Neuer, Muller, Boateng 2 x Liga prvaka i titula svjetskog prvaka sa reprezentacijom. Veličanstveno.
Alaba, Martinez 2x Liga prvaka.
Thiago 2x Liga prvaka, ali jedna mu je s Barcom

.
Pavard i Hernandez 1X Liga prvaka i svjetski prvaci.
Kimmich i Goretzka Liga prvaka i Konfederacijski kup s reprezentacijom.
Lewandowski konačno osvojio Ligu prvaka, za njega bitno, jer ko što rekoh jako teško da će šta s reprezentacijom osvojiti.
Svi su heroji ali ove gore sam posebno izdvojio, jer imati 2x Ligu prvaka i biti svjetski prvak s repkom to je što mnogi veliki igrači su mogli samo sanjati ili neki samo sanjaju.
Drago mi je za Javija što se oprašta (najvjerovatnije) s dvije titule Lige prvaka, a u onoj prvoj je bio jedan od najbitnijih igrača, u ovoj sada je timskom duhu dao doprinos i ono što je igrao, igrao je srcem.
Thiago odlazi, ali mu opraštamo pogotovo što je svoj posao odradio u ovoj sezoni sjajno, na kraju je ginuo za ovaj dres i donijeo je s ostalim momcima Ligu prvaka. Ja i dalje stojim kod toga, da kada smo ga kritikovali, bilo je s razlogom, ali su te velike utakmice u kojima je zakazao, zaboravljene, jer je sve ispravljeno. Ne samo da je odigrao majstorski kada je bilo najpotrebnije, nego je orao teren i borio se, dao sve od sebe.
Od Coutinha sam, a i mnogi drugi očekivali velike stvari ranije, ali na ovom turniru je dao svoj doprinos. Protiv Barce oni golovi, kada je skoro sve bilo riješeno, ali opet će se pamtiti, a u utakmici protiv Lyona i danas solidni potezi plus trka i borba i njega je Flick probudio. I nekako to mi sve prolazi kroz glavu, volio bi da se nešto desi pa da ga posudimo još jednu sezonu bar. Teško će to biti, jer već je skoro sve gotovo u toj stvari, ali eto to neko čudo ne bi bilo loše.
I naravno večeras se potvrdilo veliki golman i najveći golman, najbolji golman, fenomenalni golman, taj čudesni čovjek sa hiljadu ruku i nogu, koji brani ono što je neodbranjivo, taj gigant od golmana je i dalje naš golman Manuel Neuer. Fantastične dvije parade i još po neka dobra odbrana. Ali dvije odbrane su presudile. Doduše u onoj jednoj šansi su bile dvije čudesne odbrane, pa možemo reći 3 čudesne i ono ostalo par rutinskih odbrana.
BRAVO MOMCI, BRAVO BAYERN!!! BRAVO BAYERN! BRAVOOOOOOO!
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland