FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jbg ne da nam se jednostano, sad je najvaznije da se vrate kuci pa cemo vidjeti sta i kako dalje.
Mjau !
- Zglajzerslautern
- Kontakt:
Poslije svih s.ranja i pehova, biću zadovoljan ovosezonskom evropom ako se avion ne sruši u povratku.
Željezničar za život cijeli!
De ljudi to o rusenju aviona nemojte ni spominjati Boga vam
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
prica momak na poslu koji je prebolovao bio na podhrastovima tad nije bilo popunjeno bas pa ga zadrzali kaze psihicki ga je ubilo sve to, gleda ljude bukvalno sve ok i samo padnu s nogu, preko dana covjek zdrav sve ok uredno, navecer uljecu doktori spasavaju mu zivot ccc
Sve je krenulo od yebenog izvlačenja, yebem te srećo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kone ce lagano proci ovaj dynamo
Sutra avion i nazad hairli. Srogi karantin kucni za sve igrace i pozitivne i negativne i strucni stab 7 dana sa terapijom.Onda testovi.Uvalio nam se virus u ekipu ocigledno.
- MocMahale444
ozbiljno treba zvati hodze, popove i ostalu ekipu da sta prouce i pomole se na centru travnjaka.
Koji smo mi pehovi
Zabraniti psovke
Stvarno smo kod svakog belaja prvi.
Magnet za probleme.
Koji smo mi pehovi

Zabraniti psovke

Stvarno smo kod svakog belaja prvi.
Magnet za probleme.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I ovo siktanje na igrace jer su zarazeni. To je ruzno, nije ni cudo sto ljudi nece da se sazna da su zarazeni. Oni se mogu zaraziti bilo gdje i bilo kad i na bilo koji nacin kao i svaki covjek na ovoj planeti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Odmah po povratku svi igraci trebaju ici kod Zeca na shishu jer Zelji korona nista ne moze.
Sve je krenulo od Dadine stative protiv Standarda. Od tada nemamo trunku srece ni u cemu.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Nekad su igrači pod temperaturom igrali da pomognu ekipi i to je bilo normalno, kako je ovo gofno od covida doslo, zaboravi na to u buducnosti. Svijet je poludio odavno.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Moramo li vratiti "BH Telecomu" pare za prenos 

Ranije sam pisao i sad cu ponoviti, rastjeraj Amare te luftiguze iz ljekarskog tima kluba.Nemaju pojma , uhljebi , dijagnoze pogresne, terapije pogresne, igraci idu u hrvatsku po dijagnoze i terapije i jos puno toga.Protokoli o koroni nisu uspostavljeni .Dosta vas je vise.
Sta je trebao ljekarski tim izmisliti vakcinuiguita je napisao/la: ↑26 avg 2020, 20:35Ranije sam pisao i sad cu ponoviti, rastjeraj Amare te luftiguze iz ljekarskog tima kluba.Nemaju pojma , uhljebi , dijagnoze pogresne, terapije pogresne, igraci idu u hrvatsku po dijagnoze i terapije i jos puno toga.Protokoli o koroni nisu uspostavljeni .Dosta vas je vise.
- MocMahale444
Ja vjerujem Amaru, ostali mogu ici ko ih šiša.
Iskreno da nije Amara bili bi 5-6 ekipa u plbih.
Iskreno da nije Amara bili bi 5-6 ekipa u plbih.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma svi imaju dio krivice, svi smo mi u opasnosti od virusa, ali ne igraš fudbal 4,5 mjeseci, nisi se zarazio i kad je sezona krenula uspiješ se zaraziti. Tu je bio dovoljan jedan igrač i svi su ostali u opasnosti automatski.
Otkazana je utakmica, sutra se vraćamo nazad, jedino se ne zna za ove zaražene šta će biti.
Otkazana je utakmica, sutra se vraćamo nazad, jedino se ne zna za ove zaražene šta će biti.
Idete iz krajnosti u krajnost, zna se da je pandemija priustuna kao sto se stalno mjere preporucuju, to sto se narod generalno ne pridrzava je rezultat ovoga sto imamo sada.
Nasa krivica odnosno uprave koja igrce nije striktno poslala kuci ili u karanite, da se sto manje krecu, kao i oni samo radi svoga nemara.
Nasa krivica odnosno uprave koja igrce nije striktno poslala kuci ili u karanite, da se sto manje krecu, kao i oni samo radi svoga nemara.
Mjau !
Jos sabane pa sta je ovo.Licenca corona zijanis titulu corona zijanis evropu corona popusicemo i ligu.Pa sta smo mi bogu skrivili.Jel dosta vise.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Kajkutenjoyer, Levin, svrakino1921, zastitaIdentiteta, zeljovolimte i 86 gostiju.