HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Tesko da ce igrat.
-
- Kontakt:
Nece ti on dati ostavku dok ne zavrsi epizodu u predkvalifikacijama Europske lige. Zna on dobro sta radi, jbga treba CV fino popiniti.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:59Nisam te zelio odma citirat, nadao sam se da cu se prevarit u procjeni..al evo sve vidjeno. Trener koji u jednom Zrinjskom ima onakve izjave ne moze drugacije proc nego ovako. Hvala Žiža za sve što si postigao kao igrač, ali kao trener nisi za Zrinjski. Budi gospodin i podnesi ostavku, a sa sobom mozes povest i par 'zvjezdica' iz ekipeGradKamena2 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:02Nek on dobije prvih 8-9 utakmica po 1-0 pa cemo vidit dje ce bit.
LINK LINK LINK
Ako Žižović motivira igrače onako kako priča na konferencijama, onda ne moramo se čuditi uspavanoj igri.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Evo kako pisu portali ,sudbina Zizovica bi se mogla znati sutra,a kao moguci nasljednici spominju se Jovic i Baka
HŠKZ
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mali Mašić iz utakmice u utakmicu dokazuje da se radi o velikom velikom talentu i klasi
HŠKZ
-
Bravo za Mašu

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Skrbic, Ivancic, Kunic..Igra se s jednim napadačem (nadam se Mašić) a od ove trojice ne mozes sastavit jednog da valja za zamjene bar. Strah me i pitat kolke su im plaće
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ivancic igra i krilnog vise je doveden jer se vidilo da od Milosa nema nista.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Više je doveden jer je vjerojatno otpad koji je za džabe doveden, kao i dobrih 50% igrača zadnjih 5g. Daj Bože da nije istina, da se pokaže kao dobar, ali čisto sumnjam. Zna se kako naš klub radi po tom pitanju...
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jeza me hvata od krila s visinom 193 

Sretno da pobijedite i popravite koeficjent. Nadam se da ce se Zizovic dozvat napokon
Sretno dns 

Super proradio bilbija,malci odlicni,po asistenciju i masic i basic, a ujedno i novo pojacanje u napadu odma prvu tekmu otvorio dobro nadam se da ce tako i nastaviti..
HŠKZ
-
Bravo Zrinja!
Ogroman teret je sinoc skinut s ledja, Bilbija proradio, pola milijuna eura je u kasi, koeficijent za sljedecu godinu nece biti manji od 7.500, a najvise me raduju dvije asistencije mladih lavova Masica i Basica...Pored njih nadam se da ce i veznjak Boskovic, bek Coko i stoper Sadiku uskoro na travnjak, kao i Rados kada se oporavi jer sigurno imaju kvalitet...Imamo dobru skolu, moramo promovirati svoje igrace koji ce u dogledno vrijeme donijeti prijeko potreban novac u ovoj kronicnoj besparici
Ogroman teret je sinoc skinut s ledja, Bilbija proradio, pola milijuna eura je u kasi, koeficijent za sljedecu godinu nece biti manji od 7.500, a najvise me raduju dvije asistencije mladih lavova Masica i Basica...Pored njih nadam se da ce i veznjak Boskovic, bek Coko i stoper Sadiku uskoro na travnjak, kao i Rados kada se oporavi jer sigurno imaju kvalitet...Imamo dobru skolu, moramo promovirati svoje igrace koji ce u dogledno vrijeme donijeti prijeko potreban novac u ovoj kronicnoj besparici
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Jucer sam malo pogledao snimku drugog poluvremena tekme, mislim da smo u Ivancicu dobili finog igraca ako je suditi po ovih pola sata koliko je odigrao...
S druge strane:
Zao mi je sto klub gotovo nista ne cini na promociji dvojice mladica koji su u svom prvom euro nastupu upisali dvije asistencije, neku zajednicku fotku njih dvojice ili neku storiju napisati ne bi trebao biti problem...
Uvjeren sam da sarajevski klubovi ne bi propustili da medijski promoviraju takve igrace, pa bi vjerojatno citali o zainteresiranosti par inozemnih klubova za njih, provukla bi se i prica o reprezentaciji i jos stosta
Ali ovdje je drugacije, muk...je li nezainteresiranost, nedostatak vremena, boliqrac ili nesto cetvrto, Bog zna
S druge strane:
Zao mi je sto klub gotovo nista ne cini na promociji dvojice mladica koji su u svom prvom euro nastupu upisali dvije asistencije, neku zajednicku fotku njih dvojice ili neku storiju napisati ne bi trebao biti problem...
Uvjeren sam da sarajevski klubovi ne bi propustili da medijski promoviraju takve igrace, pa bi vjerojatno citali o zainteresiranosti par inozemnih klubova za njih, provukla bi se i prica o reprezentaciji i jos stosta
Ali ovdje je drugacije, muk...je li nezainteresiranost, nedostatak vremena, boliqrac ili nesto cetvrto, Bog zna
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Oni su pokazali na terenu tko su i sta su,tko hoce vidit njih vidit cePiazzaGrande je napisao/la: ↑29 avg 2020, 09:44Jucer sam malo pogledao snimku drugog poluvremena tekme, mislim da smo u Ivancicu dobili finog igraca ako je suditi po ovih pola sata koliko je odigrao...
S druge strane:
HŠKZ
Upravu si, to je mjesavina boliqurca i nesposobnosti. Pa evo pogledaj samo marketing kluba, sramota zesca. Na nekim poljima kao da ne postojimo i to je godinama tako. Ti ne lupetaj, oni jesu pokazali i uradili svoje, ali ovo sto je piazza rekao nema veze s njih 2 vec sa ljudima koji ne obavljaju svoj posao kako treba koji su j.ebeni boliqurci i nesposobnjakovici ubaceni od strane politike vjerojatno. Da ne ispadne da sam ogorcen i bezobrazan, ali to su cinjenice o kojima vrlo dobro znam. Nasim deckima iz skole svaka cast na debitiranju u Europi i naravno uspjehu i zalaganju, samo jako za sveti dres.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.