Ide mail. Hajde nek i ostali i da odlucimo ko ce novi upast.SaltCityAttack je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:34Da vam javim Alem neće da igra onda neka uleti Ko je prvi
Na redu ne znam jeste li se dogovorili .Elmedin će napraviti novu ligu ili će mu Alem dati da obnovi staru uglavnom pošaljite mi vaše e-mail na PP da mogu proslijediti Elmedinu da vas pozove
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
De obnovite, kada vam dajem vec mail dajte mi i FB ako ste sklepali kakvu grupu.
Ako i dalje ima mjesta za drugu ligu , tu sam.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- muhamedhulk
- Kontakt:
I ja se javljam za prvu, ako nece biti alema.
Sto se tice novog kolaca u prvoj, neka ide po plasmanu od prosle sezone. Ja sam bio treci, koliko se sjecam.
Eto prvi neka se javi, ne sjecam se ko je bio...
Sto se tice novog kolaca u prvoj, neka ide po plasmanu od prosle sezone. Ja sam bio treci, koliko se sjecam.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ima li ovdje bojkota? Poželio sam tekme, nadam se da ovi neće srati ko košarkaši.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Posto vidim samo su mi tri čovjeka poslali e-mailove da proslijedim elmedinu očekujem od ostalih takodjer da isto učine ili ako ne meni neka traže Elvedin Imsirovic na fb i neka to njemu daju ovo se odnosi samo na ljude koji godinama igraju ovu ligu koju mi igramo evo 1 godina haman .. jer vise sam dobio e-mailova od igrača koji hoće da se pridruže ligi .. naravno ja ne odlučujem ko će upasti umjesto alema tu su ostali da odluče a mislim da je Goran sa nama najduže tako da je realno da on ovaj put upadne kako su i drugi rekli .. dajte vi sto smo standardni da pošaljem čovjeku da to završimo sto prije
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mislim da je Goran najduže ovdje sa nama pa onda Amaroso sto se tiče toga i mislim da su oni to već odlučili ali treba vidjeti sad sa Goranom da li on igramuhamedhulk je napisao/la: ↑26 avg 2020, 18:35I ja se javljam za prvu, ako nece biti alema.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Elmedin je našao neke e-mails od prošle godine pogledajte vi sto ste igrali u prvoj ligi prošle godine da li ste dobili invite tako da ako ste dobili od njega ne trebate slati ema .. ako niste i igrate sa nekog drugog pošaljite obavezno da ovo pokrenemo.. naravno. Treba nam e-mail novog igrača koji će igrati to neka odluče ovdje .. mislim da se to gleda ko ovdje duže sa nama na forumu na ovoj temi a ja sam ovdje i mnogi od samog početka ovog foruma kako je nastao tako da od tad nekako ova liga i traje samo sto su tu bili još neki članovi koji nisu vise aktivni kao nekad recimo Benjo nas koji je navijač Baltimore pa valjda se i vrati na forum moram ga potjerati malo na fb da se aktivira .. on igra sad tu beku svoju ligu dugo u kojoj sam i ja igrao ali sam batalio samo sam se ovom posvetio 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dobio sam invite i joinao se
Letsgo
Letsgo
ima par njih koji su slabo na forumu, randy i armin npr. treba i njih obavijestiti, ali vi ste svi po tim facebookovima instagramima i ostalim društvenim mrežama, valjda se to da lako odraditi.
draftovali smo vazda nedjeljom, hoćemo li 6.9 ili vam nešto drugo odgovara? meni je skroz svejedno!
draftovali smo vazda nedjeljom, hoćemo li 6.9 ili vam nešto drugo odgovara? meni je skroz svejedno!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:03ima par njih koji su slabo na forumu, randy i armin npr. treba i njih obavijestiti, ali vi ste svi po tim facebookovima instagramima i ostalim društvenim mrežama, valjda se to da lako odraditi.
Ma armin je ovdje u Chicagu moj drug on mi je dao e-mail on će uci svakako
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma svi smo tu, samo gorana onda ubacit ili kako se dogovore. A kakvo je sranj. kod vas Dado, daj Boze da sezone ikako bude.SaltCityAttack je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:10jestamaji je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:03ima par njih koji su slabo na forumu, randy i armin npr. treba i njih obavijestiti, ali vi ste svi po tim facebookovima instagramima i ostalim društvenim mrežama, valjda se to da lako odraditi.
