Mi ako prodjemo veceras pola ljudi ce zavrsiti u hitnoj...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
bordobijeli je napisao/la: ↑26 avg 2020, 08:30Samozdravlje je napisao/la: ↑26 avg 2020, 06:18Gdje smo mogli biti sa Akademcima:
Gol.: Kovacevic,Dizdarevic, Sahinovic
DB : Kadusic , Sabanovic (cekati iz Akademije nove)
LB : Pidro , Salcin (cekati iz Akademije nove)
CB : Zeljkovic , Sadiku , Kurdic , Besic
DM : Djokanovic , Zeljkovic , Hodzic , Mustafic
CM : malo skripi , ali bi se moglo iskombinovati sa drugim veznim
AM : Salcin
LW i RW : Resic , Saric (cekati iz Akademije)
CF : Hadzic , Catakovic
Ovi plavi su nepovratno izgubljeni, a crveni su mogli biti nasi , da se po njihovom povratku ili boljem tretmanu moglo ponovno dovesti. Ja sam navijac , a oni koji primaju plate su trebali znati da li su kvalitet.
Uz navedene Akademce racunao bih na TSS,Zidana, RAHMANOVICA,TATARA,Fanima, Jukica, AHMETOVICA i Dupovca(ima ugovor do "22).
Uz ova 19 dovesti jos 4 stranca i 4 dobra domaca bili bi TOP. Svim ostalim bih se zahvalio(starijim, neperspektivnim € ,$..9. Bilo bi grupa EL .
Kapic, Mujakic, Mihojevic i oni su akademija
Upolovio bi se broj navijačaDisperadun je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:28Veceras 0-1 nakon produžetaka. Krste Velkoski iz penala u 118. minuti![]()
I meni počne srce preskakati pri samoj pomislitm01hzne je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:31Upolovio bi se broj navijačaDisperadun je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:28Veceras 0-1 nakon produžetaka. Krste Velkoski iz penala u 118. minuti![]()
![]()
Nije kojeg kuwca, nego čijeg kuwca.belosevic28 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 15:58Mene samo zanima kog kuHca ti trazis na ovoj temi kad na temama reprezentacije popljuva sve sto ima ikakve veze sa Sarajevom... Od Mujakica, Cimirota, Mihojevica do Amara, Tina, Kovacevica... Ogavno te gledati ovde, al bas...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 avg 2020, 15:55Kako je krenulo, Emir Hadžić će u knjižaru po špiceve.
Ja bi izletio kroz zgradu i to bi bilo to od MorteDisperadun je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:32I meni počne srce preskakati pri samoj pomislitm01hzne je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:31Upolovio bi se broj navijačaDisperadun je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:28Veceras 0-1 nakon produžetaka. Krste Velkoski iz penala u 118. minuti![]()
![]()
![]()
Ne znam je li se sjećaš, ali ovo ti je @bagrcavi. Samo se malo zakamuflirao.belosevic28 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 15:58Mene samo zanima kog kuHca ti trazis na ovoj temi kad na temama reprezentacije popljuva sve sto ima ikakve veze sa Sarajevom... Od Mujakica, Cimirota, Mihojevica do Amara, Tina, Kovacevica... Ogavno te gledati ovde, al bas...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 avg 2020, 15:55Kako je krenulo, Emir Hadžić će u knjižaru po špiceve.
Kad bude glasanje za forumasa godine, moj glas obavezno ide tebiVenamaHrabrih je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:38Najbolje bi bilo pobijediti, iako ni trijumf nije na odmet.
Legendo de mi reci kako su Finci izbacili tvoju najjacu ekipu Sarajeva ? Hadjibegica Susica Musemica i kompaniju ako se ne varam 85/86 sezona , tad prvak Jugoslavije ispadne od Finaca ?Samozdravlje je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:34- Treba da nam Kova bude TOP.
- Treba da TSS konacno odigra jednu bas dobru
- Treba da Hodzic odigra kao proti Celtica
- Treba da zadnji vezni bude kreativan koliko ta pozicija zahtjeva
- Treba na kraju da Rahman,Tatar,Ahmet i Fanimo/Jukic dadnu ono sto najbolje mogu
Mi smo u 3 pretkolu sigurno , aBd LP.
Na kraju se nadam da smo 3 utorka posjetili Sedam Brace .![]()
![]()
Ne mijenjam mi postove katile...
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Fouzi1, Giuseppe1, James1987, kosevodom, muhamedhulk, skoJaa, Zigazaga i 88 gostiju.