Ma testiranje je cirkus klasicni, jedan dan pozitivan jedan negativan eto Zec i Dado. Osobe koje preboluju koronu testiras ih oni pozitivni. Raja ne konta da je ovo specificna situacija. Ko misli da nema u Bajernu Realu itd zarazenih taj je lud. Kladionica velike pare su u pitanju. Sta sad igraci PSGa par njih zarazeno mislis da ce odgoditi... hoce malo sutra Mpabe ce i sa temperaturom igrati. Ovdje se silji na slabijima..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jarane moj drzava je amaterska pa onda ostalo. Ovdje se testirao i nisu u stanju uraditi testiranje kako treba, sta tu imas vise pricati. Eric pozitivan mjesec dana, pa nije, pa jeste, pa nije...bob je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:50nema naravno nego govorim opcenito amaterizam oduvijek i ovo je da se ne lazemo ...Bezideja je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:35Bas me zanima kakve veze korona i odgodjena utakmica ima veze s stanjem u klubu, evo **** ja sam sebi materbob je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:29i sad skontajte koliko u Sarajevu ima pozitivnih a da nije svjesno hahahha od 20 igraca 10 i to da se ne igra europa ne bi znali hahahhahaha **** ti amaterizam ccc kad smo bili kriza tamo 2006 koje vec 2008 ne mogu da se sjetim reko jbt titule daj da se sredi klub da bude profesionalan , halal i 3,4 godine dodje amar dvije titule nabrzaka pa ode pa opet ko greda period stabilizacije sad opet amara a stanje kluba ko 2000 g.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
al mozete srat u pm
-
- Kontakt:
E jesmo baksuzi u pm...
Hajde valjda se oporave i ovo ne ostavi trag u domacem prvenstvu jer nam je to prioritet.
Hajde valjda se oporave i ovo ne ostavi trag u domacem prvenstvu jer nam je to prioritet.
Nije to vrana druze da se zastitis od nje. To je virus druze ne vidi se golim okom.. Kakva maska bolan, ne stiti maska od virusa maska stiti da ti kao nekog drugog ne zarazis mada maska je glupost teska al eto. Pojest ces batak zarazen virusom. Ja ne znam u kakvom vi svijetu zivite, da mi je malo tog da budem rahat makar dan...PointBlank je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:49Kako ces fasovati ako nosis masku, postujes propise i pazis sam sebe, bez da pametujes? Ne kontam? Sta mislis da je jedan Lewandowski hodao po Minhenu s bolimetuki stavom? To mu je posao i firma mu ovisi o njemu.didnot je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:31Hahhaha u kojem vi svijetu zivite da mi je znati. Takvi igraci bi ti po Jagomiru hodali. Koronu ces fasovati u liftu, u prolazu, u suoermarketu. Sta pricate vi.. Haman sve djeca nema niko vise od 13PointBlank je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:28
Naravno, profesionalac si koji prima par hiljada maraka, od toga ti ovisi buducnost. Pazi se, cuvaj se maksimalno. Sto neko napisa, nargile, kafici, bogovi, sve se hodalo i handrilo.. i sad stani pani.
Hagdarevic Eric Miletic Juricic pozitivni
jbga to sto je drzava amaterska nije razlog da i nas klub bude ... ma ok sve lud, zbunjen, normalan vezano za koronu al opet ovo se moglo izbjeci da imamo neke protokole, pravila unutar kluba a naravno i kontra mjere al haj **** ga ...
Imaju izjave Erica i Miletica na zvanicnoj od danas, ako neko izgleda onako a ima koronu ja ne znam
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne vidi se to fizicki odmah pa nije radijacija, danas mozes da uradis test u 10h, predvecer u 19h da ti kazu pozitivan si, a onda dok se to inkubira moze proci dvije sedmice neces nsita osjetiti a onda nakon inkubacije moze da te nema ili da se boris.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 26 avg 2020, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Brz oporovak momci i nadam se da Serbo nece imati nikakvih problema
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ionako je poraz i iste pare bi bile i da si odigrao. Nek što prije kuci dodju da nastavak lige bude bez problema a o sportskom karantenu kad se vrate nek razmišljaju ubuduće kao klub. Nema hodanja, nema nargila, kafa pckih materija! Veliki veliki peh. Valjda nas i nesreće jedan dan zaobidju Amin.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Stari doktor infektolog
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
sta je tu je jbg
Ne bih bio siguran u vezi toga oko para od uefe, jer pare se dobiju za nastup.
A ukoliko se utakmica ne odigra nije bilo ni nastupa.
Možda se sutra ipak odigra
A ukoliko se utakmica ne odigra nije bilo ni nastupa.
Možda se sutra ipak odigra
-
- Kontakt:
Tebra, vidi ovo.
Moj šef fasovo, i supruga mu i 2 djece. On bio na respiratoru, jedva se izvukao, žena i djeca se nisu ni nakašljala. Koliko sam upoznat, sve je do individue i kakav ti je imunitet. Fudbaleri su jaki i oni to lakše podnesu.
Nisam više pametan. Molim dragog Allaha da se puleni hairli vrate, i da se stariji članovi delegacije sačuvaju od zaraze. Po povratku, zaključati ih 14 dana ili na Bjelašnicu, ili na Igman ili na Šavnike, nebitno, i završiti priču sa koronom u ekipi. Kome bude smetalo od igrača odmah mu uručiti ispisnicu zbog nepostivanja klupskog zakona.
Željezničar za život cijeli!
Odron je veliki da se ovdje nađe prostor za prepirke. Ovo je svjetski problem. Nas je zadesio. Idemo dalje.
Pare od Evrope su tu, iako nismo odigrali. Možda **** bolje.
Odmoriti se. "ozdraviti" do Širokog.
Smanjite sa podjelama.
I da, naši igrači SU PRAKTIČNO OTETI. Ne daju nam nigdje. Fuj. Mrzim Izrael.
Pare od Evrope su tu, iako nismo odigrali. Možda **** bolje.
Odmoriti se. "ozdraviti" do Širokog.
Smanjite sa podjelama.
I da, naši igrači SU PRAKTIČNO OTETI. Ne daju nam nigdje. Fuj. Mrzim Izrael.
Trenutno korisnika/ca: dark44, lakilone, Lokomotifa, ristagrad i 67 gostiju.