Zvjezdan Misimović

Starigrad1977
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Starigrad1977 » 09 dec 2010, 09:22

RKO je napisao/la:
Starigrad1977 je napisao/la:Ma Hagi je cigan, cigancina al najveci....Al neka, neka ga je doveo GS, ne zna Hagi kako ce mu neko kevu ebati na kraju svega..Ne zna u sta se upustio, mafija je to veca nego sto Rumun misli..Moze se ponasani non sarlantno jos par sedmica, no kad mu staru nenu objese o strik u Rumuniji onda ce doci sebi i vidjeti u sta se upustio....Pa nije Galatasaray neka Tribina iz Jablanice da sluzi kao poligon za usavrsavanje..

Meni je i drago sto se ovo desilo i sto Miske nije dio toga..Brod tone u Istanbulu i nekome ce se ledja polomiti zbog toga a najblizi svemu je rumun Hagi.....

Ne zna Hagi sta je Galatasaray i u sta se upustio...kako ce znati sta je Galata kad je on jedna od najvecih legendi tog kluba ikad i po drugi puta je trener te ekipe :roll: .A ovo boldano ne znam ni kako bi prokomentarisao....drago ti je sto ne igra :roll:
Jarane ja pratim GS vec dugo vremena i pretpostavljam da znam malo bolje situaciju u i oko kluba malo bolje nego ti.

Sadasnji Galatasaray i onaj GS od prije 10-15 godina kada je Hagi igrao su totalno dvije razlicite price, u svakom pogledu..Sve se promijenilo u svakom pogledu....Navijaci, stadion, odnos igraca, trenera, medii, ma sve zivo....
Mislim da je GS u strasnim dugovima i da samo zamazuju oci...Uprava je nakon onih uspjeha pokrala lovu i doveli su GS na rub propasti, no zadjih sezona je mislim da oni samo idu iz minusa u jos veci minus....Zaduzuju se a nikakvih rezultata nema jer kao sto rekoh, nista nije isto kao prije....Koliko je sve slabo i truhlo tamo govori da u jednom trenu nisu imali oko 500 000 dolara da otkupe Ribery-a koji je vec igrao za njih i isti se vratio za Francusku a odmah nakon toga znamo sta se desilo....Ma rade se propusti, glupi potezi a iza svega stoji i mafija....Uglavnom Galatasaray je brod koji tone i kada dodje na dno pocet ce se cistiti neki racuni a tada ne bih zelio ni da Miske ni ibricic budu tamo.....

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 09 dec 2010, 09:41

Ocekujem sutra od Misketa da odlicno odigra utakmicu i donese nam povoljan rezultat. Ja mislim da ce Miske da bude najbolji igrac na sutrasnjoj utakmici jer ce u njemu proraditi zelja i inat, a vjerovatno je se zazelio i utakmica.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 10 dec 2010, 23:44

Protiv Poljske je bio odlican,asistencija i gol i jos puno dobrih poteza,uz Dzeku,Pjanica,Begovica,Spahica nas najbolji igrac,definitivno¨! Ne znam sta misle oni u Galatasarayu,ali su ludjaci pravi..pa on je sigurno medju 5 najboljih igraca turske lige,ali eto Hagi-cigo ima drugacije misljenje,nije ni cudo sto je Galata ove sezone uzasna!

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 10 dec 2010, 23:46

_karabaja_ je napisao/la:Ocekujem sutra od Misketa da odlicno odigra utakmicu i donese nam povoljan rezultat. Ja mislim da ce Miske da bude najbolji igrac na sutrasnjoj utakmici jer ce u njemu proraditi zelja i inat, a vjerovatno je se zazelio i utakmica.
Jos da ovako mogu prognozirati na kladionici dobro bi bilo :mrgreen: .
Miske stvarno odlican veceras s obzirom na suigrace. Ako ovakav igrac ne moze igrati u Galatasarayu koji je u sredini tabele turskog prvenstva ja stvarno ne znam gdje moze, mozda u nasoj ligi :roll:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 dec 2010, 00:17

Ma pusti Hagia. Cigan se dokopao pozicije, i sad glumi facu. Dobar igrac, katastrofalan trener.

A smijesno je veceras bilo gledat Misimovica u ovakvom drustvu. Koliko je samo bolji od ostalih (i nasih, i poljaka). Odlicno je odigrao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2010, 00:29

Zato je i Miske jedva docekao da odigra,bas ovakvu utakmicu.Vjerovatno da je dobar broj i Turaka gledao ovu tekmu.Jer samo je jedna tekma bila veceras i to prije ove utakmice.Nadarov Eskishehirspor dobio Besiktasa.
Znaci jednim udarcem dvije muhe.Miske skrenuo opet paznju i gurnuo vruc krompir Hagiu.A Nadar odigrao dobru tekmu protiv favorizovanog Besiktasa.I tako opet otvorio vrata repci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 11 dec 2010, 03:13

Iskreno receno, zao me je Misimovica, ali kao da ga posle Portugala prati nekakvo prokletstvo. Mozemo pricati sta hocemo, naravno da smo na njegovoj strani - ali cinjenica je da je najuren iz dva kluba u veoma kratkom vremenu i da je dozivio da mu jedina igra u zadnje vrijeme bude ona reprezentativna i to sa D postavom. Tako se Misimovic vratio na sam pocetak reprezentativne karijere...Nadamo se da ce biti bolje, ali i on mora da promjeni nesto u svojoj glavi, inace mu je karijera zavrsena
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 11 dec 2010, 10:23

Istina je, Miske je popustio bio u zadnje vrijeme u repci. Od Portugala pogotovo.
Ali nemozemo ocektvati da Miske igra uvijek u Top-formi. Od utakmice sa Slovacima sam vidio opet tog starog Misketa, i nadam se da ce ovim putem nastaviti. Rekorder je po nastupima sa BiH-Reprezentaciju, i juce se izjednacio sa golovima s Dzekom i Barbarezom.

