miky_hz je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:03Bar sto se toga tice nemoramo se sikirati,samo tako i znamo igrat i samo tako i igramo.Drugacije se i neznamo postavit.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
miky_hz je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:03Bar sto se toga tice nemoramo se sikirati,samo tako i znamo igrat i samo tako i igramo.Drugacije se i neznamo postavit.
Ne znam sto ga ceka, njega ce vratiti tek kad se vrate Elvis i Burce Lee.HeraklitMracni je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:31Husref ko Smigl iz Gospodar Prstenova iz mraaka se cereka i ceka nauspjeh![]()
Bod plafon ako nas ne pukne luda nakon prolaza u CL
100%, blok, disciplina, i brzim krilima nešto pokušati.Hercegovac_do_groba je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:09Jedina sansa da prodjete dalje je da igrate bunker. Ovaj gore sto napisa da se sa 4231 ne moze igrati blok, pa momak nije im striktno stavljeno da stoje tako na terenu. Kada se brane moze se igrati blok kakvu god da izvedes pocetnu formaciju, to se tokom igre mijenja.
Onaj ko misli da je Vinko Marinkovic sakrio neke kartr takodje je u zabludi. Nema tu sta on da krije i izmislja, mogao je samo da odmori neke igrace. To je i uradio i vidjelo se da bez oar igraca vi imate ozbiljnih problema i u domacoj ligi. I Velez i Tuzla su vas maltene nadigrali na Kosevu.
Dinamo Brest nije nikakav bauk, to sam pisao i prije izvlacenja parova i stalno potencirao da vam je to najveca sansa. Nisu nivo BATE, vidite i sami da ove sezone su sredina tabele.
Vas problem ste sami vi. Meni djeluje da ste se tako spremali da vam forma krene rasti od septembra, nakon ove reprezentativne pauze. To je vas veliki problem, Brest je poodavno u takmicarskom ritmu, tamo nije bilo prekida zbog korone i svakako su spremniji od vas.
Zato bunker, skratiti prostor, neka Vinko odgleda Zvezdin mec sa Jang Bojsom, revans na Marakani i pogleda kako je Zvezda udavila tim koji je brzi i spremniji i svela ga na svega par polusansi. Udjete li u trku sa njima i borbu prsa u prsa, ima da ostanete bez daha i da padnete u drugom poluvremenu. Ovakvi mecevi se igraju ruzno i tvrdo. Na rezultat.
Ili tacnije receno kad mrtav prdnepasica je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:32Ne znam sto ga ceka, njega ce vratiti tek kad se vrate Elvis i Burce Lee.HeraklitMracni je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:31Husref ko Smigl iz Gospodar Prstenova iz mraaka se cereka i ceka nauspjeh![]()
Ja mislim da je to pogubno za nas. Više bih ga volio vidjet zadnjih 20ak minuta
Najbolje bi bilo tako.. Mladog igraca koji skoro da i nema minuta za prvi timElCartel11 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:00Yebes mi sve ako ne bi danas stavio Besica prije Dupovca.