FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Admir74
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admir74 » 25 avg 2020, 15:09

Kakvo tamo testiranje, pa da je to tako, zloupotrebljavao bi se...

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 avg 2020, 15:10

Lobotomci su cudo, to moras imati poseban mozak fakat. Oni kontaju testira se svaki dan strucnjaci
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 avg 2020, 15:12

Ja sam baš mislio da ekipa domaćina može tražiti ponovno testiranje. Bar je to bio slučaj s ovim Kosovarima i Slovacima.
Željezničar za život cijeli!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 avg 2020, 15:12

Izraelski ministar zdravlja dopustio našima ulazak unatoč 6 covid slučajeva. Piše da je i ministra prpa uhvatila zbog naših :mrgreen:

Napati me ovaj hebrejski i njihovi portali :mrgreen:
Despite the fear in Mashab, Haifa's rival will enter the country

Although the Ministry of Health fears that out of six cases of infection with Bosnian Zeleznichar, Maccabi Haifa's rival in the first qualifying round of the Europa League, it was announced today (Tuesday) that the team will arrive in Israel as planned for Thursday's game.

As mentioned above, after the publication earlier today that six players in the team Bosnian corona virus infected, the Health Ministry deliberated this morning when they saw the information, but finally decided that allow the opponent Greens in the European project into Israel as planned and in accordance with the protocol of the European body.

The Ministry of Health's response will be provided when received.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 25 avg 2020, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2020, 15:13

Izdrzi, ministre
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 avg 2020, 15:15

Ma jasta ba, svaki dan ih testirat do cetvrtka treba to je relevatno bas onako.

Danas nisi pozitivan a sutra odes u Izrael pozitivan e mozgova😂😂😂😂😂

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2020, 15:18

SudoHusika je napisao/la:
25 avg 2020, 15:12
Ja sam baš mislio da ekipa domaćina može tražiti ponovno testiranje. Bar je to bio slučaj s ovim Kosovarima i Slovacima.
Mogu traziti pisalo to jutros. Otvorena je ta mogucnost. Sutra ce ih testirati ako ovi budu trazili.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 avg 2020, 15:21

A jel pisalo da mi mozemo onda od njih traziti da se testiraju u srijedu opet? Il mi ne mozemo, oni mogu? Sta pise

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 avg 2020, 15:23

Bezideja je napisao/la:
25 avg 2020, 15:21
A jel pisalo da mi mozemo onda od njih traziti da se testiraju u srijedu opet? Il mi ne mozemo, oni mogu? Sta pise
Kume šta ti je? Što si težak? Imas 5 primjera i ti se opet glupiraš. Žnaš li ti da su Amar i Bekrija jedva dobili vize jer su u prošlosti posjećivali arapske zemlje? Što si težak toliko pobogu...

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 avg 2020, 15:23

25 avg 2020, 15:23
Bezideja je napisao/la:
25 avg 2020, 15:21
Kume šta ti je? Što si težak? Imas 5 primjera i ti se opet glupiraš. Žnaš li ti da su Amar i Bekrija jedva dobili vize jer su u prošlosti posjećivali arapske zemlje? Što si težak toliko pobogu...
Divim se vasim glupostima zaista

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 avg 2020, 15:25

Yebo majku, nikada se neće debil opametiti. A ja sam gori što bilo šta pokušavam ljudski...

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 25 avg 2020, 15:26

25 avg 2020, 13:14
Šta li je bratu našem sad' u glavi?
@ljoze @robust

slika

slika

razmislja koliko vakcina za fulanje korone ima jos da proda :kafa:

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 avg 2020, 15:29

25 avg 2020, 15:25
Yebo majku, nikada se neće debil opametiti. A ja sam gori što bilo šta pokušavam ljudski...
Aha, ti si pametan, ti ces nam otvoriti vidiike. Dalaj lama nas s foruma ljubi majka, de nam objasni ti sta je i kako?

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 avg 2020, 15:35

Bezideja je napisao/la:
25 avg 2020, 15:29
25 avg 2020, 15:25
Aha, ti si pametan, ti ces nam otvoriti vidiike. Dalaj lama nas s foruma ljubi majka, de nam objasni ti sta je i kako?

