To je Srbijanska sto ti gledas.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Ja sad gledam program Arena Sport 1 BiH piše Dynamo Brest-Sarajevo
Zadnja izmjena: svihsedamsamuraja, dana/u 26 avg 2020, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
-
- Kontakt:
Ja bi to ovako izveo

Gledajuci sta je bilo sa Astanom i cinjenica da su 60% prvenstva odigrali i da nisu imali pauze mi trebamo napast od prve minute i drzat taj tempo do 20, ako damo go bicemo i u psiholoskoj prednosti (mozda i povedemo 0:2) al ako bi bilo 0:1 lakse bi se branili i moglibi privest prvo poluvrijeme kraju. U drugom vidjet ko koliko moze gdje skripi odugovoacit iz provocirat zute kartone (ameterski sudija) umrtvit igru i onda sa susice jukicem ili faminom handzicom dotuc komuniste..
Mi moramo ici pametno (ne dobivat kartone vidjet sta sudija dopusta sta ne) igrat na faktor iznenadenja ako nebude ici povuc se kosto kaze hercegovac, ako nas budu bas raznosili u prvih 10-20 minuta i nebudemo se mogli nosit netreba cekat da nam zabiju go pa da mjenjamo treba reagovat pa pocjenu da izmjenu utadis i 15 minuti.. Nesmijemo dozvolit da primimo go u prvih 35 min
Jos 30 minuta i seks u javnoj kuci u crnorusi pocinje prvi ide ahmo pa crnac
Mi moramo ici pametno (ne dobivat kartone vidjet sta sudija dopusta sta ne) igrat na faktor iznenadenja ako nebude ici povuc se kosto kaze hercegovac, ako nas budu bas raznosili u prvih 10-20 minuta i nebudemo se mogli nosit netreba cekat da nam zabiju go pa da mjenjamo treba reagovat pa pocjenu da izmjenu utadis i 15 minuti.. Nesmijemo dozvolit da primimo go u prvih 35 min
Jos 30 minuta i seks u javnoj kuci u crnorusi pocinje prvi ide ahmo pa crnac
znam gledo sam i ja, al na tv mi idalje srpska valjda prebace na bhsvihsedamsamuraja je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:29Ja sad gledam program Arena Sport 1 BiH piše Dynamo Best-Sarajevo
Hocel bit kakvog uvoda pred utakmicu i mozel ko turit link
-
- Kontakt:
Evo neki link bratovi
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Zabiiij gooo da ga skupa slavimo, pobjedu daj nam sada Saraj'vo
IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE
IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE
Hoce li se iko oglasiti povodom bahatosti Zeljkana i dovodjenja u opasnosti svojih, a i igraca drugih klubova?
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Nema im u sastavu one dvojice najjacih noyok i savitcky
Dok su oni prijateljske igrali uigravali naši su se čuvali u kampu odigrali 4 prijateljske i sad zbog njih treba da se zarazi pola lige i Evropa da dodje upitanje ostalim.
-
- Kontakt:
I grb što kucaaaaa umjesto srca u našim grudimaaaaaa
E pa neka je sa srecom. Cujemo se na poluvremenu 
Sretno momcima i nama svima
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Zadnja izmjena: Zundo, dana/u 26 avg 2020, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO