FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li ko sa koronom u tom Brestu
Da se osvrnem na jedan drugi,amaterski, potez uprave, a tice se utakmice u srijedu. Kad su vidjeli da UEFA ne reaguje na socijalne nemire u Bjelorusiji, morali su odmah poslati dopis i oglasiti se, trazeci promjenu domacinstva ili barem neutralni teren. Ovaj narodni bunt traje vec dvije sedmice ako se ne varam, morali su se oglasiti cim je proslo par dana jer je vec tad ocito bilo da UEFA ne planira sama poduzeti nista.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Pa svi čekaju da neko drugi nemoj da ja organizujem ja ću doc, upravu si brate to je bas ono s čim bi pokazali veličinu i ljubav prema klubu a ne serendanjem i tjeranjem uprave igrača trenera ovdje na forumu.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ma meni nije jasno kako kontaju igrati blokirani putevi, aerodromi, vojska na ulicama.Napapijri je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:17Da se osvrnem na jedan drugi,amaterski, potez uprave, a tice se utakmice u srijedu. Kad su vidjeli da UEFA ne reaguje na socijalne nemire u Bjelorusiji, morali su odmah poslati dopis i oglasiti se, trazeci promjenu domacinstva ili barem neutralni teren. Ovaj narodni bunt traje vec dvije sedmice ako se ne varam, morali su se oglasiti cim je proslo par dana jer je vec tad ocito bilo da UEFA ne planira sama poduzeti nista.
Pa zar treba na to dopis slati,cijela Evropa prati desavanja.Na kraju UEFA salje sudije ,delegate, imaju sigurno neku garanciju.
Evo jedna informacija iz prve ruke. Fk Sarajevo je u trećem krugu lige prvaka. 

Misliš da je realno da u ovoj situaciji - registruju 0:3 za nas?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sutra ćeš vidjeti.
Brest izbacen iz takmicenja mi prosli dalje..i nas jednom da usere..isto ko kad je danska osvojila euro 92 kad je juga bila izbacena

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma šta će vidjeti, u najgorem slučaju po njih igrat će se na neutralnom terenu ali ni od tog nema ništa.
Nismo mi te sreće.
Da hoće se zarazit, makar jedno 8-9 igrača iz prve postave

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- FKS -
-
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako mislite na ovo saopštenje od prije pola sata, veze ovo nema sa nama& $ & / FC Dynamo Brest
36 min ·
Dragi pretplatnici, nažalost ove sezone zbog niza vanjskih faktora, vaše prisustvo na nekim domaćim utakmicama postalo je nemoguće.
U tom pogledu, FK Dinamo-Brest radi na opcijama za osiguravanje naknade za kupljene propusnice za sezonu 2020.
Koliko ćete točno nadoknaditi gore navedene neprijatnosti, bit će jasno na kraju aktualnog bjeloruskog nogometnog prvenstva '' Bjelorusija - Viša liga ".
Naknada će ovisiti o broju domaćih utakmica koje će se održati bez prisutnosti gledatelja.
FK '' Dinamo-Brest ' ' će dati sve od sebe kako bi se pobrinuli da vam teška tekuća sezona ostave ugodne uspomene. Hvala na razumijevanju i posvećenosti klubu. #fcdb1960

FK Sarajevo
Ma šalim se ljudi, to je moja želja a htio sam da vam malo odvratim pažnju od Vinka. Mada ne bi bilo nerealno.
Ako Rahman ne zakuha sa vojskom gore mislim da većih problema neće biti.
Jel zna neko kakav je plan puta gore?

Jel zna neko kakav je plan puta gore?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nisam siguran, ali mislim da će naši krenut sa aerodroma u Sarajevu, a da bi trebali sletit negdje u Bjelorusiji.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Hadžiću, dovedi tog napadača više! Šalji ovog rezervnog nazad u Ufu.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Zdravo svima. Prvi put pišem na ovom forumu.Napapijri je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:17Da se osvrnem na jedan drugi,amaterski, potez uprave, a tice se utakmice u srijedu. Kad su vidjeli da UEFA ne reaguje na socijalne nemire u Bjelorusiji, morali su odmah poslati dopis i oglasiti se, trazeci promjenu domacinstva ili barem neutralni teren. Ovaj narodni bunt traje vec dvije sedmice ako se ne varam, morali su se oglasiti cim je proslo par dana jer je vec tad ocito bilo da UEFA ne planira sama poduzeti nista.
To se itekako slažem. Uprava je morala da urgira pa makar i ne uspjeli, da se lokacija održavanja premjesti na negdje drugo, sigurnije. Situacija je poprilično gadna. Sama opozicija tamo, ima i svoje vijeće koje je kao protivnička vlada. Stotine hiljada su na ulicama, čak su i dijelovi policije grada Minska na strani opozicije. Kako će se odvijati nejasno je, ali je apsolutno nesigurno i strašno je da to UEFA ne vidi ili nema sluha za to.
Ipak, sretno da se vrate s pobjedom. Igraj bordo bijeli!
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela