FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Zar se uprava nije riješila Icardija, Perišića i Nainggolana radi mira u kući?
Lukaku je već dao 34, u prvoj sezoni. Icardi je papak, ljigavac i da se više nikad ovdje ne spomene lično bih bio najsretniji.
Lukaku je već dao 34, u prvoj sezoni. Icardi je papak, ljigavac i da se više nikad ovdje ne spomene lično bih bio najsretniji.
#WeLoveYouRom
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Velicina

volim ga ko brata.

volim ga ko brata.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Al pljuvanje po Icardiju u isto vrijeme dok se nešto uzdiže Perishit koji je je go*no na entu
Lik nije jednu dobru utakmicu dobio otkako su mu dali onaj novi ugovor nakon što je mjesecima plakao po medijima.Na kraju se uspio i posvađat sa svima u ekipi i još ga suigrači prozivali da se za*ebava na treningu.Uz sve to,mali miš u svakoj utakmici koja je iole bitnija bila.Mentalni patuljak za udzbenike.
Da se mene pitalo ko što nije bio bi u Unitedu ono kad su nudili za njega.Govorio sam i tad da je lik prevara,al eto davio Cuadrada pa ga nahajpalo.Kad je dolazio iz Wolfsburga sam također protiv tog transfera bio.
Lukaku

Lik nije jednu dobru utakmicu dobio otkako su mu dali onaj novi ugovor nakon što je mjesecima plakao po medijima.Na kraju se uspio i posvađat sa svima u ekipi i još ga suigrači prozivali da se za*ebava na treningu.Uz sve to,mali miš u svakoj utakmici koja je iole bitnija bila.Mentalni patuljak za udzbenike.
Da se mene pitalo ko što nije bio bi u Unitedu ono kad su nudili za njega.Govorio sam i tad da je lik prevara,al eto davio Cuadrada pa ga nahajpalo.Kad je dolazio iz Wolfsburga sam također protiv tog transfera bio.
Lukaku

E cuj prevara a lik igra u Bayernu sampionu Evrope al satro ne moze u Interu?
Bas simpaticno
Bas simpaticno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Igra,da...50ak minuta u prosjeku.Što znači da je rezerva.Da u Interu igra 50 minuta i ima plaću u skladu sa tim vjerujem da nitko ne bi imao nista protiv njega ako zažmirimo na činjenicu da je debil i da je bio rušilački faktor u svlačionici.
Kvalitetu za biti kvalitetan starter u top klubu nema što je pokazao od Dortmunda preko Intera do Bayerna.
Kvalitetu za biti kvalitetan starter u top klubu nema što je pokazao od Dortmunda preko Intera do Bayerna.
U kakvoj svacionici je bio debil?
Onoj bez jasnog lidera i hijerarhije....interovoj
Bez postovanja igraca prema treneru....
U Bayernovoj svlacionici ko bubica....slozen klub prije svega....
Tu je fula....ne moze se niko kurchit u sredjenom klubu..
U Bayernovoj svlacionici ko bubica....slozen klub prije svega....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
U kakvoj svacionici je Icardi bio debil?
U PSG-ovoj svlacionici ko bubica....slozen klub prije svega....

Ko je bio kapiten tad?
Tko je bio toliko loš na treninzima da ga je i kapetan prozivao?
To je upitno
Da li je zaista bio los na treningu ili je to bio sukob?
To svakako ide u domen ss i uprave da ga kazne ako je zbilja bio los...
Šta reći osim toga da je jedina dobra stvar ta što se igrači neće morati prilagođavati drugom treneru jer nemamo baš puno vremena.
Ako ne osvoji ove sezone ligu, neka sebi raskine trenersku licensu.
Ako ne osvoji ove sezone ligu, neka sebi raskine trenersku licensu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Kontinuitet. U konacnici najbolja odluka.
Forza Inter!

