Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jedini bosanci koji su dva dana bili u Izraelu i jeli janje 

-
- Kontakt:
Ma mislim da klubovi cak i ne rade sedmicna testiranja prije utakmica. Testirali su se prije pocetka prvenstva i to je to. Ako poslije ovoga ne uvedu obavezno testiranje prije svake utakmice popisaj onda i ligu i citavu drzavu.Beduin je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:28Ova situacija sa Zeljom povlaci mnoga pitanja o regularnosti i pouzdanosti testiranja prije odigravanja ligaskih utakmica. Ono najbolnije jeste cinjenica da niko nece to istraziti, provjeriti te kazniti krivce, ako ih ima.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:18Ne razumijem zasto se igraci krecu po gradu kao da korona ne postoji. Od frizerskih salona do nargila barova, niko maske ne nosi. Legendo igras europu, hiljade u pitanju a ti se zajebajes po gradu umjesto da se izolujes par sedmica.
I jos ne kontam zasto nije obavezno testiranje pred svaku domacu utakmicu. Odjednom u Zelji 11 pozitivnih a igraju prvenstvo ko da su svi zdravi. Nemoguce da su se za 3 4 dana svi zarazili, previse ofirno.
U nasoj ligi je sve moguce, a javasluk dolazi na naplatu evo u Euro takmicenju.
Nista bolja situacija nije ni generalno u drzavi, samo me strah novih blokada i otkaza na poslu ljudima. U mikrostanici danas s ocem otisao, doktorica ne nosi masku, sestea samo preko usta, bas neozbiljno. Ispred hitne medicinari i doktori sjede bez maske, a pacijenti prolaze, pitaju...
Ako neko nema para za testiranja nek se zaduzi ili neka istupi iz lige. Zdravlje na prvom mjestu pa onda sve ostalo. Logicno da profesionalni sportisti nece imati nikakve simptome ali problem je sto oni hodaju po gradu bez maske i zarazit ce starije ljude oko sebe.
Vidim po igracima Veleza, nijedan ne nosi masku kada udje npr. u frizerski salon, stid ih staviti masku, glume frajere sta li.
Forzza Velez
Po svemu sudeći iz Željezničara su već znali za ovo, a njihovi problemi tek počinju.
Mrs iz lige, prevaranti!!!
Zao mi igraca koji su bolesnu, njima zelim brz oporavak.
A ovu bagru lazljivu suspendovati i istjerati iz lige.
Zao mi igraca koji su bolesnu, njima zelim brz oporavak.
A ovu bagru lazljivu suspendovati i istjerati iz lige.
Sad je pitanje koliko je slucajeva u ostalim klubovima, ovo moze biti sranje za kompletnu ligu.
**** fudbal, zivoti su u pitanju, a savez boli **** nikad nisu pozvali na redovna testiranja.
**** fudbal, zivoti su u pitanju, a savez boli **** nikad nisu pozvali na redovna testiranja.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 26 avg 2020, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Zao mi je svakog igraca protivnickih ekipa kojeg su ovi debili zarazili, a jesu sigurno cim ovoliki broj pozitivnih imaju u ekipi. I onda taj ni kriv ni duzan moze roditeljima i drugim rizicnim skupinama prenijeti.
Pogan ona bezosjecajna, gurbetska! Da ima drzave i saveza opet bi letili u cvajtu na celu sa morzem!
Pogan ona bezosjecajna, gurbetska! Da ima drzave i saveza opet bi letili u cvajtu na celu sa morzem!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- DonerKebab
- Kontakt:
U jeku pandemije vodas brajlovica, ekipu 1921 sa sobom, igras svake hefte sa amaterima prijateljske, igraci se svake noci nargilisu u vrijeme kad je u Sarajevu dnevno nekoliko stotina zarazenih.
Zezanje na stranu, nek vam se zivi vrate svi!
Zezanje na stranu, nek vam se zivi vrate svi!
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Pustite se vi drugih, gledajte sta radite.
Jel vas imalo stid sta radite?
Zao mi igraca. Al vasa uprava i trener su ovo svjesno radili i obilo vam se o glavu
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ako se ispostavi da su ovi iz zeljeznicara prikrivali zarazene, a izvjesno je da jesu, izbaciti bagru iz lige.
Sad bi trebale i kompletne ekipe Mladosti i Radnika u izolaciju zbog njihove neodgovornosti.
Sad bi trebale i kompletne ekipe Mladosti i Radnika u izolaciju zbog njihove neodgovornosti.
Zadnja izmjena: ZaNjuBoriSe, dana/u 26 avg 2020, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Jeste svjesno se zarazili da ne igramo europu.

