Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Di Marzio - Bernadeschi bi mogao ostati u Juventusu.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Sto znaci da Costa vjerovatno ide, jer ne mozes se rijesiti obojice u kratkom roku...IlPrincipino je napisao/la: ↑25 avg 2020, 07:32Di Marzio - Bernadeschi bi mogao ostati u Juventusu.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Radujem se Retardeskiju i njegovom genijalnom trazenju Ronalda po terenu, jedva cekam da to opet gledam
Znaci nije bitno kako igras ni koliko si placen, vec ko ti je menadzer.

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlPrincipino
- Kontakt:
Gazzeta dello Sport: Juventus se pomirio da će izgubiti +/- 18 miliona eura na Higuainu. Raskid ugovora je sada još bliži.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Mandragora ce ostati u Udineseu i ovu sezonu.Klubovi su se dogovorili da odloze opciju prava na kupovinu do iduce sezone jer je igrac povrijeđen od decembra.
Di Marzio- Milik jos uvijek ceka na ponudu Juventusa.
(Cekaj i ponuda ce sigurno doci)
Jedan od komentara: Milik i Aouar zele u Juve,a uprava zeli dovesti Dzeku i Paredesa,kojima se zivo fućka za klub.
A Bernardeski, pa nekako je za ocekivati bilo da ce ostati, promjenio menadzera, nova frizura je tu a i talijan je
Edit- Everton bi navodno poslao natrag Keana u Juve, na posudbu.
Jedan od komentara: Milik i Aouar zele u Juve,a uprava zeli dovesti Dzeku i Paredesa,kojima se zivo fućka za klub.
A Bernardeski, pa nekako je za ocekivati bilo da ce ostati, promjenio menadzera, nova frizura je tu a i talijan je
Zadnja izmjena: Sade7P, dana/u 25 avg 2020, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.

Berna znaci ostaje. Mozda dodje sebi ove godine, mozda mu se digne na Ronalda pa pocne igrat‘.
Kosta zbogom

Inguane,

- BuffonGigi
- Kontakt:
Burazere hvala na stalnim vijestima, samo nastaviSade7P je napisao/la: ↑25 avg 2020, 09:30Mandragora ce ostati u Udineseu i ovu sezonu.Klubovi su se dogovorili da odloze opciju prava na kupovinu do iduce sezone jer je igrac povrijeđen od decembra.

Milik i Aouar mogu zeljeti sta god, sigurno zelimo i mi njih, ali trenutno platezna moc nije bas sjajna.
Aouar bi nam lego kao kec.... mlad a vec iskusan...
Milik bi kosto previse tako da bi radije uzeo Dzeku na 2 god i to je to.
Milik bi kosto previse tako da bi radije uzeo Dzeku na 2 god i to je to.
- IlPrincipino
- Kontakt:
SKY: Genoa želi Perina da vrati nazad.
Ajde otpočni više sa transferima
Ajde otpočni više sa transferima

