Odes odmah par dana poslije u Banja Luku i 3 uvalis , mislim da su Avionom dosli iz Athene direktno u Banja luku !GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:29SeferovicBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:25Ko nam je u onom periodu kad smo protiv Atromitosa igrali bio kondicioni trener? Tad na produžetke kad smo otišli, kontam past ćemo sa spremom i ispadamo kad ono obratno, dokrajčimo ih laganini.
Sutra mi imamo šanse al dok budemo mogli trčat, par naših igrača su već mrtvi a zamjene nemaju. Fizička sprema i umor su nam najveći protinik sutra.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da daHeraklitMracni je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:33Odes odmah par dana poslije u Banja Luku i 3 uvalis , mislim da su Avionom dosli iz Athene direktno u Banja luku !GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:29SeferovicBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:25Ko nam je u onom periodu kad smo protiv Atromitosa igrali bio kondicioni trener? Tad na produžetke kad smo otišli, kontam past ćemo sa spremom i ispadamo kad ono obratno, dokrajčimo ih laganini.
Sutra mi imamo šanse al dok budemo mogli trčat, par naših igrača su već mrtvi a zamjene nemaju. Fizička sprema i umor su nam najveći protinik sutra.

Dosli avionom u BL, kad ce to neko drugi uraditi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Semjon je vidio da tu nema kruha, ceka termin za Njemacku.Historicar je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:24Ekipa ubleha, braca Daniel i Dario Pavlović te pekarska mrcina i klošar Nedim Runda, koji bi da kroje transfer politilku i sve bitno u FK Sarajevo.Samo mi je žao što se Semijon Milošević druži sa njima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Dje on sad,vracaj gaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:29SeferovicBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:25Ko nam je u onom periodu kad smo protiv Atromitosa igrali bio kondicioni trener? Tad na produžetke kad smo otišli, kontam past ćemo sa spremom i ispadamo kad ono obratno, dokrajčimo ih laganini.
-
- Kontakt:
semjon je isti kao i oni. yebali oni jedni grugima sve sto im po kucama hoda.Historicar je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:24Ekipa ubleha, braca Daniel i Dario Pavlović te pekarska mrcina i klošar Nedim Runda, koji bi da kroje transfer politilku i sve bitno u FK Sarajevo.Samo mi je žao što se Semijon Milošević druži sa njima.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nema posla..radio je donedavno u Celiku, ali kako su oni otisli u kantonalnu, on je podigao sidroSanchez1987 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:35Dje on sad,vracaj gaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:29SeferovicBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:25Ko nam je u onom periodu kad smo protiv Atromitosa igrali bio kondicioni trener? Tad na produžetke kad smo otišli, kontam past ćemo sa spremom i ispadamo kad ono obratno, dokrajčimo ih laganini.
Sutra mi imamo šanse al dok budemo mogli trčat, par naših igrača su već mrtvi a zamjene nemaju. Fizička sprema i umor su nam najveći protinik sutra.![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
O tome pricam kad spominjete Seferovica. Nije on mozda sposobniji od Jeleskovica, ali kljucno je ono JEDINA obaveza. Ovaj ima funkcija kao prosjecan politicar, a ne moze stici obaviti sve. Kad smo mo bili prioritet, letili smo terenom (citaj dupla kruna).
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Samo ko nije gledao dvije zadnje tekme na kosevu moze reci dobro je ovo,ko je vidio samo rezultat,za njega je donekle ok,mislim na trku i spremu igraca,a izgovori poput korona,pauza,polako nadoce to su smijesni jer isto je bilo za sve ekipe i korona i pauza i sve drugo pa ljudi lete za ove nase.
-
- Kontakt:
Bravo, prvi i do sada jedini put da je neka ekipa avionom otišla na gostovanje u Premijer ligi.Mi lagano tricu Borcu uvalili, sječam se Vinko na kraju utakmice samo rekao "Sarajevo je jednostavno bolje od nas, nema se tu šta pričati".Kakva je samo euforija tada vladala, između izbacivanja Atromitosa i prve utakmice sa Borussiom, to je bilo nevjerovatno.HeraklitMracni je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:33Odes odmah par dana poslije u Banja Luku i 3 uvalis , mislim da su Avionom dosli iz Athene direktno u Banja luku !GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:29SeferovicBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:25Ko nam je u onom periodu kad smo protiv Atromitosa igrali bio kondicioni trener? Tad na produžetke kad smo otišli, kontam past ćemo sa spremom i ispadamo kad ono obratno, dokrajčimo ih laganini.
Da je samo prvi da zabijemo, ako ga uvaljamo prvi mislim da ce se onda autobus stavit ispred našeg gola haha
12. igrač kluba iz Titove 38b
zavrseno drug

Pyro is not a crime !
Pred prvi meč sa Borussiom na Koševu odigrali smo 1-1 sa Veležom. Dupe dao gol za izjednjacenje i tad gubili nakon poluvremena 0-1.
JURIŠ
-
- Kontakt:
Dobar igrac onaj Samir Zeljkovic.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nukic ako nastavi kako je krenuo bio bi vam dobro pojacanje.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Akademac na posudbi ? Hvala .DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 avg 2020, 00:06Nukic ako nastavi kako je krenuo bio bi vam dobro pojacanje.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- feniksptica
- Kontakt:
Im'o sam ja jednog profesora, predavao na vise fakulteta a plus radio na UKC-u. Nekad naleti kad stigne i objasni pola sata bolje nego neki sto 4 sata pricaju . Kvantitet nikad nije bio ispred kvaliteta. A tebi ako je se Jeleskovic nesto zamjerio privatno to s njim rijesi, gori si od Denchia za Besima.Napapijri je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:39O tome pricam kad spominjete Seferovica. Nije on mozda sposobniji od Jeleskovica, ali kljucno je ono JEDINA obaveza. Ovaj ima funkcija kao prosjecan politicar, a ne moze stici obaviti sve. Kad smo mo bili prioritet, letili smo terenom (citaj dupla kruna).
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bilo bi interesantno metnuti neki spisak na kom bi pored nicka forumaša stajao neki fiksni orijentir o kojem taj i taj forumaš najčešće piše, kojeg igrača ili trenera ili neku ideju tretira.
Evo da započnem:
joker90 - Husref Musemić.
Evo da započnem:
joker90 - Husref Musemić.

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Dadox, Hajdeee, Haksss, keli, nedimmmm1337, riki46 i 48 gostiju.