Ne samo ja. 5 ljudi ovdje piše da postoji mogućnost da izraelci zatraže ponovno testiranje naših igrača. I to ne bi bio presedan jer se to desilo ekipama sa Kosova i iz Slovačke, gdje su svi izbačeni iz evropskih takmičenja nakon velikog broja pozitivnih slučajeva na drugom testiranju.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 avg 2020, 15:42

Bezideja je napisao/la:
25 avg 2020, 15:10
Lobotomci su cudo, to moras imati poseban mozak fakat. Oni kontaju testira se svaki dan strucnjaci
smiri se bolan, izraelski mediji takodjer pisu da ce se nasi mozda opet testirati, nije to od forumasa nekog ideja sigurno
FKŽ !

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 25 avg 2020, 15:45

Ne znam koje testove koriste ovi nasi,ali jedini pouzdan test je test uradjen PCR metodom. Ne samo za koronu,nego za mnogq druga testiranja. O ovome znam igrom slucaja,jer su me tokom trudnoce od supruge gotovo bili natjerali da radi te neke testove,za neke druge stvari.
Cisto sumnjam da su platili te testove,a ova velika vecina testova ima jako nizak procenat pouzdanosti.
Znam to iz jos jednog primjera,gdje se nedavno na poslu citava frka digla zbog jedne kolegice,javne licnosti,koja je na tom testu puzdanom od 30 posto imala koronu. Onda je platila taj PCR test i bila je negativna. Ne kazem da nasi igraci nemaju, ali znajuci kakva nam je drzava i kako se sve radi,ne bi me cudilo da i tu ima zestokih fula.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 avg 2020, 15:47

TeaM87 je napisao/la:
25 avg 2020, 15:42
Bezideja je napisao/la:
25 avg 2020, 15:10
smiri se bolan, izraelski mediji takodjer pisu da ce se nasi mozda opet testirati, nije to od forumasa nekog ideja sigurno
Aj se ti smiri s glupostima vise, red je. Dosta mi je visr vasih lazi, rekla kazala, procitala i sranja. A blage nemate o zivotu

slika

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2020, 15:53

BarbareZeljin je napisao/la:
25 avg 2020, 15:45
Ne znam koje testove koriste ovi nasi,ali jedini pouzdan test je test uradjen PCR metodom. Ne samo za koronu,nego za mnogq druga testiranja. O ovome znam igrom slucaja,jer su me tokom trudnoce od supruge gotovo bili natjerali da radi te neke testove,za neke druge stvari.
Cisto sumnjam da su platili te testove,a ova velika vecina testova ima jako nizak procenat pouzdanosti.
Znam to iz jos jednog primjera,gdje se nedavno na poslu citava frka digla zbog jedne kolegice,javne licnosti,koja je na tom testu puzdanom od 30 posto imala koronu. Onda je platila taj PCR test i bila je negativna. Ne kazem da nasi igraci nemaju, ali znajuci kakva nam je drzava i kako se sve radi,ne bi me cudilo da i tu ima zestokih fula.
"Fudbaleri i stručni štab FK Željezničar obavili su PCR testiranje na COVID-19, a testovi su pokazali da je šest fudbalera pozitivno na COVID-19"

Radili su te testove.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 avg 2020, 15:59

BarbareZeljin je napisao/la:
25 avg 2020, 15:45
Ma rade se naravno najpouzdaniji testovi. Jer samo s takvim testom mozes uci u drugu drzavu. A ovi sto rade s dizanjem panike, prepadanjem treba je.bat mater svima.

Od prodali utakmicu, On se moli Bogu da ne bude opet pozitivnih a jedva cekaju lose vijesti da seru. Bolesnici obicni.

Svi znaju lose info, kako se Ermin zakacio s Amarom a niko nije imao pojma da dolazi Vrhovac. U sve negativne su stvari su upuceni, da meni ovdje hahar pise da se smirim ne zna odakle je šupalj i slicni njemu. Halali sto sam se nadovezao na tvoj post.

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 25 avg 2020, 16:08

Bezideja je napisao/la:
25 avg 2020, 15:08
Gledaj ti ovih lobotomaca svakom je ista prica, kakvi hajvani majko mila jel moguce ovo

Bas ce ih opet testirati kakvo glupsoni
mladiću ti si poremećen
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, ristagrad i 32 gosta.