Ista situacija se evo desila i nama. Testiraš se pred odlazak, povedeš sve negativne i dođeš tamo i oni ti "nađu" pozitivne. Previše sumnjivo. Ako se odgodi utakmica, vraćaj pulene što prije.ZileZile je napisao/la: ↑25 avg 2020, 01:45Najgore od svega bi bilo da na testiranju u četvrtak bude neko pozitivan i da izgubimo utakmicu bez borbe. Jedino da tada kakav presedan bude u uefi. Sumnjiva situacija je bila i sa Slovanom iz Bratislave. Prvi put odgođena utakmica pa pomjerili za sutra kao igrat ce igrači koji su negativni, da bi se i sutra pojavio neko pozitivan. Puno prostora tu ima za malverzacije od domaćina sa lažnim testovima, ko će ga znati. Sve u svemu samo jako pa šta bude.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- mamonelafo
- Kontakt:
To je druga stvar. Ali dobro, vidjet ćemo. PSG je uprkos zabrani vlade igrao LP. Ali dobro. Vidjet ćemo, ja ću se nadati, ti ne moraš.MrkiMedo je napisao/la: ↑26 avg 2020, 21:23Mislim da ne, najbolji primjer je prvenstvo francuskemamonelafo je napisao/la: ↑26 avg 2020, 21:22Sa tim, što UEFA stvarno, ukoliko hoće, može u našu korist presuditi ovo. Vidjet ćemo, vrijedi se malo nadati...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma kakvo igranje o čemu vi pričate ba.. Od uplatnica mi se za najmanju slamčicu držimo pa onda kad bubne vijest onda u još veću depru padamo..
Bježte kući i yebajiga..
Bježte kući i yebajiga..
Evo rece komentator na Areni da ce pitari samo od ovih europskih nastupa ukupno zaraditi 1.400.000 € . a ako prođu Dinamo jos vise.
Mjau !
da nisu ovdje ovi nasi strucnjaci fulili imena pozitivnih pa ovi koji su ostali u Sa su ok

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pitari su ubili ovaj dynamo, nije im sviran penal i ponistili su im cist gol. Kad je jedna utakmica, sve je moguce i ta razlika u kvalitetu se ne primijeti toliko
- MocMahale444
Nista jbga tako nam pao grah.
SAVEZ BIH MRZIM. To su lopovi kojima je bitna samo repka (izgubila svaku aBd inshAllah)
U klubu imas levate izuzev Amara.
UEFA dozvolila drzavi da igra euro takmicenja iako nisu iz europe.
E hitleru **** ti nanu sto nisi zavrsio posao.
SAVEZ BIH MRZIM. To su lopovi kojima je bitna samo repka (izgubila svaku aBd inshAllah)
U klubu imas levate izuzev Amara.
UEFA dozvolila drzavi da igra euro takmicenja iako nisu iz europe.
E hitleru **** ti nanu sto nisi zavrsio posao.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
E da nismo zijanili od Veleza.Sad mi zegali ove ali kakvi smo pehovi zaratilo bi se tamo.
Sto se prije nasi kuci vrate to bolje za nas, oni ako su pozitivni upitni su za ligu a nama idu dvije jako vazne utakmice.
A ne daj Boze da iz uprave nesto poduzmu jos sutra.
A ne daj Boze da iz uprave nesto poduzmu jos sutra.
Mjau !
A sta ce ko iz nase uprave poduzeti, neke najbanalnije stvari nisu sposobni ispuniti i zavrsiti. Nesposobna uprava unazad 10 godina nas **** i to je to. Uvijek se kriju iza rezultata i to je to.
-
- Kontakt:
Podsjetimo, UEFA je u svom protokolu navela kako se ponašati u ovakvim slučajevima.
- U slučaju testiranja, ako je više od jednog igrača ili zvaničnika pozitivno na koronavirus, meč će se odigrati prema planu ukoliko nadležni ne odluče da cijeli tim ide u karantin. Ako ima 13 registrovanih igrača sa A liste, uključujući bar jednog golmana, onda meč mora da se igra. Ako ima manje od 13 igrača registrovanih na A listi, ili ako nema golmana, UEFA može da dozvoli promjenu termina meča u skladu sa rokovima koji će biti određeni, ako država može da osigura nove testove kojima će se podvrgnuti dovoljan broj igrača - piše u protokolu UEFA-e.
Za stolom bi se mozda stvarno mogla registrovati pobjeda Zeljeznicara, posto Izraelci traze da klub napusti drzavu veceras
- U slučaju testiranja, ako je više od jednog igrača ili zvaničnika pozitivno na koronavirus, meč će se odigrati prema planu ukoliko nadležni ne odluče da cijeli tim ide u karantin. Ako ima 13 registrovanih igrača sa A liste, uključujući bar jednog golmana, onda meč mora da se igra. Ako ima manje od 13 igrača registrovanih na A listi, ili ako nema golmana, UEFA može da dozvoli promjenu termina meča u skladu sa rokovima koji će biti određeni, ako država može da osigura nove testove kojima će se podvrgnuti dovoljan broj igrača - piše u protokolu UEFA-e.
Za stolom bi se mozda stvarno mogla registrovati pobjeda Zeljeznicara, posto Izraelci traze da klub napusti drzavu veceras

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
A mozda ovi iz Haife nisu dobri sa svojim savezom ko i mi pa ih hoce da zavale. Haj ga znaj 

-
- Kontakt:
Ljudi ne pišite gluposti. Pogledaj šta sudija uradi kuravama. Mala država. Zakon jačeg. Da neko naguzi izrael radi nas? Ha ha.
Željezničar za život cijeli!
To jeste al sutra ce se neko analogno pozvati na nas i belaj. Ne znam mozda bude svasta..SudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 21:50Ljudi ne pišite gluposti. Pogledaj šta sudija uradi kuravama. Mala država. Zakon jačeg. Da neko naguzi izrael radi nas? Ha ha.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mi bi ovaj Dinamo ubili nogama, u rangu su Slobode
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Bolje ne igrati utakmicu, nego da ti sudija ovo uradi.
Samo se džabe iznerviraš
Samo se džabe iznerviraš
Ima li promil šanse da se ovo desi ?BeHighirly je napisao/la: ↑26 avg 2020, 21:47Podsjetimo, UEFA je u svom protokolu navela kako se ponašati u ovakvim slučajevima.
Za stolom bi se mozda stvarno mogla registrovati pobjeda Zeljeznicara, posto Izraelci traze da klub napusti drzavu veceras![]()
Mjau !