Po komentarima tu si negdje sa ovim pdfom hahah
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FoSte95 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:03Racunaj da su prva jedan gola protov Europe iz ofsajda dali. Tu dominaciju u ligi okaci macku o rep kad je cijela liga nastimana. Za ulaske u LS i EL skidam kapu. Prosle godine likovi sa 4 remija u 3 i 4 kolu udju u LŠ![]()
To onaj prvi, a za drugi sam isto mislio da jeste bio offmarconato je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:04FoSte95 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:03Racunaj da su prva jedan gola protov Europe iz ofsajda dali. Tu dominaciju u ligi okaci macku o rep kad je cijela liga nastimana. Za ulaske u LS i EL skidam kapu. Prosle godine likovi sa 4 remija u 3 i 4 kolu udju u LŠ![]()
Nije Balkan, nezadovoljni su bili u Realu i otjerali Mourinha i Capella, a oba su osvajala takmicenja. O tome mi brujimo, ali nas nazivaju Husrefoljupcima. Sreca evo pa zabise sami sebi gol i vidjose na stranici CZV.bordobijeli je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:01I ja udjo na fb cz. Bgm ogromno nezadovoljstvo, balkan je to, sve isto![]()
Ako ti je prognoza kao protiv Veleza, onda mi je drago da ovako prognozirasGiljotina je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:09Razumijem fanatizam svake vrste, ali ne znam čemu se nadate nakon prethodnih partija. Onda smo se protiv BATE-a i mogli nadati nečemu (s razlogom, jer nismo igrali loše prije te utakmice), ali ovo sad što igramo je više antifudbal nego fudbal. I racionalno je očekivati da ovo nećemo proći. Čak je racionalno očekivati i da će nas spržiti. A sutra kad Hodžića vidim sve će se samo kazati.
Zip je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:11Ako ti je prognoza kao protiv Veleza, onda mi je drago da ovako prognozirasGiljotina je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:09Razumijem fanatizam svake vrste, ali ne znam čemu se nadate nakon prethodnih partija. Onda smo se protiv BATE-a i mogli nadati nečemu (s razlogom, jer nismo igrali loše prije te utakmice), ali ovo sad što igramo je više antifudbal nego fudbal. I racionalno je očekivati da ovo nećemo proći. Čak je racionalno očekivati i da će nas spržiti. A sutra kad Hodžića vidim sve će se samo kazati.![]()
Ti najviše Husrefa spominjes.
Hajde ba prijavio si se da pljuješ. ZIP KRALJ, SUTRA PROLAZ LAKŠE NEGO SE OČEKUJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.