Inter bolji kadar od Juventusa,e Boze svasta covjek moze procitati.hurem je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:55Allegri bi mogao biti odlično rjesenje za Inter pogotovo nakon ove situacije s Conteom. Dr.stvar, za klasu je bolji takticar. Kod Contea ako nema naboja onda nema ni rezultata.
Inter realno ima odlicnu ekipu i moralo se puno vise uraditi ove sezone...zasto nije - glavni krivac je Conte.
Golman vrhunski
Odbrana vrhunska
Napad vrhunski
Sredina poprilicno dobra...tu bi trebalo malo dorade. Mislim da se Eriksen morao više koristiti i dati mu priliku u kontinuitetu...ovako cijelo vrijeme isto kao da je stranac.
Ne pratim Inter nesto ali kad god sam gledao zapitao bih se sta sve te godine Brozovic radi u Interu...ili potrefim bas kad je on los.
U svakom slucaju s Allegrijem bi sanse za titulu sigurno bile vece.
...
Juventus trenutno:
Golman vrhunski iako je meni Handanovic bolji
Odbrana vrhunska
Sredina je veliki upitnik i s Pjanicem bila, pogotovo sada
Napad nedefinisan...
Kada pogledamo linije da se zakljuciti da je Inter kvalitetniji...ali ako Juve dovede Dzeku, Paredesa ili Pogbu...onda je to već druga dimenzija.
...
Od Lazia ne ocekujem nista kao ni od Rome, Milana i Napolija...oni ce se boriti za 4. poziciju...i 3.poziciju ako Atalanta zakaze opet na startu ili proda kljucne igrače.
________
Ovo je neko moje vidjenje prema trenutnoj situaciji...sve zavisi kako ce se transfer politika razvijati.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nisam znao da Donnarumma igra u napadu 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Napisao sam da je to moje vidjenje prema trenutnoj situaciji...Juve ostao bez Pjanica, Matuidija, Higuain je svakako nebitan faktor otisao ili ostao..tako da..DA, smatram da Inter ima malo bolje popunjene linije...izostavio sam rijec "mozda" kvalitetniji pa bi to blaze zvucalo. A vidjet cemo sta transfer politika donosi do kraja.ronaldo99 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 14:31Inter bolji kadar od Juventusa,e Boze svasta covjek moze procitati.hurem je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:55Allegri bi mogao biti odlično rjesenje za Inter pogotovo nakon ove situacije s Conteom. Dr.stvar, za klasu je bolji takticar. Kod Contea ako nema naboja onda nema ni rezultata.
Inter realno ima odlicnu ekipu i moralo se puno vise uraditi ove sezone...zasto nije - glavni krivac je Conte.
Golman vrhunski
Odbrana vrhunska
Napad vrhunski
Sredina poprilicno dobra...tu bi trebalo malo dorade. Mislim da se Eriksen morao više koristiti i dati mu priliku u kontinuitetu...ovako cijelo vrijeme isto kao da je stranac.
Ne pratim Inter nesto ali kad god sam gledao zapitao bih se sta sve te godine Brozovic radi u Interu...ili potrefim bas kad je on los.
U svakom slucaju s Allegrijem bi sanse za titulu sigurno bile vece.
...
Juventus trenutno:
Golman vrhunski iako je meni Handanovic bolji
Odbrana vrhunska
Sredina je veliki upitnik i s Pjanicem bila, pogotovo sada
Napad nedefinisan...
Kada pogledamo linije da se zakljuciti da je Inter kvalitetniji...ali ako Juve dovede Dzeku, Paredesa ili Pogbu...onda je to već druga dimenzija.
...
Od Lazia ne ocekujem nista kao ni od Rome, Milana i Napolija...oni ce se boriti za 4. poziciju...i 3.poziciju ako Atalanta zakaze opet na startu ili proda kljucne igrače.
________
Ovo je neko moje vidjenje prema trenutnoj situaciji...sve zavisi kako ce se transfer politika razvijati.
- BuffonGigi
- Kontakt:
S obzirom na to kako su igrali Pjanic i Matuidi u prosloj sezoni, odlazak prvog se ne bi trebao mnogo osjetiti, a odlazak ovog drugog je pojacanje. To ce ti reci svako ko prati ovaj klub. Sredina terena u kojoj su glavni igraci Gagliardini i Brozovic, nikako ne moze biti nazvana superiornom nad bilo kim, kamo li nad Juventusom. Juve u svojim redovima ima dva strasna igraca, Ramseya i Rabiota, kojima je prva sezona bila u Italiji, i koji su se trazili i prilagodjavali. Ako oni naredne sezone pruze ono za sta su sposobni, sredina terena ce biti snaga Juventusa, a ne problem. Isto vazi i za Eriksena u Interu, koji je trebao biti glavno pojacanje i najbolji vezni igrac, a ispalo je da ne lici na sebe.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
e moj Gigi, rezonovanje ti je mrak
namjerno kazes Gagli-Broz a neces da kazes Barela-Broz npr, pa da onda pomjerimo ko je ko...i s kim se to Broz ne moze poredit?
Ramsey i Rabiot strasni igraci?
nadam se da isto razmislja i vasa uprava, do neba se nadam da vam je to buducnost
Barela-Broz-Eriksen-Sensi hmmm za mene not bad skroz, naravno da nisu najbolji, najbolji je Juve. Vidimo se do godine
namjerno kazes Gagli-Broz a neces da kazes Barela-Broz npr, pa da onda pomjerimo ko je ko...i s kim se to Broz ne moze poredit?
Ramsey i Rabiot strasni igraci?

