NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Ovo je negledljivo ocm,dzaba sto i jedni i drugi trenutno vrhunski sutiraju za tri,ali imas osjecaj da samo to i gledas.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Joj postova
kakvi debili
Ovaj PO nije zanimljiv bez #bogoca stepha

Ovaj PO nije zanimljiv bez #bogoca stepha
Bolje gledati boju kako se suši nego što igraju ove dvije ekipe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Sviraše mu korake na step-backu, veliki korak za čovječanstvo! 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
-
- Kontakt:
Imao je prije toga mali korak pa tek onda step-back, tako i treba da sudeNeumjesanTip je napisao/la: ↑24 avg 2020, 23:19Sviraše mu korake na step-backu, veliki korak za čovječanstvo!![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
NeumjesanTip je napisao/la: ↑24 avg 2020, 23:19Sviraše mu korake na step-backu, veliki korak za čovječanstvo!![]()

harden navikao godinama da mu se poklanjaju sl .bacanja za nepostojeće faulove pa protestuje kod sudije i kod najocitijih faulova saigrača
Imamo tekmu
vrati se OKC

Kad izgube levati na kraju
Da hoce,kakva bi karma bila da ih CP3 izbaci 

- camparinho
- Kontakt:
Harden ce mi uzet deset godina zivota majku mu ****. Pa dobro covjece jel te naucio D’Antoni da igramo zavrsavanje na obrucu i trice, ne samo trice imao je debil jedno 3 slobodna polaganja i izbacuje loptu
Clutch city be safe rage hard!
Za cudo, ali navijam za Bradu ovu seriju samo da ga vidimo protiv LAL, volio bih tu seriju vidjeti
Ali da bi bilo presmjesno da ga otjerani CP3 izbaci i to je istina

Ali da bi bilo presmjesno da ga otjerani CP3 izbaci i to je istina

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
strasno je kako izgledaju napadi houstona,harden citav napad drzi loptu i šuta troju sa 9 metara preko ruke
Ljudi 50+ trica svaku tekmu baca,kakvu kosarku igraju 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
HOU-Najgori stil otkako postoji ova igra.
- invincible1921
- Kontakt:
Al kako je ljudima simpaticno recimo nekonvencionali Atletiko, al.im nije simpatican nekonvencionalni Hjuston 
Ljudi su shvatili da u konvencionaloj kosarci nemaju sanse sa LA ekipama i krnuli su na sve ili nista. Meni iskreno nimalo nisu dosadni...cak sta vise.

Ljudi su shvatili da u konvencionaloj kosarci nemaju sanse sa LA ekipama i krnuli su na sve ili nista. Meni iskreno nimalo nisu dosadni...cak sta vise.
=\_1921_/=
Cudnije je kako isti ljudi simpatisu Doncica, a hejtaju Hardena.invincible1921 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:20Al kako je ljudima simpaticno recimo nekonvencionali Atletiko, al.im nije simpatican nekonvencionalni Hjuston
- invincible1921
- Kontakt:
Da i toTheChief je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:25Cudnije je kako isti ljudi simpatisu Doncica, a hejtaju Hardena.invincible1921 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:20Al kako je ljudima simpaticno recimo nekonvencionali Atletiko, al.im nije simpatican nekonvencionalni Hjuston

Iskreno ja nez kako harden covjek sa rijetko vidjenim skilom moze biti dosadan. Gledo bi ga i na zagrijavanju dok vodi loptu
=\_1921_/=
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Iako su Harden i Doncic ofanzivno jako slicni igraci, ovdje nije pitanje njih dvojice, vec nacin igranja ekipa.HOU iskljucuje jedan segment kosarkase igre, a u sutiranju trojke nemaju mjeru.TheChief je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:25Cudnije je kako isti ljudi simpatisu Doncica, a hejtaju Hardena.invincible1921 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:20Al kako je ljudima simpaticno recimo nekonvencionali Atletiko, al.im nije simpatican nekonvencionalni Hjuston