NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 23 avg 2020, 19:53

ASD je napisao/la:
23 avg 2020, 15:54
Ma i drugi gol je bio baš dobar šut. Više su krivi igrači koji su ostavili prostor.
Jest losa reakcija i igraca sto nisu izasli u blok al bi ovo vecina golmana skinula, nije toliko dobar sut vala.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Craina1
Kontakt:

Post Postao/la Craina1 » 23 avg 2020, 19:59

Ma ljudi moji zar mora Mujo igrati u sredini trba traziti rjesenje u vezi jedino Besagic nesto pokasava. Ali sam ne moze bori se i trudi. Fali nam nesto. Protiv Bratsva bokovi katastrofa bez centarsuta. Fajic katastrofa, Ani isto....ispravljti greske sto prije dok nije kasno. 😀😀

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 avg 2020, 20:03

Prvo nek trce jedno 2 dana bez prestanka i treci dan suterski trening 4h dok im noge ne otpadnu, kod nas samo Haracic dobaci do gola...

Medju prvima pripreme poceli a ne mogu centrirati dalje od prve stative ili prvog covjeka, o sutu na gol da ne pricam! Ne mogu biti ni umorni, dan ranije isli.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 avg 2020, 20:17

tropic je napisao/la:
23 avg 2020, 17:52
@nebeskasila pises gluposti u zadnje vrijeme.
Pisem brate realno. Ne trebamo se uzdizati jer sa tim cemo.nisko.pasti. vidi svak da ovo ne ide. Tri kola su dovoljna da se zakljuci kakva je ekipa. Otkud odjednom pare u klubu a prosle.godine nije bilo struje?
Volio bi ja svim srcem da to sve funkcionise i da ide kako treba

Craina1
Kontakt:

Post Postao/la Craina1 » 23 avg 2020, 21:56

nebeskasila je napisao/la:
23 avg 2020, 20:17
tropic je napisao/la:
23 avg 2020, 17:52
@nebeskasila pises gluposti u zadnje vrijeme.
Pisem brate realno. Ne trebamo se uzdizati jer sa tim cemo.nisko.pasti. vidi svak da ovo ne ide. Tri kola su dovoljna da se zakljuci kakva je ekipa. Otkud odjednom pare u klubu a prosle.godine nije bilo struje?
Volio bi ja svim srcem da to sve funkcionise i da ide kako treba
Realno, bravo 👏👏👏

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 23 avg 2020, 23:03

17 avg 2020, 00:43
O kakvim vi trenerima.pricate. mi imamo treneram 2 utakmice 2 pobjede. Ovom ligom se ne bi bajern prosetao i nez jel.vi ocekujete 30 pobjeda. Tek za par utakmica cemo znati jel do trenera ili ne. Ni meni igra nije fina ali dvije pobjede imamo budite na zemlji.
brate ne znam sto si tako brzo promjenio misljenje, sad od jednom ne valja nista ne valja Hamdo igraci trener, nemamo para poletjeli smo... sta pricate bolan, ok igra nam je losa to je cinjenica, ali ima jos 27.kola svasta ce se moze desiti slazem se ovo sto si rekao da se Bayern ovdje ne bi prosetao, treba dici glavu i nastaviti pobjedivati kad se Ivkovic uigra sa ekipom i kad se prikljuci tata Galesic imat cemo novu dimenziju na sredini terena...

nase je da svakog vikenda kupimo ulaznicu koliko god mozemo a ostalo pustiti ljudima koji su placeni za to ...

toliko od mene :salut:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 23 avg 2020, 23:09

InatSilniBosanski je napisao/la:
23 avg 2020, 23:03
17 avg 2020, 00:43
O kakvim vi trenerima.pricate. mi imamo treneram 2 utakmice 2 pobjede. Ovom ligom se ne bi bajern prosetao i nez jel.vi ocekujete 30 pobjeda. Tek za par utakmica cemo znati jel do trenera ili ne. Ni meni igra nije fina ali dvije pobjede imamo budite na zemlji.
brate ne znam sto si tako brzo promjenio misljenje, sad od jednom ne valja nista ne valja Hamdo igraci trener, nemamo para poletjeli smo... sta pricate bolan, ok igra nam je losa to je cinjenica, ali ima jos 27.kola svasta ce se moze desiti slazem se ovo sto si rekao da se Bayern ovdje ne bi prosetao, treba dici glavu i nastaviti pobjedivati kad se Ivkovic uigra sa ekipom i kad se prikljuci tata Galesic imat cemo novu dimenziju na sredini terena...

nase je da svakog vikenda kupimo ulaznicu koliko god mozemo a ostalo pustiti ljudima koji su placeni za to ...

toliko od mene :salut:
Od galesica ti nema nista...
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 avg 2020, 23:10

Pa ja sam samo realan jer smo poletjeli svi. Isto me neka euforija uhvatika ali svaki put se prva dva kola.dignemo kao da smo.osvojili sve i onda se borimo za opstanak. Pitam vas znal.iko.otkud nam.odjednom.pare? Niko ne zna. Otkud odjednom Hamdo tu.
Pitao sam.to sve prije sezone niko ne zna odgovoriti.
Volim.ja sto je on dosao jer sa njim mozemo uci jer ima.stav ima veze ima to sto nam treba. Vidjecemo kako ce to funkcionisati jer mi govorimo treba nam da se uigraju a Sim Bau se jedva skupili oa ljudi ubise brasno. Da mi imamo borbu na terenu vjerujte da bi ja bio zadovoljan i da gubimo. Nebitno mi je jek.protivnik zeljo ili travnik bitno mi je zalaganje za onaj grb