Barela-Broz-Eriksen-Sensi hmmm za mene not bad skroz, naravno da nisu najbolji, najbolji je Juve. Vidimo se do godine

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- Juventinisimo
- Kontakt:
Od koga si to cuo/vidio da je Brozovic los?? Mora da su neki fudbalski experti, bas kao ti..Postao/la Juventinisimo » 06 avg 2020, 07:06
Pretrcani kilometri(prosjek po utakmici)
1 INTER Marcelo Brozovic 12.256
6 INTER Nicolo' Barella 11.323
7 INTER Matias Vecino 11.239
16 JUVENTUS Miralem Pjanic 10.962(vjerovatno odigrao najgoru sezonu u karijeri)
23 INTER Roberto Gagliardini 10.819
30 JUVENTUS Rodrigo Bentancur 10.694
99 INTER Borja Valero 10.073
124 JUVENTUS Blaise Matuidi 9.972
135 JUVENTUS Adrien Rabiot 9.861
Odjavi se zajedno sa expertima, i ne komentarisite vise niti jedne..covjek ima cijeli kilometar pretrcan po UTAKMICI vise nego bilo ko drugi u ligi..
Cuj, sta radi Brozovic u Interu...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vec 10 godina vi imate najbolju svaku liniju u Italiji, a znamo kako su sezone zavrsavale. Sto se mene tice i ja cu se potpisati da i mi i vi udjemo u sezonu s onim sto je sada u rosteru.neroazzurni je napisao/la: ↑25 avg 2020, 15:01e moj Gigi, rezonovanje ti je mrak
Ramsey i Rabiot strasni igraci?nadam se da isto razmislja i vasa uprava, do neba se nadam da vam je to buducnost
Barela-Broz-Eriksen-Sensi hmmm za mene not bad skroz, naravno da nisu najbolji, najbolji je Juve. Vidimo se do godine![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
@juventinisimo, kakve veze imaju pretrcani kilometri kad je i Pjanić uvijek imao najvise u Juventusu pa ste ga tjerali u zadnje vrijeme. Rekao sam na osnovu par Interovih utakmica posljednjih sezona koje sam pogledao a to je uglavnom protiv Rome, Juventusa, Lazia (naravno zbog nasih igraca) i u vecini sam se zapitao otkud on tu sve ove godine. Nisam uopce rekao da je uvijek takav u preostala 32 kola, ekspertu jedan. Ako ne znas citati onda preskoci i cekaj da Bernardeski proigra. (evo da odgovorim na tvoj nacin)
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Beduin
- Kontakt:
Hureme - ne mozes reci da je odlazak Matuidija hendikep, ali nikako. To samo neko ko ne prati Serie A moze lupiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Navijam svim srcem da Messi dođe u Inter. To bi bio nevjerovatan marketinški bum ne samo za Inter vec za cijelu ligu. Dva najpopularnija igrača na planeti u jednoj ligi. Strašno. A sa Argentincem, Inter postaje apsolutni favorit za Scudetto.
Jedini koji mogu oteti Messia ispred Intera su City i PSG.
Jedini koji mogu oteti Messia ispred Intera su City i PSG.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ako je dolazak messija i ronalda u 33 godini u serie a, velika stvar za serie a, onda zalim tu ligu!
- Romagnoli13
- Kontakt:
S obzirom da su to dva najbolja igrača u historiji, koji za sobom vuku i ogromne sponzore, zašto to ne bi bila velika stvar?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nema sanse, ode on kod Guardiole. Jednostavno, nije realna opcija.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
I da ga dovedu Adidas bi pokupio sav kajmak, a Juve bi za Messijev paket morao iskesirati dvije tri stoje miliona. TV prava bi skočila ali koliko bi Juve dobio od toga ne znam, ne bih rekao da bi moglo biti dovoljno plus što nema ni navijača na tekmama, do daljneg.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zašto da ne? Ako Suning može kako zaobići FFP i dati mu 35-40M koliko će vjerovatno tražiti gdje god ode, onda je sve moguće. S obzirom da bi njegov dolazak lansirati Inter među najpopularnije timove u svijetu. Pogotovo u ovim vremenima kad su društvene mreže sve.
Mada, istina je da su PSG ili City ipak u prednosti.
- IlCapitano
- Kontakt:
Novi zakon za porez u Italiji upola smanjuje troškove klubova za igrače koji dolaze iz inostranstva. Hipotetički Messi bi mogao dobiti Ronaldovu platu od Intera ili Juventusa, a koštao bi ih kao Griezmann npr.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Romagnoli13
- Kontakt:
Inter bi mogao Lautara uz neku doplatu poslati u Barcu.
Messi ima platu oko 40M, to je opet i sa novim zakonom i porezima, 65+ miliona.
Messi ima platu oko 40M, to je opet i sa novim zakonom i porezima, 65+ miliona.
- IlPrincipino
- Kontakt:
This is Messi's wage package at Barcelona according to Football Leaks: 60.395.769 euro basic yearly wages (£988.000 a week), £9.100.000 per year on image rights, £13.000.000 a year on possible bonuses plus signing on & loyalty fee (£120.000.000 over 5 years).
Quite a load.

Quite a load.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Eto ga u Juve. Da zaigra sa Ronaldom.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!