Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Kad je Iwobi prodat bilo veseljo organizovano, kakvo crno kmecanje...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Još mi je nevjerovatna činjenica da je neko za njega ponudio 40 miliona funti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
[quote=Brokula post_id=7804895 time=1598286480 user_id=31924]
[/quote]
Meni zaista nije jasno u kakvoj sredini ovaj lik živi i kako neko može biti ovoliko napaćen. Odakle dolaze ti glasovi kmečanja u glavi? Ovo je meni za tableta pravo.
[/quote]
Meni zaista nije jasno u kakvoj sredini ovaj lik živi i kako neko može biti ovoliko napaćen. Odakle dolaze ti glasovi kmečanja u glavi? Ovo je meni za tableta pravo.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
·
44m
Gabriel Magalhães has completed his medicals with Arsenal today in London. He’s with his agents now ready to sign his contract until June 2025 and finally going to be announced as new Arsenal player. Here-we-go confirmed.
#AFC #Arsenal #transfers
stigao debeli mačak na kojeg voajeroljupci drkaju kao mega pojačanje
Z
@ZRAFC
·
1h
PSG want to sign a right-back and exploring several options including Arsenal's Hector Bellerin. He is likely to leave Arsenal this summer. [
@RMCsport
]
Z
@ZRAFC
·
37m
According to our ****, Paris Saint-Germain, who are looking for a right-back this summer, have been offered Spaniard Hector Bellerin. [
@RMCsport
]
ako vidi arteta cedrica kao prvog beka
ili će dovest max aaronsa
Sky Germany: Schalke holding initial talks to sign Sead Kolasinac from Arsenal
ovo posudba u pitanju,nemaju love za plaću koju mu neće dati nitko kao blentavi wenger i gazidis
David Ornstein
@David_Ornstein
·
5h
Agreements still need to be finalised on fee and personal terms but Wolves are closing in on the signing of Ainsley Maitland-Niles from Arsenal and it’s on course to be completed this week. Background for
@TheAthleticUK
on a situation that ultimately suited all parties #AFC #WWFC
crna tetkica ****
vojaeroljupci u suzama
PSG are keeping an eye on Arsenal's Matteo Guendouzi. [
@lequipe
]
25-30 milja i vozite,vojaeorljupci ga dizali u nebesa,a ono prkno
@FabrizioRomano
·
44m
Gabriel Magalhães has completed his medicals with Arsenal today in London. He’s with his agents now ready to sign his contract until June 2025 and finally going to be announced as new Arsenal player. Here-we-go confirmed.
stigao debeli mačak na kojeg voajeroljupci drkaju kao mega pojačanje

Z
@ZRAFC
·
1h
PSG want to sign a right-back and exploring several options including Arsenal's Hector Bellerin. He is likely to leave Arsenal this summer. [
@RMCsport
]
Z
@ZRAFC
·
37m
According to our ****, Paris Saint-Germain, who are looking for a right-back this summer, have been offered Spaniard Hector Bellerin. [
@RMCsport
]
ako vidi arteta cedrica kao prvog beka

Sky Germany: Schalke holding initial talks to sign Sead Kolasinac from Arsenal
ovo posudba u pitanju,nemaju love za plaću koju mu neće dati nitko kao blentavi wenger i gazidis

David Ornstein
@David_Ornstein
·
5h
Agreements still need to be finalised on fee and personal terms but Wolves are closing in on the signing of Ainsley Maitland-Niles from Arsenal and it’s on course to be completed this week. Background for
@TheAthleticUK
on a situation that ultimately suited all parties #AFC #WWFC
crna tetkica ****

PSG are keeping an eye on Arsenal's Matteo Guendouzi. [
@lequipe
]
25-30 milja i vozite,vojaeorljupci ga dizali u nebesa,a ono prkno

Zar je neko u stanju da zali za propalim talentom Maitland Nilesom? Jedino sto zali je da nisu nogirali i ostatak te ekipice kvazi talenata Willock, Nketia, Saka..
Ni Saka nevalja

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma ne, izuzetan je, mislim da moze da dostigne nivo Akpoma.
Pa stvarno treba da te stid like jw ove godine dao 3 ili 4 gola i upisao 15-ak asistencija, momak od 18god koji je po vokaciji krilo kod nas igrao beka, on je tebi vec flop

Uz to sve nije niti igrao cijelu sezonu i nije svaku utakmicu bio starter, al dobro vjerovatno da je imao i 20-20 gol/asist vi ste na njega vec etiketu flopa zalijepili

