FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam cemu taj link o gadnom klubu na ovoj temi?
Odavno je poznato da imaju pozitivnih igraca u svojim redovima to su te dosadasnje "povrede" izostanci male temperature i sta su vec govorili i lagali i sl. Sve su to krili. Sada pred Evropu su to morali objelodaniti. I to je to.
Odavno je poznato da imaju pozitivnih igraca u svojim redovima to su te dosadasnje "povrede" izostanci male temperature i sta su vec govorili i lagali i sl. Sve su to krili. Sada pred Evropu su to morali objelodaniti. I to je to.
- FKS -
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa nek nam bude opomena, zarad neke kafe ili izlaska možeš skupo koštati cijelu ekipu. Dva-tri dana pred velšane Besim i Kova u nekom clubu gdje je milion ljudi, treba biti prema njima rigorozan bar dok traje evropa, ograničit koliko god je moguće izlaske na takva mjesta kad već imamo priliku proći koje kolo više.Hajdeee je napisao/la: ↑24 avg 2020, 23:54Ne znam cemu taj link o gadnom klubu na ovoj temi?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
To si upravu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 avg 2020, 23:58Pa nek nam bude opomena, zarad neke kafe ili izlaska možeš skupo koštati cijelu ekipu. Dva-tri dana pred velšane Besim i Kova u nekom clubu gdje je milion ljudi, treba biti prema njima rigorozan bar dok traje evropa, ograničit koliko god je moguće izlaske na takva mjesta kad već imamo priliku proći koje kolo više.Hajdeee je napisao/la: ↑24 avg 2020, 23:54Ne znam cemu taj link o gadnom klubu na ovoj temi?
U kojem klubu su bili?
- FKS -
- SedrenikHz
- Kontakt:
Al kad skontas da njih nije bilo u sastavu, kako je to namazano svim i svacim i usutili se..
Samo sam cekao koliko ce ih biti zarazeno, fuj
Samo sam cekao koliko ce ih biti zarazeno, fuj
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Kova meni polako jede dzigericu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Mozda i u drugim klubovima ima pozitivnih koje kriju. Samo se bojim da ovo ne bukne pa da ne bude nekog prekida lige.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Kad skontam da smo svi pljuvali dovodjenje Tatara, a momak prekucao
Kad ovo vidim onda mi u jednu ruku i zao Hadzica, jer je potpisao anonimusa, a strasno dobar igrac..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
biko je kaze neke price sa emirom.ali eto na kraju nista 

Kao i sa drugim igracima zove par puta pita raspituje se i kurko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vala nek nije i ovaj dosao...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nadam se da preko Vibera to radi,kolko ima tih neuspjesnih zvanja trlja Telekom ruke kad se klubu racun uspostavi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Šta ako dodje do penala ? Koga bi vi izabrali da sutaju jedanaesterce ? Zapravo imal produžetaka ?
-
- Kontakt:
AhmetovićHeraklitMracni je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:54Šta ako dodje do penala ? Koga bi vi izabrali da sutaju jedanaesterce ? Zapravo imal produžetaka ?
Tatar
Sušić
Oremuš
Pidro/Salčin
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ahmetović, Rahmanovic, Milicevic, Salcin i Susic
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krste nas jedan jediniHeraklitMracni je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:54Šta ako dodje do penala ? Koga bi vi izabrali da sutaju jedanaesterce ? Zapravo imal produžetaka ?

-
- Kontakt:
nije nesto to stoji ali je za handzica zlatan ibrahimovic,al vise boli sto hadzija ni njega nije mogao nagovoriti ejGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:29Vala nek nije i ovaj dosao...

-
- Kontakt:
Pisao sam, da bi nam trebao lijevi bek dok se Pidro u potpunosti ne oporavi, poslije skoro godinu i pol neigranja (vjerovatno ce tek na proljece biti na nivou), i da je glupo trošiti Salčina na beku. Spomenuo sam Slavišu Radovića i Daria Rugaševića, koji su tada bili slobodni igrači, popljuvan i vrijeđan sam bio sa svih strana, čak su to neki radili i u pp.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 01:30nije nesto to stoji ali je za handzica zlatan ibrahimovic,al vise boli sto hadzija ni njega nije mogao nagovoriti ej,al je zato uspio nagovoriti i skrsiti pare na zinedina zidana, sta hoš,boli ga ba nije iz njegovog dzepa
a ti salcine udri po beku.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, Hajdeee, MSOZ101, SAMO BORDO, USB i 61 gost.