Mjau !
- Beduin
- Kontakt:
Zar nije evropska kuca fudbala dala pare Savezu za organizacije utakmica (testiranja, dezinfekcijska sredstva i ostale stvari)?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:35Ma mislim da klubovi cak i ne rade sedmicna testiranja prije utakmica. Testirali su se prije pocetka prvenstva i to je to. Ako poslije ovoga ne uvedu obavezno testiranje prije svake utakmice popisaj onda i ligu i citavu drzavu.Beduin je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:28Ova situacija sa Zeljom povlaci mnoga pitanja o regularnosti i pouzdanosti testiranja prije odigravanja ligaskih utakmica. Ono najbolnije jeste cinjenica da niko nece to istraziti, provjeriti te kazniti krivce, ako ih ima.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:18Ne razumijem zasto se igraci krecu po gradu kao da korona ne postoji. Od frizerskih salona do nargila barova, niko maske ne nosi. Legendo igras europu, hiljade u pitanju a ti se zajebajes po gradu umjesto da se izolujes par sedmica.
I jos ne kontam zasto nije obavezno testiranje pred svaku domacu utakmicu. Odjednom u Zelji 11 pozitivnih a igraju prvenstvo ko da su svi zdravi. Nemoguce da su se za 3 4 dana svi zarazili, previse ofirno.
U nasoj ligi je sve moguce, a javasluk dolazi na naplatu evo u Euro takmicenju.
Nista bolja situacija nije ni generalno u drzavi, samo me strah novih blokada i otkaza na poslu ljudima. U mikrostanici danas s ocem otisao, doktorica ne nosi masku, sestea samo preko usta, bas neozbiljno. Ispred hitne medicinari i doktori sjede bez maske, a pacijenti prolaze, pitaju...
Ako neko nema para za testiranja nek se zaduzi ili neka istupi iz lige. Zdravlje na prvom mjestu pa onda sve ostalo. Logicno da profesionalni sportisti nece imati nikakve simptome ali problem je sto oni hodaju po gradu bez maske i zarazit ce starije ljude oko sebe.
Vidim po igracima Veleza, nijedan ne nosi masku kada udje npr. u frizerski salon, stid ih staviti masku, glume frajere sta li.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Šta će Mladost u izolaciji, oni su već prebolovali koronu 
Ispast će na kraju da su oni najbolje i prošli, prije sezone fasovali.

Ispast će na kraju da su oni najbolje i prošli, prije sezone fasovali.
Kompletna liga je sada u pitanju, pa neka vidi savez hoce li narediti masovno testiranje.
Mjau !
Nije ih stid. Eno lijepo pisud da se zna vec mjesec da je korona u klubu ali da se sutilo da ne ide ko u izolaciju da ne bi izgubili koji bod.
Valjda vam je sad sve jasno. Gamad. Hoce li portal ovaj sad napisati kakav smislen tekst o tome kako je moguce da fks igra evropu i NEMA zarazenih a oni imaju 11?
Zasto amar osim igra prijateljske sa ekipama koje nisu profi i ne testiraju se.
Zasto je fejzić branio pod temperaturom?
Zasto ?
Pa sarajevo svake sedmice samo zbog sebe radi testiranja. Jeste trosak ali se odmah moze reagovati i izolovati zarazeni. A njima je svaka marka ko dzamija i zato su i sad radili jeftine testove da ne trose pare na ove sigurne skupe. I svako im je kriv. A jedini krivci su oni.
Nadam se da ce savez shvatiti bar jesnom u historiji sta se radi.
Valjda vam je sad sve jasno. Gamad. Hoce li portal ovaj sad napisati kakav smislen tekst o tome kako je moguce da fks igra evropu i NEMA zarazenih a oni imaju 11?
Zasto ?
Pa sarajevo svake sedmice samo zbog sebe radi testiranja. Jeste trosak ali se odmah moze reagovati i izolovati zarazeni. A njima je svaka marka ko dzamija i zato su i sad radili jeftine testove da ne trose pare na ove sigurne skupe. I svako im je kriv. A jedini krivci su oni.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Idiotski je naslađivati se ovome, ali priča da su svi protiv njih i da je ovo namješteno je teška bljuvotina.
Ja vjerujem da ce to Vico zavrsit kako treba koliko znam umanjenje bodova je jedna od mjera....ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:42Ako se ispostavi da su ovi iz zeljeznicara prikrivali zarazene, a izvjesno je da jesu, izbaciti bagru iz lige.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bahati Covid 1921
Registrovati 3:0 za ****, oduzeti Zeljkanu pare od evrope i kaznu jos spucati. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jesi svjestan da je sada liga pod velikim znakom pitanja?Pantelija je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:46Nije ih stid. Eno lijepo pisud da se zna vec mjesec da je korona u klubu ali da se sutilo da ne ide ko u izolaciju da ne bi izgubili koji bod.
Zasto ?
Ovo je težak udarac za nas ionako siromašan fudbal.
Savez ne bude li hitno reagovao, bit ce svega, nažalost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.