Budimo realni, nije dobra ideja staviti toliko mlade igrace u prvu postavu takvih utakmica.
Dobri su i imaju ogroman potencijal ali... ne sada.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Budimo realni, nije dobra ideja staviti toliko mlade igrace u prvu postavu takvih utakmica.
Nema nijednog DLP ovdje, ne znam ko bi mogao da glumi tu ulogu s obzirom da recimo Vrančić i Prcić nisu u ekipiRaonffa je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:50Ma nama je pušiona bez Pjanića u sad u ove dvije tekme, nadam se da to neće poljuljati atmosferu pred baraž.
Mislim bila bi pušiona i sa Pjanićem, ali eto nadao bi se čovjek ipak nečemu, ovako mrka kapa u svemu osim u dva rutinska poraza. Očekujem sredinu terena Bešić, Cimirot i Krunić, Gojak vjerovatno na lijevo krilo.
@hurem - u i Bajketu su dovoljni ovi sa spiska. Lončar će to iznosit ko naramak drva.Vucevich je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:14Nema nijednog DLP ovdje, ne znam ko bi mogao da glumi tu ulogu s obzirom da recimo Vrančić i Prcić nisu u ekipiRaonffa je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:50Ma nama je pušiona bez Pjanića u sad u ove dvije tekme, nadam se da to neće poljuljati atmosferu pred baraž.
Mislim bila bi pušiona i sa Pjanićem, ali eto nadao bi se čovjek ipak nečemu, ovako mrka kapa u svemu osim u dva . Očekujem sredinu terena Bešić, Cimirot i Krunić, Gojak vjerovatno na lijevo krilo.![]()
Ma znam da nema ali eto, na kraju će biti ovo 90% mada ne bih se iznenadio ni da sada Šabanadžovića gurne u tim.Vucevich je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:14Nema nijednog DLP ovdje, ne znam ko bi mogao da glumi tu ulogu s obzirom da recimo Vrančić i Prcić nisu u ekipiRaonffa je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:50Ma nama je pušiona bez Pjanića u sad u ove dvije tekme, nadam se da to neće poljuljati atmosferu pred baraž.
Mislim bila bi pušiona i sa Pjanićem, ali eto nadao bi se čovjek ipak nečemu, ovako mrka kapa u svemu osim u dva rutinska poraza. Očekujem sredinu terena Bešić, Cimirot i Krunić, Gojak vjerovatno na lijevo krilo.![]()
Ide sad na servis pred sezonu pa cemo vidjeti, pustal ulje.
sto mu ne bi islo u prilog...sami su rekli da je sabanadzovic tu jer njega mogu lahko na tribine poslati...a npr. demirovic nije tu jer mu ne mogu garantovati po sata-valjda ocekuju da bi bio ljut ako ne zaigrahurem je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:28@Duljevinho, nisu mi dovoljni ovi sa spiska vec govorim da bi besmisleno bilo zvati nekoga kad vec postoji taj prosireni spisak koji i jeste planiran za izvanredne okolnosti, povrede i sl.
Da je pozvao 23 igraca, Pjanic se povrijedio...tada bi bilo logično da zove nekoga novog.
Ovako ne i samo bi pokazao da spisak nije dobro skrojio...a to Bajevicu ne bi u prilog islo.
...
Dihtuje po straniDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:03Ide sad na servis pred sezonu pa cemo vidjeti, pustal ulje.
Gurnut Danilovića i malog Šabana nek se prodaju u Fc Aarat i Kukesi.
Boli ih k imaju Milika i Piateka
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.