da nemamo adekvatnu zamjenu u napadu?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zašto se ne banuje ovaj lik, on nije normalan nikako.
Te Hadžija naš, ovo - ono... Mi se uzdamo u Hadžiju, Hadžija je naš mag, jeste mag - al' u kurcu.
Dobra igra naših, borbeno, jako nema se njima šta zamjeriti.
Dobra igra naših, borbeno, jako nema se njima šta zamjeriti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
E ne mogu da vjerujem da nam ovo sudija uradi. Nije dinamo ovaj nista bolji od nas.
Sad se najbolje vidi koliko nam je trebao dobar napadac. Za ligu s ovakvom igrom nemamo brige.
Cestitke za malog andreja pokazao je decko opet nesto novo odvazio se da uzme suteve i isplatilo mu se.
Sad se najbolje vidi koliko nam je trebao dobar napadac. Za ligu s ovakvom igrom nemamo brige.
Cestitke za malog andreja pokazao je decko opet nesto novo odvazio se da uzme suteve i isplatilo mu se.
You are someone else I am still right here
Puuu, šta se nema bola zamjeriti, ovo je **** gubitnicki mentalitet. Emire Hadžiću, **** ****, sa dva igrača si izgubio ligu prvaka, kako te nije sramota mater ti ****. Ovo je jedinstvena šanse bila, **** se godinu dana, i onda ispadnes ko levat najveći.
Vinko Marinovicu, majmune jedan, uvodis jedinog igrača koji zna podvaliti loptu u 90 minuti, mrs **** ti mater, da smo imali igrača, koji zna gurnuti zadnji pas dobili bi 3 razlike. I da, igrali smo bez napadača, Merso nije ni u kakvoj formi. Sramota radi 200 000km izgubili smo još milion.
Na kraju sudija **** ti porod prepotentno, dabogda.... Nije mi stil da psujem i kunem, ali **** jedno da mi je samo bilo deset sekundi na teren da te dohvatio u šake majku li ti ****.
Na kraju UEFI **** mater jer salje ova nesposobna **** da sude. Majku i vama ****. I još jednom Emir Hadžiću izadju javno što nisi doveo napadača, ili odlazi majku ti ****
Vinko Marinovicu, majmune jedan, uvodis jedinog igrača koji zna podvaliti loptu u 90 minuti, mrs **** ti mater, da smo imali igrača, koji zna gurnuti zadnji pas dobili bi 3 razlike. I da, igrali smo bez napadača, Merso nije ni u kakvoj formi. Sramota radi 200 000km izgubili smo još milion.
Na kraju sudija **** ti porod prepotentno, dabogda.... Nije mi stil da psujem i kunem, ali **** jedno da mi je samo bilo deset sekundi na teren da te dohvatio u šake majku li ti ****.
Na kraju UEFI **** mater jer salje ova nesposobna **** da sude. Majku i vama ****. I još jednom Emir Hadžiću izadju javno što nisi doveo napadača, ili odlazi majku ti ****
Amateri koji su pregazili slavnu Astanu ? Sta pricas **** onaj mali, doces ili ti ili ti djeca u Sarajvo da se skoluju, bindo ona jedna mala. Sarajvo je jedini BH predstavnik koji nesto i napravi u Europiaqarius je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:04De zabrani i meni bilo kome drugom da ovdje piše. Samo sam razočaran i ogorčen kao i svi i kad Sarajevo igra predstavlja i mene i tebe i sve ostale iz BiH... i jesu osramatoli protiv ovakvih amatera i deveto koljeno..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2020, 21:59Ko ti je rekao sa smijes ovdje pisati?imas opstu temu i tamo pisi
@Kockoglavi tacno tako...sramota sta pisu
Svi koji hoce tjerati, bujrum, kupite 51% dionica kluba i radite sta hocete
-
- Kontakt:
Dusa me moja boli sta nam uradise.
