FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kod Tine se vidi klasa, ali sprema mu je na mom nivou on je posle 30 min bio gotov. Za nesto ozbiljno nema Tine jos mjesec dana sigurno. Ali neka nastavi polako, da se vraca bio bi nam od krucialne vaznosti posle u Evropi, o ligi da ne pricam
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pidro jest loš bio do sada, ne čudi što ga je izbacio igrač koji uopšte ne igra tu poziciju al volio bi da počne od prve minute u srijedu jer je Salčin pred kraj utakmice sa Veležom baš ispuho, šta bi tek bilo protiv Bresta.
Najveći problem je Hodžić, em što nema zamjenu, em je igrao obje cijele utakmice i on je već mrtav. Staviti tu Oremuša i poremetiti već poremećnu veznu liniju nije pametan potez al izgleda da drugog načina nema.
Tatar se isto dosta potrošio uz Oremuša, slabo su odmarali, vjeujem da ovaj drugi može izgurati i ovu maximalno pa nek ide na odmor jer svakako ga nema protiv Radnika.
Početi sa Sušićem je samoubistvo, on je već posle 15 minuta protiv Veleža ispuho, nažalost ne smijemo toliko rizikovati, nevjerovatno mi je da ni na svježinu nije mogao bar poluvrijeme kvalitetno trkom ispoštovati.
Ahmet, Jukić, Rahman, Đokanović su se donekle "odmorili" jer nisu igrali cijelu protiv Veleža. Mislim da i Miličević će biti okej za odraditi cijelih 90 minuta. Ostali su mi jako ranjivi.
Kova
Oremuš Šerbečić Dupovac Pidro
Đokanović Miličević
Tatar Rahmanović Jukić
Ahmetović
U drugom iznaciti Dupovca a uvesti Hodžića, Oremuša vratit u vezu, a Milija na stopera. Pred kraj uvesti Sušića umjesto Đokanovića a prije tog Fanima umjesto Tatara.
Najlogičnija postava mada mi se nikako ne sviđa veza i bekovi.
Najveći problem je Hodžić, em što nema zamjenu, em je igrao obje cijele utakmice i on je već mrtav. Staviti tu Oremuša i poremetiti već poremećnu veznu liniju nije pametan potez al izgleda da drugog načina nema.
Tatar se isto dosta potrošio uz Oremuša, slabo su odmarali, vjeujem da ovaj drugi može izgurati i ovu maximalno pa nek ide na odmor jer svakako ga nema protiv Radnika.
Početi sa Sušićem je samoubistvo, on je već posle 15 minuta protiv Veleža ispuho, nažalost ne smijemo toliko rizikovati, nevjerovatno mi je da ni na svježinu nije mogao bar poluvrijeme kvalitetno trkom ispoštovati.
Ahmet, Jukić, Rahman, Đokanović su se donekle "odmorili" jer nisu igrali cijelu protiv Veleža. Mislim da i Miličević će biti okej za odraditi cijelih 90 minuta. Ostali su mi jako ranjivi.
Kova
Đokanović Miličević
Tatar Rahmanović Jukić
Ahmetović
U drugom iznaciti Dupovca a uvesti Hodžića, Oremuša vratit u vezu, a Milija na stopera. Pred kraj uvesti Sušića umjesto Đokanovića a prije tog Fanima umjesto Tatara.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja sam mišljenja da Tino može dat ruke samo iza napadača. Na njegovu nesreću, mi upravo tu imamo najboljeg igrača ekipe. Možda sam dosadan, ali on na cmf je samoubistvo. Jedino ako ganjamo neki rezultat može se toliko rizikovat.
Samo naprijed Saraj'vo!
Lafe Salcin nikad nije igrao ovo sto sad igra. I to sto je lipso kako ti kazes jbt i ne lipso poslije onoliko sprinteva.Stroj1946 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 12:43Gledam onog Salčina, 75-i minut, lik koji ima 20 godina lipso, ne može da se okrene, ja konto sad će samo leć, pa mene bi bilo stid da se više bavim fudbalom, on profesionalac, bavi se loptanjem čitav život, plaćen za to, trenira svaki dan, i ne može 90' i kusur minuta da izdrži tempo u bh premijer ligi, pa gdje ti misliš igrat vani sine, idi uzgajaj vinovu lozu u Mostaru, kakav ba ti i fudbal. Sramota.
To je isto kao da kazes za nekoga ko cijeli zibot vozi biciklo a ne moze da trci vise od 20 minuta da se treba okaniti sporta. Ili recimo da Boltu kazes da da idenigrati fudbal jer ne moze da drzi tempo sa maratoncima.
Zalosno je sto igranje na ovoj poziciji tom istom Salcinu moze unistit karijeru ili ga prikovani da do kraja karijere bude bek. Dok mi cekamo da Zinedin bude spreman fizicki i psihicki i dajemo mu redovne prilike da se polaze na svojoj poziciji(koja je takodje primarno i Dalcinova pozicija) nama Salcin koji je spreman fizicki a i psihicki ne dobiva tu priliku na svojoj poziciji nego krpi poziciju beka.
Da smo mu dali priliku sigurno bi smo odustali od Zinedina i za njegovo obestecenje doveli dva slobodna beka(i lijevog i desnog) i placali im plate godinu dana.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne shvatam sto bi bio samoubistvo?