Forza Inter!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Pa vala apsolutno, samo trebaju ga ipak ispratit ovi iz recruitinga....da ne bi bilo opet varnica, daj mu Dzeku,Suareza,Aguera sta hoce vise koji klinac, par normalnih veznih tog Vidala za kojim place...i zacepit mu usta...i nek radi....klupa je najvise falila ove sezone...
Nista me ne bi vise obradovalo nego da procitam o prodaji Gagsa,Vecina,Maria i Valera....
Nista me ne bi vise obradovalo nego da procitam o prodaji Gagsa,Vecina,Maria i Valera....
-
- Kontakt:
uf uf jaka je to izjava, cuj mora se nesto...
ja fakat ne mogu skontat da pojedini i dalje ne vide napredak koji se desava, pa jel fakat ova sad sezona ista kao sve prethodne?
pa eto samim time sto vam je zinula guzica za trofejima i titulama pokazuje taj napredak, ko je majketi pod celavcem ista ocekivao, ko je smio na forumu ili u drustvu spomenuti Inter, nekom nesto "prijetiti"...ma daj ba, pa kad me raja pita za kladionicu kaze Inter-Brescia jel za fiksa, ja samo okrenem glavu, ne smijem nista reci...prosla su ta vremena, Conte je tu, ne zbog Intera vec zbog sebe, ego manijak je to on hoce zbog sebe da pobijedi.
doci ce i to vrijeme kad ce se i najbitnije tekme dobijat, ne moze to preko noci duboko smo mi u glibu, dugo mi nismo igrali bitne tekme izaslo iz krvi svima
igra je takva kakva je, al se igra, ne raspadaju se igraci drze se taktike ne setaju se terenom, ja odmah zadovoljan
drzi svlacionicu, nema trzavica, zna se ko sta radi, pa makar to bi i Gaglia nas...on je naravno rak rana svima al eto i tu mi je drago nek je izguro svoje, vjerovao je momku i eto uradjen je neki posao, niko tebi ni sa Eriksenom ne garantuje da bi ista vise napravio. Eriksen mora shvatiti gdje je dosao, u kakvu ligu, mora trcat ko konj, mora brze lopta ici itd itd... ja sam ubijedjen da ce se do tog nivoa doci za narednu sezonu, pa eto i da on ostane ovako "lagan" ili mekan na terenu ostali ce ginuti za njega ali se to mora uigrati, mora se sve prilagoditi tome da ce jedan biti mekan yebiga ove sezone nije bilo vremena realno, od januara je svaka tekma bila "finale"...doci ce sve na svoje
Forza Tutti
ja fakat ne mogu skontat da pojedini i dalje ne vide napredak koji se desava, pa jel fakat ova sad sezona ista kao sve prethodne?
pa eto samim time sto vam je zinula guzica za trofejima i titulama pokazuje taj napredak, ko je majketi pod celavcem ista ocekivao, ko je smio na forumu ili u drustvu spomenuti Inter, nekom nesto "prijetiti"...ma daj ba, pa kad me raja pita za kladionicu kaze Inter-Brescia jel za fiksa, ja samo okrenem glavu, ne smijem nista reci...prosla su ta vremena, Conte je tu, ne zbog Intera vec zbog sebe, ego manijak je to on hoce zbog sebe da pobijedi.
doci ce i to vrijeme kad ce se i najbitnije tekme dobijat, ne moze to preko noci duboko smo mi u glibu, dugo mi nismo igrali bitne tekme izaslo iz krvi svima
igra je takva kakva je, al se igra, ne raspadaju se igraci drze se taktike ne setaju se terenom, ja odmah zadovoljan
drzi svlacionicu, nema trzavica, zna se ko sta radi, pa makar to bi i Gaglia nas...on je naravno rak rana svima al eto i tu mi je drago nek je izguro svoje, vjerovao je momku i eto uradjen je neki posao, niko tebi ni sa Eriksenom ne garantuje da bi ista vise napravio. Eriksen mora shvatiti gdje je dosao, u kakvu ligu, mora trcat ko konj, mora brze lopta ici itd itd... ja sam ubijedjen da ce se do tog nivoa doci za narednu sezonu, pa eto i da on ostane ovako "lagan" ili mekan na terenu ostali ce ginuti za njega ali se to mora uigrati, mora se sve prilagoditi tome da ce jedan biti mekan yebiga ove sezone nije bilo vremena realno, od januara je svaka tekma bila "finale"...doci ce sve na svoje
Forza Tutti
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Problem Contea je sto je on čovjek za brzi rezultat, zato stalno i traži te provjerene igrace, dok je Ausilio i klub za projekat koji ce trajati...
Razumijem i da ne mogu sve biti mladi momci, ali mogubuz njih ici i igrači do 28 a ne 30+ kako Conte hoce...
Jer ovako imamo bas izbalansiranu ekipu u svim linijama iskustvo i mladost...
Razumijem i da ne mogu sve biti mladi momci, ali mogubuz njih ici i igrači do 28 a ne 30+ kako Conte hoce...
Jer ovako imamo bas izbalansiranu ekipu u svim linijama iskustvo i mladost...
Ostanak Contea je najbolji mogući potez u ovom trenutku, a osim toga vrlo moguće da su mu na sastanku obećali još pojačati ekipu pa se možemo nadati da će doći još dobrih igrača 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zapamtite ko je ovdje pisao prije dolaska Messija. 

"We need to suffer. And we need to fight."
AhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaConte asks Inter to not deceive fans as he would like to limit expectation next season
Pišanje u facu svima koji su htjeli da ostane

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.