- feniksptica
- Kontakt:
Nije Hodzic kriv, mislim kriv je al nije kriv sto mora igrat.Napapijri je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:03Igracima svaka cast, sa izuzetkom Hodzica naravno. Hadzicu, nadam se da si svjestan da je tvojom greskom onemogucen prolaz. Koliko izmjena ima u ovoj fazi takmicenja? Vinko, Sarajevo mora igrati svaki puta kao nakon primljenih golova. Primjeni to u Bijeljini ili bjezi.
Nadam se da su svi sad vidjeli koliko je Emir zajebo ve ovo..
3 izmjene su od ove sezone, ako se racuna ko nova sezona a racuna se
KRADJA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vidi ovog placke hahahahhahaha
Kmee kmeee kmeeee
Drukara mala hahahahhaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kakva je ovo pljačka bila, ne mogu da vjerujem.
Primili smo golove jer nemamo bekove.
Pogotovo ovo **** desno.
Napadač nam treba, to se zna odavno....
Kakvu smo priliku imali, moj Hadžija, strašno.
Primili smo golove jer nemamo bekove.
Pogotovo ovo **** desno.
Napadač nam treba, to se zna odavno....
Kakvu smo priliku imali, moj Hadžija, strašno.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Za sudiju i Emira se slažem, ali jarane šta može Marinović? Ne može on magično izliječiti Sušićakeno83 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:05Puuu, šta se nema bola zamjeriti, ovo je **** gubitnicki mentalitet. Emire Hadžiću, **** ****, sa dva igrača si izgubio ligu prvaka, kako te nije sramota mater ti ****. Ovo je jedinstvena šanse bila, **** se godinu dana, i onda ispadnes ko levat najveći.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Fali tu napadac, Ahmetovic osim par prekrsaja u napadu ama bas nista nije uradio. Handzic i Susic su morali ranije u igru.
Prvo poluvrijeme je pripalo Sarajevu sto je izgleda i bila namjera protivnika a u drugom su pokazali da su dosta spremniji i prisebniji.
Prvo poluvrijeme je pripalo Sarajevu sto je izgleda i bila namjera protivnika a u drugom su pokazali da su dosta spremniji i prisebniji.
SUPER smo igrali, glavu gore. Ovako se igra a ne ko tekme protiv tc, mladosti itd....svaka cast.ali nemozes protiv 13 igraca (pomocnog i glavnog sudije)covjek cist gol ponisti i malo posle toga mase Ahmetovica u offsid al sam siguran da mije bio, to je ono kad je spustio za Tatara...Majku im **** kipra..umro da bog da
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ma brate nije odigrano jos ni drugo pretkolo, tako da ne mozes znati nikako
Pyro is not a crime !
Bolje da me neko stosem spuco, sta nam uradisse sudije. Dobro smo igrali, jbg. Peci kapa dole
- feniksptica
- Kontakt:
Sta je ledesma pises na pogresnoj temi, nisi ti nas navijac..samo cekas priliku da psujes ko kocijas nista pozitvno ne pises, posle naseg gola se usutio ko pi.cka neka. MRs s teme
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ekipi skidam kapu do poda tako se igra i bori za grb svaka vam čast .
Hodzića i Hadžića još večeras nabiti nogom u šupak.
A sudijama ..... Sve po spisku .
Hodzića i Hadžića još večeras nabiti nogom u šupak.
A sudijama ..... Sve po spisku .
Steta, ovaj Dinamo prelos, mi primismo bas amateske golove. Ovo se trebalo proc. Jel Hodzic kod drugog gola napravio kiks oklijevao da krene na igraca pa ga ovaj prosao?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Bolje da smo primili 6 komada, nego ovo **** ti sve! Ne mozes vjerovati sta se nama desava!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bordobijeli, Gomis99, HyperOS, muhamedhulk, N3R3D, Tatamata1946 i 35 gostiju.