Da kao imuni

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da kao imuni
Tekst je o aktivnim zaraženim u vrijeme testiranja, Juričić se hvala Bogu oporavio. BRZ OPORAVAK SVIM ZARAŽEMIM IGRAČIMA ŽELJEZNIČARA A I OSTALIH U LIGISudoHusika je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:05Ti si rekao za Juricica. Čovjek bio bolestan 7 dana a 4 puta negativan. Ovo je totalno sranje sa ovim testovima. Sadiković i Bekrić zdravi k'o drijen. Ma užas.TarpiTarpi je napisao/la: ↑24 avg 2020, 23:59Nadam se barem da je malo krivo svima što su me pljuvali i nazivali raznim imenima na forumu prije par dana a rekao sam samo ono što se moralo reći kad tad.
Pozdravljam vas uz pjesmu Đorđeta Balaševića - Putuj Evropo![]()
Idioti glupi. Od Erica preko Juricica svi su znali i niko sekunde svijesti. Skim su oni igrali do sada. Sada i Banjalucani, Mostarci, Bjeljinci, Tuzlaci moraju biti oprezni zbog idiota i hostpalera.
Sabane igrali smo evropu. Tu nema lazi. Ili imas ili nemas. Fuj idioti.SudoHusika je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:48Da ste prijavili slučajeve iz vaše ekipe, imali bi pravo ovdje srati.![]()
Hiljadu puta smo se testirali, uvijek transparentno i nikada niko nije bio zaražen. Nismo čak imali ni odsustva kao vi zbog temperature ili “udaraca” koje niko ne vidi. Jedino je Sušić bio duže odsutan ali on je očigledno na putu da postane kao Zec sklon povredama i za vrijeme povrede redovno je bio na treningu sa ostalim saigračimaSudoHusika je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:48Da ste prijavili slučajeve iz vaše ekipe, imali bi pravo ovdje srati.![]()
Nema vece pogani. S kim mi grad dijelimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.