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 23 avg 2020, 23:20

Nadam se da je ovo bila lekcija igračima, nekako su se prerano vazdigli lako ćemo, ima još za igrati aBd PL napokon :bih:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 23 avg 2020, 23:56

Pa ti prvi mjenjas misljene nakon jednog poraza. Ljudi do prosle sezone u klubu nisu vodu ni struju imali, znaci milione maraka su pokrali kroz Jedinstvo, zapustili terene, omladinska skola katastrofa, pisali pozajmnice klubu kako su htjeli, pola para daju igracima na ruke a pola sebi uzmu, dovodili se polovni igraci a nase momke rastjerali... I ako je IOM rijesio krov svaka cast sto su izvukli neku korist od toga sto su migranti srali na tribinama, spavali i palili vatru. A pare su od sponzora, ustedjeno nesto dogovorom sa ljudima koji su tuzili klub, Grad daje sredstva... I Hamdo je tu da vrati klub u premijer ligu, ako ima jos koji razlog nije mi ni bitan koliko taj prvi.

I ne zna stranac sta je Jedinstvo. Znaju momci koji su odrasli ovdje, igrali u klubu ali ti su daleko od kluba zbog ljudi koji su vodili klub zadnjih godina.

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 24 avg 2020, 00:28

23 avg 2020, 23:10
Pa ja sam samo realan jer smo poletjeli svi. Isto me neka euforija uhvatika ali svaki put se prva dva kola.dignemo kao da smo.osvojili sve i onda se borimo za opstanak. Pitam vas znal.iko.otkud nam.odjednom.pare? Niko ne zna. Otkud odjednom Hamdo tu.
Pitao sam.to sve prije sezone niko ne zna odgovoriti.
Volim.ja sto je on dosao jer sa njim mozemo uci jer ima.stav ima veze ima to sto nam treba. Vidjecemo kako ce to funkcionisati jer mi govorimo treba nam da se uigraju a Sim Bau se jedva skupili oa ljudi ubise brasno. Da mi imamo borbu na terenu vjerujte da bi ja bio zadovoljan i da gubimo. Nebitno mi je jek.protivnik zeljo ili travnik bitno mi je zalaganje za onaj grb
Tacno se zapitam pratis li ista osim sportsporta? Politika je ****. Baci oko, cisto da znas sta ti se desava s gradom. Ko je s kim u talu i tako to. Povrsinski, nemoj duboko zalaziti, izgubices se

fontes
Kontakt:

Post Postao/la fontes » 24 avg 2020, 00:40

Je li fakat ništa od Gališića?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 avg 2020, 00:42

fontes je napisao/la:
24 avg 2020, 00:40
Pa nista, propalo.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 24 avg 2020, 00:43

fontes je napisao/la:
24 avg 2020, 00:40
Navodno bilo sve dogovoreno i na dan kad je trebao potpisati tražio duplo...

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 24 avg 2020, 21:08

Ima li kakvog veznjaka na vidiku, zna li ko šta?

Ismar1986
Kontakt:

Post Postao/la Ismar1986 » 24 avg 2020, 23:18

Jeli istina da Zdravko Mamic Gošku trazi trenera? Ako je to tako aferim! Motaj kablove i idemo ća... :damn:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 24 avg 2020, 23:22

Ismar1986 je napisao/la:
24 avg 2020, 23:18
Jeli istina da Zdravko Mamic Gošku trazi trenera? Ako je to tako aferim! Motaj kablove i idemo ća... :damn:
Imamo i mi konja za trku polako, samo da se par igračkih kockica posloži.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 25 avg 2020, 06:36

Ismar1986 je napisao/la:
24 avg 2020, 23:18
Pa moze im preporuciti nekog pomoci na neki nacin ali ne znaci to nista. Sreca je da se desava ovo sa Goskom jer kiksali smo i mi i Gosk jer obe ekipe se jos uigravaju. Pvi ostali ce jos par kola igrati kako trebao i cao

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 25 avg 2020, 09:18

Ne treba otpisati Vis Simm-Bau, malo selo, a covjek ulozio previse para. Bez nekog puhanja i najavljivanja udara sve redom. A ekipa je i vise nego dobra. Njima ce pravi test tek biti u 5. kolu protiv Rudara.
Mi se moramo skupiti sto prije, za vikend ako ne pobijedimo Buducnost, raspad sistem sigurno. Nadam se da su pogledali utakmicu protiv Bratstva, vidjeli svoje greske i da je Hamdo sada ugradio u ekipu rijec BORBA.
Volim samo Jedinstvo Bihać

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 25 avg 2020, 09:19

Neugodna Budućnost predvodjena s Salihovicem itekako ce biti tezak protivnik u subotu, ali sve osim 3 boda bi bilo ravno katastrofi. Ocekujem dva spica da startaju utakmicu i vise od svega ocekujem da se popravi slika prikazanog iz prethodna tri kola.

Da se razumijemo Sim Bau je imao dosta lagan raspored do sad iako sve tekme igra 30km od svog stadiona.

Po prikazanom od svih ekipa, misljenja sam da smo najbolji, samo da se poslozi kako treba.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.