BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Problem je sto su i trenutno negativni igraci u kontaktu sa pozitivnima, a to automatski bi trebalo znaciti samoizolacija od 14 dana za sve njih, kao i ostatak osoblja i igraca koji nisu doputovali!?
Kad slijedi reprezentativna pauza, je li nakon ovog kola ili onog tamo?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja se nadam da je s momcima sve ok. Na stranu rivalstvo ali kad je zdravlje u pitanju svima treba zeliti dobro. Samo da se prebace do Sarajeva.
E sad kad počnu teorije i zavjere protiv svskog i svačeg.
Eba ce sve od Misketa do NSBIH.Mislim da im neće ovo puno teško ni pasti,nisu neke ozbiljne namjere ni imali. Da jesu sigurno igračIma Želje bi bila zabrana okupiranje kafica od Malte do Grbavice.
Bilo kako bilo prisjela im Sejina janjetina.
Eba ce sve od Misketa do NSBIH.Mislim da im neće ovo puno teško ni pasti,nisu neke ozbiljne namjere ni imali. Da jesu sigurno igračIma Želje bi bila zabrana okupiranje kafica od Malte do Grbavice.
Bilo kako bilo prisjela im Sejina janjetina.
Kud naucise uplatnicu popunit, samo nas brukaju, gdje god odu.
Ali samo zamisljam face Izraelcima kad su gledali investitora, kako mase onim nozevima, haha.
Ali samo zamisljam face Izraelcima kad su gledali investitora, kako mase onim nozevima, haha.
since 1973
Nemojte da mislite da nesto glumim sad... Ne volim Zelju ni sve sto predstavljaju i zelim da ispadnu i iz lige i iz evrope. Samo jedina tema na koju ih necu a volio bih da ih niko ne zeza je bolest bilo kakva.. sad je covid u pitanju, smatram da nije za sale... Samo moje misljenje nek mi ne zamjere oni koji ce se malo zezat, ali najiskrenije par mi prijatelja preselio od corone i jezim se na svaku pomisao toga.. nek su fudbaleri zivi i zdravi da ih mozemo tad olajavat.... Izvinite za ko fol moralnu pridiku, samo kazem svoje misljenje oko ovoga. Nek ispadne Zeljo al ne od corone nego fudbalski..
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Pa imao je taj Eric temperaturu pauzirao 2 kola,oni tad rekli gripa(zvanicno na tv-u),a evo koliko cujem on je u Izraelu jedan od pozitivnih.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:13Pa nije valjda da su svi bez simptoma bili, morao je neko imati neki simptom, samo neodgovornost da ne kaze za tl.
Iskreno brz oporavak jbg.Vjerovatno su mogli bolje reagovat al gotovo sad.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 26 avg 2020, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Naravno da nije moralna pridika, tako se svako normalan postavlja, evo čitam šta pojedinci pišu i ne vjerujem. Kakvo zlo jbt.Steven11 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:16Nemojte da mislite da nesto glumim sad... Ne volim Zelju ni sve sto predstavljaju i zelim da ispadnu i iz lige i iz evrope. Samo jedina tema na koju ih necu a volio bih da ih niko ne zeza je bolest bilo kakva.. sad je covid u pitanju, smatram da nije za sale... Samo moje misljenje nek mi ne zamjere oni koji ce se malo zezat, ali najiskrenije par mi prijatelja preselio od corone i jezim se na svaku pomisao toga.. nek su fudbaleri zivi i zdravi da ih mozemo tad olajavat.... Izvinite za ko fol moralnu pridiku, samo kazem svoje misljenje oko ovoga. Nek ispadne Zeljo al ne od corone nego fudbalski..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bilo je za ocekivati da ce imati jos pozitivnih.Steta...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Shvatam lokal patriotizam, ali valjda nacionalni treba biti ispred toga. Ako želiš dobro svom klubu, valjda znaš da će i njemu biti bolje ako rival iz iste lige napravi uspjeh u Evropi.
"We need to suffer. And we need to fight."
Brate, niko se nije sa ovim zajebavao kao oni sami, već odavno imaju popriličan broj zaraženih i libo ih racku, igraju sa zaraženim. Ugrožavaju druge, pa i svoje suigrače.Steven11 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:16Nemojte da mislite da nesto glumim sad... Ne volim Zelju ni sve sto predstavljaju i zelim da ispadnu i iz lige i iz evrope. Samo jedina tema na koju ih necu a volio bih da ih niko ne zeza je bolest bilo kakva.. sad je covid u pitanju, smatram da nije za sale... Samo moje misljenje nek mi ne zamjere oni koji ce se malo zezat, ali najiskrenije par mi prijatelja preselio od corone i jezim se na svaku pomisao toga.. nek su fudbaleri zivi i zdravi da ih mozemo tad olajavat.... Izvinite za ko fol moralnu pridiku, samo kazem svoje misljenje oko ovoga. Nek ispadne Zeljo al ne od corone nego fudbalski..
Jednostavno tokmaci.
Bolest i nije za zajebanciju.
-
- Kontakt:
Poslije ovog kola je pauza 2 sedmice, jedino ih to moze spasiti.Beduin je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:15Problem je sto su i trenutno negativni igraci u kontaktu sa pozitivnima, a to automatski bi trebalo znaciti samoizolacija od 14 dana za sve njih, kao i ostatak osoblja i igraca koji nisu doputovali!?