Susic je jako slican Crepulji...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ofanzivno i bolji, ali u defanzivi nije bas. Crepulja je mnogo trcao i presijecao protivnicke napade.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2020, 22:49Ne shvatam sto bi bio samoubistvo?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
susic nikad nije igrao ovo sto kod nas igra.
On je ili cmf ili 10ka... Ili ss
Ali nikako zasnji vezni.
On je ili cmf ili 10ka... Ili ss
Ali nikako zasnji vezni.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ma kad nisi spreman onda nista ne mozes igrati ni cmf ni amf samo mozes na klupicu.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zbog fizičke spreme. Sinoć od 15 minute već ne može parirat igračima Veleža koji ga sa lakoćom zaobilaze kao da su Mbappe i Neymar. Da je spreman, prvi bi mi bio u sastavu. Ako pokaže bar 30% od onoga što je u Hajduku, bit će naš najbolji igrač.Napapijri je napisao/la: ↑24 avg 2020, 22:51Ofanzivno i bolji, ali u defanzivi nije bas. Crepulja je mnogo trcao i presijecao protivnicke napade.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2020, 22:49Ne shvatam sto bi bio samoubistvo?
FK Sarajevo
Susic je igracina, level iznad lige, to je lako vidjeti u onih 30 minuta dok je bio sposoban trčati.
Pidro nam propada ne igrajući, krajnje je vrijeme da se Salčin počne koristiti ili kao lijevo krilo ili amf i zbog njega samog jer mu je to primarna pozicija a i zbog Pidre
Pidro nam propada ne igrajući, krajnje je vrijeme da se Salčin počne koristiti ili kao lijevo krilo ili amf i zbog njega samog jer mu je to primarna pozicija a i zbog Pidre
Mozda:
--------------Kovačević
Oremuš---Šerbečić--Miličević---Pidro
--------Đokanović----Sušić
---Tatar---Rahmanović---Salčin
-----------Ahmetović
--------------Kovačević
Oremuš---Šerbečić--Miličević---Pidro
--------Đokanović----Sušić
---Tatar---Rahmanović---Salčin
-----------Ahmetović
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Kod nas svaki igrač dobije novu poziciju
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Meni ne smeta Salcin na beku...do sada me nije razocarao u defanzivi, iako je AMF..
A i sam Salcin je izjavio da bi radije da napravi karijeru na beku nego na AMF(mislim da je tako rekao, moram samo naci intervju)
A i sam Salcin je izjavio da bi radije da napravi karijeru na beku nego na AMF(mislim da je tako rekao, moram samo naci intervju)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Po meni jedan od nasi problema je puno slicni igraca. Recimo Sušic, Rahmanovic, Salcin, Zinedin svi su 10ke i tu su najbolji. Ahmetovic i Handzic spicevi vise sidrasi, nemamo ni jednog okretnog brzog da ulazi u prostor i bjezi odbrani. I tako ima dosta pozicija gdje su isti igraci a imas neke gdje bas skripi.
Nikakav presing nećemo moći igrati s njim na ovoj poziciji.Napapijri je napisao/la: ↑24 avg 2020, 22:51Ofanzivno i bolji, ali u defanzivi nije bas. Crepulja je mnogo trcao i presijecao protivnicke napade.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2020, 22:49Ne shvatam sto bi bio samoubistvo?
Samo naprijed Saraj'vo!
To i jeste jedan od problema generalno,sto nam svi igraju sve.I to traje godinama unazad nije to od sad ali i sad nazalost traje.Silom prilika se gura vrlo cesto igrac na neprirodne pozicije.Velkoski jos na gol da stane i sve je popunio pozicije kroz ove godine unazad.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Normalno da je Salcin ispuhao kad je za nepunih 90 minuta pretrcao 12 kilometara. Pored toga, nije srljao i samo navijao lopte vec je par puta driblingom fino iznio loptu, u tim situacijama je trpio jake duele. Svaka njemu cast, nahprijatnije iznenadjenje u ekipi.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 avg 2020, 22:41Pidro jest loš bio do sada, ne čudi što ga je izbacio igrač koji uopšte ne igra tu poziciju al volio bi da počne od prve minute u srijedu jer je Salčin pred kraj utakmice sa Veležom baš ispuho, šta bi tek bilo protiv Bresta.
Kova
Đokanović Miličević
Tatar Rahmanović Jukić
Ahmetović
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Emir kriv, imas cruza koji nije odigrao dvije tekme za dvije godine majku mu jel to tako.tesko sporazumno raskinuti ugovor,haman da hadzija ni to ne zna dogovorit,a plata ide kako ide,a milanovica na posudnu,hodzic nema zamjene a tele,ahmo ima 35 nemas zamjene,pidro i salcin strpani na istu poziciju a skrsili pare na zidana,nediraj nam kaze emira nas cojk,idi ba sredju igrace olimpiku,slobodi,krupi to je vrhunac za tebe.bordobijeli je napisao/la: ↑24 avg 2020, 23:12Po meni jedan od nasi problema je puno slicni igraca. Recimo Sušic, Rahmanovic, Salcin, Zinedin svi su 10ke i tu su najbolji. Ahmetovic i Handzic spicevi vise sidrasi, nemamo ni jednog okretnog brzog da ulazi u prostor i bjezi odbrani. I tako ima dosta pozicija gdje su isti igraci a imas neke gdje bas skripi.