Sta ovo pise da bi Mandzo mogo u Romi. Hmm znavi dzeko dolazi?
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nisu valjda ovi iz Rome toliko ludi da tjeraju legendu kluba s 34 godine u punoj snazi, a za prvog spica dovode nekog s isto toliko godina, a ko je svoj fudbal posljednjih godinu dana igrao rekreativno?
Ili ce biti tandem Dzeko -Mandzo u Romi...BuffonGigi je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:21Nisu valjda ovi iz Rome toliko ludi da tjeraju legendu kluba s 34 godine u punoj snazi, a za prvog spica dovode nekog s isto toliko godina, a ko je svoj fudbal posljednjih godinu dana igrao rekreativno?
Ne znam sve mi mirise da bi Dzeko mogo biti ta 9.ka ..
- Burberry46
- Kontakt:
Pirlo: "I have spoken with Higuain, he is a person I admire very much, he has an important period here. But we decided that our paths must separate.
1946
Pirlo- o tome kako je dobio posao trenera: bio sam na pravom mjestu u pravo vrijeme
Zelim da vratim entuzijazam, moj nacin igre jeste aktivna igra sa kontrolom lopte.Rekao sam jucer igracima, kada izgubimo loptu, moramo je brzo vratiti.
Artur je dobar igrac, veznjak.koji moze graditi igru.Igraci mogu imati vise uloga i to nam moze korisitit u toku sezone.
Dybala nije na prodaju, on je vazan igrac i dio projekta.
Cuo sam se sa Ronaldom telefonski a jucer smo i razgovarali.
Svi krecemo od nule, sezona je bila teska a i ova koja dolazi,zbog covida, pripreme ce biti malo komplikovane.Srecom imamo odlicno osoblje koje nam moze pomoci sa svim problemima.
Merkato- u razgovorima sam sam menadzmentom, oni znaju koji igraci odgovaraju mom nacinu igre.
Higuain- razgovarao sam s njim, kao osobi mu se divim, imao je ovdje vaznu ulogu, ali odlucili smo da se nasi putevi raziđu jer je dosao kraj jednom ciklusu
Kedira- povrijeden je, kada se oporavi, razgovarati cemo
Zelim da vratim entuzijazam, moj nacin igre jeste aktivna igra sa kontrolom lopte.Rekao sam jucer igracima, kada izgubimo loptu, moramo je brzo vratiti.
Artur je dobar igrac, veznjak.koji moze graditi igru.Igraci mogu imati vise uloga i to nam moze korisitit u toku sezone.
Dybala nije na prodaju, on je vazan igrac i dio projekta.
Cuo sam se sa Ronaldom telefonski a jucer smo i razgovarali.
Svi krecemo od nule, sezona je bila teska a i ova koja dolazi,zbog covida, pripreme ce biti malo komplikovane.Srecom imamo odlicno osoblje koje nam moze pomoci sa svim problemima.
Merkato- u razgovorima sam sam menadzmentom, oni znaju koji igraci odgovaraju mom nacinu igre.
Higuain- razgovarao sam s njim, kao osobi mu se divim, imao je ovdje vaznu ulogu, ali odlucili smo da se nasi putevi raziđu jer je dosao kraj jednom ciklusu
Kedira- povrijeden je, kada se oporavi, razgovarati cemo
Dybala has never been on the market, never a problem. For me he is an important player and will be part of the project.
[Pirlo]
Pirlo: "I want to bring back the enthusiasm that was missing in the last period. I want to play a proactive football with great mastery of the game. I told the boys yesterday that I always want to have the ball and that when you lose it you have to get it back quickly."
[Pirlo]
Pirlo: "I want to bring back the enthusiasm that was missing in the last period. I want to play a proactive football with great mastery of the game. I told the boys yesterday that I always want to have the ball and that when you lose it you have to get it back quickly."
To sto Pirlo izjavljuje to je sve lijepo citati, ali hocu da to vidim i na terenu.
Nadam se da ce uspjeti .. pred njim je buducnost..
Nadam se da ce uspjeti .. pred njim je buducnost..
Fabrizio Romano- nema nista u veza Juventusa i Desta.
Nick Ceccarini,ne znam koliko je pouzdan izvor, ali se navodno razmislja i o Cavaniju
Pirlo: rezultati ce reci jesam li.bio dobar izbor za trenera.Slicno mi je receno kada sam postajao fudbaler pa.se ispostavilo kao dobro, nadam se da ce tako biti i sada kada sam trener.
Dolazak Tudora je bio moj izbor, trebao mi je neko sa iskustvom a bio je fudbaler, takoder i odlican branič ,naravno sa određenom osobnosti.
BuffonGigi hvala hvala

Nick Ceccarini,ne znam koliko je pouzdan izvor, ali se navodno razmislja i o Cavaniju
Pirlo: rezultati ce reci jesam li.bio dobar izbor za trenera.Slicno mi je receno kada sam postajao fudbaler pa.se ispostavilo kao dobro, nadam se da ce tako biti i sada kada sam trener.
Dolazak Tudora je bio moj izbor, trebao mi je neko sa iskustvom a bio je fudbaler, takoder i odlican branič ,naravno sa određenom osobnosti.
BuffonGigi hvala hvala

Kako mozes toliko negativnih postova pisati o igracima Juventusa. Jel ti uopste navijas za Juventus ili sta jbt.BuffonGigi je napisao/la: ↑25 avg 2020, 08:56Radujem se Retardeskiju i njegovom genijalnom trazenju Ronalda po terenu, jedva cekam da to opet gledam![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BuffonGigi
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.