Ma armin je ovdje u Chicagu moj drug on mi je dao e-mail on će uci svakako
Max Allegri
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma brate crni su se bas nameracili da se zaratuje ovdje .. fakat nisam rasista ali sto ne mogu podnijeti ovaj White trash i ovakve crnce sto samo vuku na rasizam kada se god
Šta desi.. mislim zadnja situacija ovdje u Kenosha to je 45 milja odavdje od mene ili ti ga 45 minuta .. lika u koga je drot pucao došao sa nožem da traži od žene djete, gdje je ona zvala policiju , a policija u rekordu ima da je bio optužen za rape nad 16 godina djevojčicom , posjedovanje oruzijem i td .. kada su u njega uperili pištolj on im je rekao kako sad on ide u auto pobačaj pištolj naravno bio je u alkoholiziranom stanju i naravno policija koja je još gluplja od njega nisu odmah reagirali pucaj mu u noge i vodi ga , a ne ti čekaš situaciju da on udje u auto po pištolj i onda ga izrešetas i daš im priliku da zbog jednog kriminalca ljudi prekidaju sezonu u košarci jer je to navodno ubio se crnac ..**** krivica policije jeste jer su dozvolili da dodje dodje do toga da moraju pucati jer bisu ranije uradili posao koji su trebali to jeste upotrijebili elektrošok ili pucaj u noge .. jedino ne znam kakva su pravila ovdje da li mogu pucati u noge ako nema orizije možda zbog toga.. ja imam druga ovdje Adis iz Sarajeva lik u civilu undercover police officer i on je dole na South side ganjao narko dilere i lik je izašao sa pištoljem na njih i oni ga Upucali on i kolega .. sad se ispostavilo da je crnac imao BB gun koji naravno izgleda kao pravi i familija crnca traži da se ovi optuže , ili suspenziju sa posla možeš misliti .. on je evo dvije godine vodi se slučaj zbog kriminalca koji nosa taj pištolj i očekuješ da te ne upuca drot .. užas uzeli su maha samo žele dokazati da njih neko mrzi .. vjeruj mi sva prava imaju veća danas u Americi od bijelaca jer niko ih nikad neće da otpusti sa posla jer uvijek će da kažu kako je otpušten jer je crnac .. imaju sve poslove u državnim firmama gdje su beneficije najbolje u državi .. a za ovaj White trash sto ima u USA i njima treba stati u kraj
Šta desi.. mislim zadnja situacija ovdje u Kenosha to je 45 milja odavdje od mene ili ti ga 45 minuta .. lika u koga je drot pucao došao sa nožem da traži od žene djete, gdje je ona zvala policiju , a policija u rekordu ima da je bio optužen za rape nad 16 godina djevojčicom , posjedovanje oruzijem i td .. kada su u njega uperili pištolj on im je rekao kako sad on ide u auto pobačaj pištolj naravno bio je u alkoholiziranom stanju i naravno policija koja je još gluplja od njega nisu odmah reagirali pucaj mu u noge i vodi ga , a ne ti čekaš situaciju da on udje u auto po pištolj i onda ga izrešetas i daš im priliku da zbog jednog kriminalca ljudi prekidaju sezonu u košarci jer je to navodno ubio se crnac ..**** krivica policije jeste jer su dozvolili da dodje dodje do toga da moraju pucati jer bisu ranije uradili posao koji su trebali to jeste upotrijebili elektrošok ili pucaj u noge .. jedino ne znam kakva su pravila ovdje da li mogu pucati u noge ako nema orizije možda zbog toga.. ja imam druga ovdje Adis iz Sarajeva lik u civilu undercover police officer i on je dole na South side ganjao narko dilere i lik je izašao sa pištoljem na njih i oni ga Upucali on i kolega .. sad se ispostavilo da je crnac imao BB gun koji naravno izgleda kao pravi i familija crnca traži da se ovi optuže , ili suspenziju sa posla možeš misliti .. on je evo dvije godine vodi se slučaj zbog kriminalca koji nosa taj pištolj i očekuješ da te ne upuca drot .. užas uzeli su maha samo žele dokazati da njih neko mrzi .. vjeruj mi sva prava imaju veća danas u Americi od bijelaca jer niko ih nikad neće da otpusti sa posla jer uvijek će da kažu kako je otpušten jer je crnac .. imaju sve poslove u državnim firmama gdje su beneficije najbolje u državi .. a za ovaj White trash sto ima u USA i njima treba stati u kraj
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- muhamedhulk
- Kontakt:
nije problem da tampa uleti u prvu. onda neka me neko ubaci u drugu ligu...
ko je glavni za drugu?
ko je glavni za drugu?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ubacite čovjeka u drugu ligu ako ima mjesta
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Super. Samo javi kad posaljete inv.SaltCityAttack je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:45
Evo poslao sam elmedinu
Postovanje treba zaraditi.
Ko skuplja sad za drugu ligu? Hoće li se aktivirati ona ista ili treba mail nekome ostaviti?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.