Miske legendo !

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 12 dec 2010, 00:32

nakon dobre igre Misimovica, dan kasnije Galata opet izgubi kod kuce
Galatasaray 0 - 2 Genclerbirligi

ko je ovaj sto je dao prvi gol za goste, neki H. Meric ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 dec 2010, 00:37

scorpy je napisao/la:
ko je ovaj sto je dao prvi gol za goste, neki H. Meric ?
Nije nas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Blue_Ice
Kontakt:

Post Postao/la Blue_Ice » 12 dec 2010, 03:00

misketa jos nema?? jel igrao veceras??

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 12 dec 2010, 04:13

Misimovic je protiv Poljske briljirao,fantatsican igrac nema sta! Galatasaray ce ga sigurno vratiti u tim,jer ce Hagi vrlo brzo dobiti otkaz! Mada ne treba cuditi ako se vrati u Wolfsburg u januaru,jer je i njemcima itekako potreban,bez njega su sasvim druga ekipa,zna to Dzeko najbolje!

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 13 dec 2010, 13:12

Hagi je RUMUN...u martu slijede dvije kvalifikacione utakmice s Rumunijom, a Miske je nas playmaker...Kako god vi svi na forumu popratili ovaj moj komentar, uvjeren sam da ovo itekako ima veze ;)

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 13 dec 2010, 13:51

iggy_tm87 je napisao/la:Hagi je RUMUN...u martu slijede dvije kvalifikacione utakmice s Rumunijom, a Miske je nas playmaker...Kako god vi svi na forumu popratili ovaj moj komentar, uvjeren sam da ovo itekako ima veze ;)
i ja sam uvjeren u ovo... cigani su to brate mili :)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 13 dec 2010, 14:01

Dovoljno je reci da im se drzava zove Romania na njihovom jeziku

a sve ostalo se suvisno
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 13 dec 2010, 14:04

iggy_tm87 je napisao/la:Hagi je RUMUN...u martu slijede dvije kvalifikacione utakmice s Rumunijom, a Miske je nas playmaker...Kako god vi svi na forumu popratili ovaj moj komentar, uvjeren sam da ovo itekako ima veze ;)

de ba pustite to. suplja. ne treba vjerovati onom što piše onaj smrdo iz oslobođenja Ligata. Pa nisu ovi u galati ludi da dadnu osam miliona eura wolfsburgu, pa jos sedmicne plate misketu da ovaj igra sa drugom ekipom. pa nisu turci budale ba, sta vam je. miske će ovo riješiti sa onim cigom a nema govora o nekoj zavjeri. kod nas vazda neke teorije zavjere

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 dec 2010, 14:23

Evo sta Susic na to kaze:

U Turskoj je sa ovom reprezentacijom bio i Zvjezdan Misimović. Kakva je situacija što se njega tiče?

"Prošetali smo u Antaliji i razgovarali o njegovoj situaciji u Galatasarayu. Pitao sam Misketa šta se ustvari desilo, jer sam ja mislio da je on došao u konflikt sa trenerom Gheroghe Hagijem. Međutim, nema govora o nekom konfliktu. Hagi mu je samo prišao jedan dan i rekao kako na njega ne računa. Njegovo neigranje za prvi tim svakako može ostaviti posljedice na formu i što se reprezentacije tiče to nimalo nije dobra stvar. Ja, iskreno, ne mogu da shvatim šta je cilj Galatasaraya bio ovim potezom".

Bilo je priče da će te vi pokušati iskoristiti svoje veze u Turskoj kako bi pomogli u rješavanju spora...

"Još je rano za takve poteze. Jako dobro znam sportskog direktora Galate, koji je bio samnom u klubu dok sam radio u Istanbulu, a upravo je on i doveo Misimovića u Galatasaray. Vjerovatno ću njega kontaktirati ukoliko se situacija na vrijeme ne smiri. Ja zaista ne želim svojim nekim izjavama ili potezima dodatno Misketu otežavati situaciju, ali mi je potpuno nerazumljivo ovo što Hagi radi. On je jedan od najvećih evropskih fudbalera i ima veliko ime i upravo zbog toga mi je potpuno nejasno kako se može ovako ponašati".

"Zvjezdan Misimović nije konfliktan igrač i vrlo je mirna i staložena osoba, pa mi je još više zbunjujući ovakav odnos Hagija prema njemu", dodao je za kraj razgovora za SportSport.ba Safet Sušić.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 13 dec 2010, 19:00

Evo, vec 1 mjesec suspenzije, zato sto je nakon zamjene otisao u svlacionicu :shock: :shock:
E moj Hagi, dabogda crko cigane rumunski.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 dec 2010, 15:08

Nešto sam sada čitao forum navijača Galatasaraya i uz google prevod evo jedan komentar vezan za Misketa:

"Hagi! Od trener nikad ne dogodi!

Svakako treba dati priliku Misimovic'e 2.bir"

A inače napisali su o Zvjezdanu 187 strana, da se zna :D .
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 dec 2010, 17:51

Zagore, prevodi prvo na Engleski jezik, puno je lakše skontati šta je pisac htio reći.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.