Mislim da se je usro usro od tuge

Mislim da se je usro usro od tuge
Historicar je napisao/la: ↑23 avg 2020, 15:55Drži se ti svog kluba, koji trofej nije uzeo 34 godine i od kojeg su u nezavisnoj BiH trofejniji visočka Bosna, Brotnjo, Modriča, Orašje, Slavija, Olimpik i RadnikHercegovac_do_groba je napisao/la: ↑23 avg 2020, 15:38Nema Sarajevo kvalitet u igrackom kadru da bi sa lakocom osvajao bodove u kombinovanom sastavu protiv Veleza. Kako ste izgledali protiv Tuzle vi ne mozete u ovom momentu da kazete da cete lagano dobiti Velez ni u najjacem sastavu kamoli kombinovanom. Malo se spustite na zemlju, pobjedili ste prvaka Velsa koji su liliputanci u Evropskim kvalifikacijama. Sama kvota 1.85 na Sarajevo danas govori koliko vam vjeruju bukmejkeri, u taj vas sirok kadar.
Voleo bih da neko izbaci ocekivane sastave, i koliko je tu startera. Planiram baciti malo pogled da vidim ima li pomaka u odnosu na mec sa Tuzlom.![]()
![]()
![]()
Rece nam navijac kluba koji se ponosi korona titulom. Sjedi sramoto jedna, bolje ti je da sutis meg da nekome bilo sta govoris.
Izgubismo li đetićuVirtu4l je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:50Vi već u Jablanici gubite 1:0, a drugi gol je već negdje kod Konjica.nekoIzMostara je napisao/la: ↑19 avg 2020, 13:40Sretno Sarajevu, da odigrate sto iscrpljujucu tekmu sa produzecima i evantualno penalima i da prodete, pa da vas mi u nedelju mlatnemo![]()
![]()
Pa došli ste da se nagzite kao i uvijek, ali eto malo sreće i nekako ste uzeli bod. U normalnim okolnostima bi primili tricu u prvih pola sata kao na Grbavici.
koliko los odgovor, cak i za tvoj standard
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.