San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
50-40...dosta dobro to izgleda fina selekcija šuta,lopta stalno kruži i nema teškog šuta...
Hill 17 poena(3/3 za tri poena)...Manu 13 uz jedan promašaj iz igre...
koliko imamo riješenja u napadu pokazuje činjenica da su Duncan i Jefferson imali po 2 šuta u prvom poluvremenu...
U odbrani to dobro izgleda,malo problema sa Milerom na niskom postu,očekivano...nevidim da Portland može ozbiljnije zaprijetiti izgleda da možemo napraviti seriju kad god poželimo...
mnogo smo jaki..
Hill 17 poena(3/3 za tri poena)...Manu 13 uz jedan promašaj iz igre...
koliko imamo riješenja u napadu pokazuje činjenica da su Duncan i Jefferson imali po 2 šuta u prvom poluvremenu...
U odbrani to dobro izgleda,malo problema sa Milerom na niskom postu,očekivano...nevidim da Portland može ozbiljnije zaprijetiti izgleda da možemo napraviti seriju kad god poželimo...
mnogo smo jaki..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma pobjeda,vise nije ni zanimljivo do play offa 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Evo sada ima snimak na TV-u počeo ne znam bil gledao više volim uživo kakva je tekma isplatil se gledat 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
20-3
Lagano,prva smo ekipa do 20 pobjeda...odbrana odlična,klupa je odradila posao u napadu...Duncan 25 minuta,Ginobili 30...Hill 23 poena...još jedna kod kuce dolazi Milwuaki...
Lagano,prva smo ekipa do 20 pobjeda...odbrana odlična,klupa je odradila posao u napadu...Duncan 25 minuta,Ginobili 30...Hill 23 poena...još jedna kod kuce dolazi Milwuaki...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ova odbrana me podsjetila na one slavne dane kad smo titule osvajali...
Odlicna timska igra za 20-3...
Odlicna timska igra za 20-3...
Perverzije
Samo me RJ i Timmy razočarali trebali mi za fantasya mislim tu je 13 skokova,ali samo 8 poena od Duncana

Sada 3 lagane tekme moža će malo protiv Denvera biti teže no očekujem pobjede

Samo me RJ i Timmy razočarali trebali mi za fantasya mislim tu je 13 skokova,ali samo 8 poena od Duncana

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Puno bi nam bilo 23-3LBJ MVP je napisao/la:Perverzije![]()
Samo me RJ i Timmy razočarali trebali mi za fantasya mislim tu je 13 skokova,ali samo 8 poena od Duncana![]()
![]()

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Reako sam u Denveru malo teža,ali zašto je previše cilj je 71-11 na krajuSexmachineboy je napisao/la:Puno bi nam bilo 23-3LBJ MVP je napisao/la:Perverzije![]()
Samo me RJ i Timmy razočarali trebali mi za fantasya mislim tu je 13 skokova,ali samo 8 poena od Duncana![]()
![]()

- Sexmachineboy
- Kontakt:
DOMINACIJA JE NEMINOVNOSTLBJ MVP je napisao/la:Reako sam u Denveru malo teža,ali zašto je previše cilj je 71-11 na krajuSexmachineboy je napisao/la:Puno bi nam bilo 23-3LBJ MVP je napisao/la:Perverzije![]()
![]()
malo iz tvoga potpisa

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Neminovna dominacija je dominantna neminovnostSexmachineboy je napisao/la:DOMINACIJA JE NEMINOVNOSTLBJ MVP je napisao/la:Reako sam u Denveru malo teža,ali zašto je previše cilj je 71-11 na krajuSexmachineboy je napisao/la: Puno bi nam bilo 23-3
malo iz tvoga potpisa

Fin mi potpis jelde,a avatar još bolji

- alfarouqaminu
- Kontakt:
svaka cast, tenutno najbolju kosarku igrate
- Sexmachineboy
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la: Neminovna dominacija je dominantna neminovnost
Fin mi potpis jelde,a avatar još bolji

Ma samo preko photoshop-a napraviš Jamesa u dresu SAS-a i biće super...ovako mi izgleda da ni sam ne znaš šta hoćeš

Btw.saću ja sebi ovo staviti u potpis

mogu ti ja napravit jamesa u spursima ako hoces 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
ovo im je zadnji voz da osvoje titulu....

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Haj ga napravi..ja bih da ga stavim na avatar, ako nije problemWolverine je napisao/la:mogu ti ja napravit jamesa u spursima ako hoces

I ja bih ide mi uz nickSexmachineboy je napisao/la:Haj ga napravi..ja bih da ga stavim na avatar, ako nije problemWolverine je napisao/la:mogu ti ja napravit jamesa u spursima ako hoces

- alfarouqaminu
- Kontakt:
aj onda cu ga staviti i ja

Odlična evo stavio sam za avatar hvalaWolverine je napisao/la:http://i868.photobucket.com/albums/ab25 ... inalaa.png
evo durant sto sam ga radio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.