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nisam ja nikome etiketu flopa nalijepio, imamo iskustva takvih slicnih igraca koji su dobijali sansu ko mladi pa nekim golovima i asistencijama se cinili kao neki prospekti, ne trebam napominjati da je svaki bio fail i zavrsio je u rotaciji nekog fenjerasa ili u drugoj ligi. Vidjecemo sljedece sezone pravu situaciju.
Pa dobro sacekajmo onda tu drugu sezonu, nije da nisi upravu s tim sto kazes, svakakvih je kvazi talenata protutnjalo kroz klub, ali eto s pravom se nadati da ce Martineli i Saka izrasti u super igrace, ako nista zaaluzili su da vjerujemo u to, ne mora bas svaki biti flopjapa je napisao/la: ↑24 avg 2020, 22:53Nisam ja nikome etiketu flopa nalijepio, imamo iskustva takvih slicnih igraca koji su dobijali sansu ko mladi pa nekim golovima i asistencijama se cinili kao neki prospekti, ne trebam napominjati da je svaki bio fail i zavrsio je u rotaciji nekog fenjerasa ili u drugoj ligi. Vidjecemo sljedece sezone pravu situaciju.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Znaci agent ce se dobro ugraditiGuilherme Miranda (agent of Gabriel Magalhaes) tells me:
“Arsenal was nowhere near the best proposal [money wise]. Gabriel chose them over more lucrative offers because Edu convinced us of the project. It’s 100% because of Edu Gaspar and Arteta.”

Martineli definitivno ima potencijal, ali njegova prica neodoljivo podsjeca na Gnabrya. Ovako je i on debitirao mlad i momentalno pravio razliku cak i u ligi i odusevio sve, a onda je isla nekakva misteriozna povreda kada je zaglavio godinu dana pa se vratio gdje mu je receno da nema vise mjetsa pored klasa Iwobija, Walcotta, Welbecka i Oxa i gdje je poslan na posudbu kod starog eksperta za mlade ofanzivce Pulisa. Naravno tamo mu je pukao film pa je sve dogovorio sa Bayernom preko Bremena a voajer kasnije pricao o zavjeri Bayerna kada je skontao koliko se zayebo. Mislim da bi tako moglo biti i sa Martinelijem nisam siguran da ova spanska prevara na klupi racuna ozbiljno na njega. Sto se Sake ticene vidim tu nista sto vec nismo vidjeli od slicnih igraca prije.topnik1 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 22:55Pa dobro sacekajmo onda tu drugu sezonu, nije da nisi upravu s tim sto kazes, svakakvih je kvazi talenata protutnjalo kroz klub, ali eto s pravom se nadati da ce Martineli i Saka izrasti u super igrace, ako nista zaaluzili su da vjerujemo u to, ne mora bas svaki biti flopjapa je napisao/la: ↑24 avg 2020, 22:53Nisam ja nikome etiketu flopa nalijepio, imamo iskustva takvih slicnih igraca koji su dobijali sansu ko mladi pa nekim golovima i asistencijama se cinili kao neki prospekti, ne trebam napominjati da je svaki bio fail i zavrsio je u rotaciji nekog fenjerasa ili u drugoj ligi. Vidjecemo sljedece sezone pravu situaciju.![]()
Kolasinac ako bude isao na 'loan' opciju, mislim da ce on u Schalke dobro izgledati, pa ako nista, na godinu ga prodati ako ostane zdrav. Iskreno i dalje ne vidim da on ima neku buducnost u Arsenalu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Navodno smo odustali od Parteya. Atletico ne popusta ni sekunde a nama je puno dati 50 miliona za jednog igraca iz razloga sto se planira dovesti jos igraca ovog ljeta.
U prevodu sto bi placali klasu koja ce napraviti odmah razliku kad se za te pare moze dovesti teletine na kile zive vage.
Stvarno kao da smo ukleti pa da niko ne shvaca da bez vrhunskog DM nemamo se cemu nadati a nemamo ga evo vec 15 godina!
Steta ako se udustalo, jer 50 miliona je sitno za takvog igraca. Pa ovog macka u vreci smo platili 30 a moze lako biti novi Mustafi.
Inace Atletico nam nudio zamjenu za Lacazettea. Correu ili Vitoloa ili Lemara da biramo jednog
Smijesno, ako vec hoce Lacazettea neka daju Parteya i traze razliku u cijeni?
U prevodu sto bi placali klasu koja ce napraviti odmah razliku kad se za te pare moze dovesti teletine na kile zive vage.

Stvarno kao da smo ukleti pa da niko ne shvaca da bez vrhunskog DM nemamo se cemu nadati a nemamo ga evo vec 15 godina!
Steta ako se udustalo, jer 50 miliona je sitno za takvog igraca. Pa ovog macka u vreci smo platili 30 a moze lako biti novi Mustafi.
Inace Atletico nam nudio zamjenu za Lacazettea. Correu ili Vitoloa ili Lemara da biramo jednog

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
Za Parteya je malo i 50 za kakve se sve smlate daju danas novci ako je i on bio zainteresovan morao se dovesti
Samo Sloboda | COYG
opet se ide na kvantitetu umjesto na samu kvalitetu,
neznam koja je logika bila dovesti maria i ovog gabriela kad se za tu lovu mogao uzeti stoper od bar 50 milja,i sad su najednom primanja parteya kao problem
,to nisu znali 3 mjeseca kolko se natežu s njim,ovo je klasična duda varalica da se odustane od njega i opet okrene igraču preko kojeg će biti punjenje džepova raznim menadžerima,edu-u i arteti,sasvim slučajno čim smo se počeli povezivati s još jednim igračem lillea,u pitanju je soumare,koji može igrati dmf-a i cmf-a,odjednom se povlačimo od parteya jer kao traži i visoku plaću osim 50 milja odštete,a ovim soumarem agent manipulira kao malim majmunom,da je čak lik odbio igrati neke utakmice za lille i mislim da je čak odbio prelazak u newcastlea u zimskome roku.idealan posao za edua i ekipu koja traži ovakve **** za poslove,spominje se da su ponudili lilleu i guendozija za ovoga soumarea,a u igri je i diawara iz rome u zamjenu za urugvajca