Forzza Velez
Sinoć mu je test bio negativan.UltraSA je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:14O cemu pricati kad Zec sjedi u kaficu danas, a pozitivan.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:13Pa nije valjda da su svi bez simptoma bili, morao je neko imati neki simptom, samo neodgovornost da ne kaze za tl.
Ne branim nikoga, mozda je samo sala malo otisla predaleko.... mislim da svi misle isto. Svi smo na terenu rivali ali covid nam je svima zajednicki neprijatelj.Virtu4l je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:17Naravno da nije moralna pridika, tako se svako normalan postavlja, evo čitam šta pojedinci pišu i ne vjerujem. Kakvo zlo jbt.Steven11 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:16Nemojte da mislite da nesto glumim sad... Ne volim Zelju ni sve sto predstavljaju i zelim da ispadnu i iz lige i iz evrope. Samo jedina tema na koju ih necu a volio bih da ih niko ne zeza je bolest bilo kakva.. sad je covid u pitanju, smatram da nije za sale... Samo moje misljenje nek mi ne zamjere oni koji ce se malo zezat, ali najiskrenije par mi prijatelja preselio od corone i jezim se na svaku pomisao toga.. nek su fudbaleri zivi i zdravi da ih mozemo tad olajavat.... Izvinite za ko fol moralnu pridiku, samo kazem svoje misljenje oko ovoga. Nek ispadne Zeljo al ne od corone nego fudbalski..
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ne znam zašto se forsiralo odigravanje ove utakmice. Nakon objave da je par igrača zaraženo, od prije par dana, čitava je ekipa trebala u samoizolaciju.
Ovo je sad baš sranje.
Ovo je sad baš sranje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kako brate bez simptoma? Od kad je pocelo prvenstvo kod njih je uvijek neko bio pod temperaturom, to su javno izjavljivali i opet nista poduzimali nisu. Nego igrali prvenstvo, svake srijede prijateljska, bas su se neozbiljno ponijeli prema svemu ovome. I sad se kao cude, otkud im pozitivni. Zao mi je igraca, ako Bog da bit ce dobro, od srca im zelim, ali ma kako ruzno zvucalo, sami su krivi za ovo sto im se desava.miky_hz je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:16Pa imao je taj Eric temperaturu pauzirao 2 kola,oni tad rekli gripa(zvanicno na tv-u),a evo koliko cujem on je u Izraelu jedan od pozitivnih.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:13Pa nije valjda da su svi bez simptoma bili, morao je neko imati neki simptom, samo neodgovornost da ne kaze za tl.
Iskreno brz oporavak jbg.Vjerovatno su mogli bolje reagovat al gotovo sad.
since 1973
Testirali su se na dnevnom nivou.onako je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:22Kako brate bez simptoma? Od kad je pocelo prvenstvo kod njih je uvijek neko bio pod temperaturom, to su javno izjavljivali i opet nista poduzimali nisu. Nego igrali prvenstvo, svake srijede prijateljska, bas su se neozbiljno ponijeli prema svemu ovome. I sad se kao cude, otkud im pozitivni. Zao mi je igraca, ako Bog da bit ce dobro, od srca im zelim, ali ma kako ruzno zvucalo, sami su krivi za ovo sto im se desava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naša posla...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kakve veze ima što je negativan, da je odgovorna osoba prema društvu otišao bi u samoizolaciju 2 sedmice. Međutim kao i kod većine Bosanaca i Hercegovaca, sadrži vjerovatno nizak nivo opšte svijesti pa ne želi da shvati da kod nas nisu najpouzdaniji testovi.KapitenK je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:19Sinoć mu je test bio negativan.UltraSA je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:14O cemu pricati kad Zec sjedi u kaficu danas, a pozitivan.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:13Pa nije valjda da su svi bez simptoma bili, morao je neko imati neki simptom, samo neodgovornost da ne kaze za tl.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma nema veze ni to... nemojte i mi da to radimo, eto moja mala zelja, nista vise. Ima drugih tema, oni bar imaju bisera koliko hoces za prcanja...sampras je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:19Brate, niko se nije sa ovim zajebavao kao oni sami, već odavno imaju popriličan broj zaraženih i libo ih racku, igraju sa zaraženim. Ugrožavaju druge, pa i svoje suigrače.Steven11 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:16Nemojte da mislite da nesto glumim sad... Ne volim Zelju ni sve sto predstavljaju i zelim da ispadnu i iz lige i iz evrope. Samo jedina tema na koju ih necu a volio bih da ih niko ne zeza je bolest bilo kakva.. sad je covid u pitanju, smatram da nije za sale... Samo moje misljenje nek mi ne zamjere oni koji ce se malo zezat, ali najiskrenije par mi prijatelja preselio od corone i jezim se na svaku pomisao toga.. nek su fudbaleri zivi i zdravi da ih mozemo tad olajavat.... Izvinite za ko fol moralnu pridiku, samo kazem svoje misljenje oko ovoga. Nek ispadne Zeljo al ne od corone nego fudbalski..
Jednostavno tokmaci.
Bolest i nije za zajebanciju.
-
- Kontakt:
al smo najgori u pm, da vidimo kako će se u Hajduku ponašati kad budu igrali u septembru, tačno da vidimo imal gorih od nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.