Racunaj da su prva dva gola protov Europe iz ofsajda dali. Tu dominaciju u ligi okaci macku o rep kad je cijela liga nastimana msm naravno dok je ova vlast czv ce uzimati, naredna kada dodje partizan i tako u krug. Za ulaske u LS i EL skidam kapu. Prosle godine likovi sa 4 remija u 3 i 4 kolu udju u LŠ
Po komentarima tu si negdje sa ovim pdfom hahah
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 25 avg 2020, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Racunaj da su prva jedan gola protov Europe iz ofsajda dali. Tu dominaciju u ligi okaci macku o rep kad je cijela liga nastimana. Za ulaske u LS i EL skidam kapu. Prosle godine likovi sa 4 remija u 3 i 4 kolu udju u LŠ
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Racunaj da su prva jedan gola protov Europe iz ofsajda dali. Tu dominaciju u ligi okaci macku o rep kad je cijela liga nastimana. Za ulaske u LS i EL skidam kapu. Prosle godine likovi sa 4 remija u 3 i 4 kolu udju u LŠ
To onaj prvi, a za drugi sam isto mislio da jeste bio off
Lose igre uvijek dodju na naplatu, tako i bilo i sa Calom, Husrefom isto ce biti i sa Vinkom ako nesto drasticno ne promjeni. Ne znam sta je ovom Zipu ali lik nije dobar sekunde.
Lose igre uvijek dodju na naplatu, tako i bilo i sa Calom, Husrefom isto ce biti i sa Vinkom ako nesto drasticno ne promjeni. Ne znam sta je ovom Zipu ali lik nije dobar sekunde.
S čalom je obrnuto, dobra igra al nije bilo srece i rezultata
I ja udjo na fb cz. Bgm ogromno nezadovoljstvo, balkan je to, sve isto
Nije Balkan, nezadovoljni su bili u Realu i otjerali Mourinha i Capella, a oba su osvajala takmicenja. O tome mi brujimo, ali nas nazivaju Husrefoljupcima. Sreca evo pa zabise sami sebi gol i vidjose na stranici CZV.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Razumijem fanatizam svake vrste, ali ne znam čemu se nadate nakon prethodnih partija. Onda smo se protiv BATE-a i mogli nadati nečemu (s razlogom, jer nismo igrali loše prije te utakmice), ali ovo sad što igramo je više antifudbal nego fudbal. I racionalno je očekivati da ovo nećemo proći. Čak je racionalno očekivati i da će nas spržiti. A sutra kad Hodžića vidim sve će se samo kazati.
Zadnja izmjena: Giljotina, dana/u 25 avg 2020, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Razumijem fanatizam svake vrste, ali ne znam čemu se nadate nakon prethodnih partija. Onda smo se protiv BATE-a i mogli nadati nečemu (s razlogom, jer nismo igrali loše prije te utakmice), ali ovo sad što igramo je više antifudbal nego fudbal. I racionalno je očekivati da ovo nećemo proći. Čak je racionalno očekivati i da će nas spržiti. A sutra kad Hodžića vidim sve će se samo kazati.
Ako ti je prognoza kao protiv Veleza, onda mi je drago da ovako prognoziras
Ako ti je prognoza kao protiv Veleza, onda mi je drago da ovako prognoziras
Sutra imamo odlicnih vadiona u slucaju poraza
- umorni od puta
- umorni od 3 utakmice u 8 dana
- prepali se situacije u Bjelorusiji
- nismo uigrani
- losa fizicka pripremljenost
- falilo nam bruka igraca
- nismo imali srece
- Vinko fulio taktiku
- Tino igrao samo 38min i 16sek
- pritisak od navijaca sa foruma
Igra. Talijani su decenijama osvajali sve zivo na ovaj nacin, Grcka evropsko uzasnom igrom, Njemacka 2002 u finale sa Kahnom, Ballackom i 9 panjeva.
Umirali smo u ljepoti 2 djecenije bez grupne faze, da mi je dozivjet da se defanzivno i takticki osposobimo pa da nam ne uvali svaka malo jaca ekipa 5 komada. Sta drugo ocekivat kad ti je najuspjesniji trener "Stajetuje".
Mozda Vinko bude taj koji od nas napravi ozbiljnu ekipu.
Hajde ba prijavio si se da pljuješ. ZIP KRALJ, SUTRA PROLAZ LAKŠE NEGO SE OČEKUJE