Aug 27, 2020
Dani Ceballos has already communicated to Real Madrid his desire to play for Real Betis next season. [@mundodeportivo]

Aug 27, 2020
Dani Ceballos has already communicated to Real Madrid his desire to play for Real Betis next season. [@mundodeportivo]

Razlog zasto si macka u vreci platio 30 a recimo provjerenog igraca neces 50 je u njihovim agentima sa jednim si dobar sa drugim nisi. Kada imas prijateljski naklonjenog agenta i kluba tal onda odsteta koju klub trazi nije problem jer se tu defakto dio novca vraca tebi u djepove preko ugradnje u ugovor, sto ej veca odsteta to bolje (pepe) a kada pregovaras sa agentom sa kojim nisi u talu ybg ono sto das to ti je. Evo vidi primjer kakva slucajnost mi za svakog boljeg igraca Lillea zainteresovani i povezujemo seGunner4 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:36Navodno smo odustali od Parteya. Atletico ne popusta ni sekunde a nama je puno dati 50 miliona za jednog igraca iz razloga sto se planira dovesti jos igraca ovog ljeta.
U prevodu sto bi placali klasu koja ce napraviti odmah razliku kad se za te pare moze dovesti teletine na kile zive vage.![]()
![]()
Inace Atletico nam nudio zamjenu za Lacazettea. Correu ili Vitoloa ili Lemara da biramo jednog![]()
![]()

Eto... Arteta manje-više potvrdio dolazak Gabriela.
Pa za Gabrijela se znalo prije 10 dana da je 100% nas, nezz samo sta glume sa zvanicnom potvrdom neka odradjuje karantin

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
a jesu sklopili mega posao s ovim žabarima i izvukli 8 milja a ovo će vidjeti nikad
rješili se urugvajca sezonu da bi ostao kurcevi pekar
,nakon sranja kojih je ovaj izvodio na terenu i srao po navijačima oni njega ostavljaju
sletile silne ponude za pekarsko smećo da ostaje do kraja ugovora,jedino će poljubiti klupu ako se dovedu partey i ovaj precijenjeni autohtoni francuz na kojeg drkaju vojaeroljupci kao što su svojevremeno metali na ndombelea i vikali da se skrši i 80 milja na njega.još smiješnije da bi rješili bellerina za par milja više nego što se može dobiti za ono debelo crno krme koje je postalo igračina preko noći u njihovim očima,neznam jel to u sustavu s 4 nazad ovaj može igrati,nadam se da će uvaljat masni lyonov škart od crnog mačka kojeg su nam masno podvalili,a lik bio gori za nas od nosatog bukvaša.s njim prodati i onog nketija jer kurca nevalja i ako se nemože bolje uzeti edoarda iz celtica
drkANJA na autohtonog francuza kao na ndombelea
Jack » 22 dec 2018, 15:30
Na to smo već navikli. Trebao se davno dovesti Ndombele iz Lyona a mi Žaku doveli.
QUARTERBACK » 08 jan 2019, 17:22
ndombele iz lyona podsjeca me na diabya iz najboljih dana igra mali strasno
Jack » 03 feb 2019, 23:06
Tanguy Ndombele kakva igračina majko mila. Pisao sam o njemu nekad tamo davno prošle godine na temi Francuske lige, lik je zvijer od fudbalera za ono se isplati dati 80 miliona ko iz pi.cke
QUARTERBACK » 16 feb 2019, 14:57
jacka u skauting sluzbu ubacit - ndombele je tata igre
AA23 je napisao/la:
mislim da bi Ndombele bio nešto kao Yaya ako bi ga naravno trener znao koristiti.
skauti s očalima

drkANJA na autohtonog francuza kao na ndombelea

Jack » 22 dec 2018, 15:30
Na to smo već navikli. Trebao se davno dovesti Ndombele iz Lyona a mi Žaku doveli.
QUARTERBACK » 08 jan 2019, 17:22
ndombele iz lyona podsjeca me na diabya iz najboljih dana igra mali strasno
Jack » 03 feb 2019, 23:06
Tanguy Ndombele kakva igračina majko mila. Pisao sam o njemu nekad tamo davno prošle godine na temi Francuske lige, lik je zvijer od fudbalera za ono se isplati dati 80 miliona ko iz pi.cke
QUARTERBACK » 16 feb 2019, 14:57
jacka u skauting sluzbu ubacit - ndombele je tata igre
AA23 je napisao/la:
mislim da bi Ndombele bio nešto kao Yaya ako bi ga naravno trener znao koristiti.
skauti s očalima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.