Šta je klub koji prodaje glavnog i najboljeg igrača veznog reda za pišljivih 30 miliona evra?
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- ASD
- Kontakt:
Znate li neki njemački fudbalski forum?
Bundesliga i niže lige?
Bundesliga i niže lige?
Klub u top 5 klubav u evropi zadnjih 10 godina.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:46Šta je klub koji prodaje glavnog i najboljeg igrača veznog reda za pišljivih 30 miliona evra?
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Finalista Lige prvaka aBd!
Tacno bih vas kurc.. lupao po glavi koliko imbecilnu upravu imate.
Od danas se klub zove Real Dortmund Academy
Tacno bih vas kurc.. lupao po glavi koliko imbecilnu upravu imate.
Od danas se klub zove Real Dortmund Academy
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Posudit igraca bez prava otkupa je pucanje u nogu...zasto doofmund tezi ka tome da bude poligon za razvoj nigdje veze
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije ni posudba losa. Posebno ako je sa pravom otkupa. Ako se pokaze, zadrzis ga, ako bude flop, vratis ga u maticnu ekipu i nikom nista.
Mada i ako je bez prava otkupa, opet to ne mora biti lose.
Primjer Hakimi: Puno doprinio BVB-u golovima i asistencijama, ali BVB-u ne treba vise krila, a kao bek prilicno slab u odbrani. Dobrog beka su doveli (Meunier), tako da otkupiti Hakimija nije bila opcija.
Hvala mu na 2 godine u BVB-u i sretno mu u Interu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Wolfsburg doveo u20 reprezentativca Francuske Maxence Lacroix iz FC Sochaux, štoper.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bezveze je ta prica da Hakimi nije potreban Dortmundu.
Pa lik je medju dva najbolja beka lige kao i medju tri najbolja igraca Dortmunda protekle sezone.
Iskreno, ja sam se nadao da tu Bayern moze umijesati prste, pogotovo jer je momak bio u izlogu te 40 miliona koliko ga je platio Inter nije strasna cifra.
Pa lik je medju dva najbolja beka lige kao i medju tri najbolja igraca Dortmunda protekle sezone.
Iskreno, ja sam se nadao da tu Bayern moze umijesati prste, pogotovo jer je momak bio u izlogu te 40 miliona koliko ga je platio Inter nije strasna cifra.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije bezveze, nego realna.Omerbavarac je napisao/la: ↑20 avg 2020, 21:54Bezveze je ta prica da Hakimi nije potreban Dortmundu.
Bio je možda i najbolji bek lige ofanzivno, ali se zato pored njega prolazilo kao da ga nema.
Lik je po meni više krilo, nego bek, ali eto kao bek se vodi...
Ti bi u vecini slucajeva bio u pravu sa ovom tvrdnjom ali ne ovaj put...koji ce **** istresat 50 milki kad mogu boljeg igraca dovesti dzabe sto su i uradili...znaci nisu trazili jeftinu alternativu tj macka u vreci nego su dzabe doveli igraca koji bi inace vrijedio kao hakimi ako ne i vise i koji je kvalitetom i iskystvom upgrade u odnosu na hakimija bar defanzivno..... Ja bi volio da oni odrijese kesu i dovedu havertza jer od krepalog reusa nema fajde...bukvalno igrac manje na rosteru kad najvise treba on se povrijedi i vrati se kad propadne i kup i prvenstvo i lp...Omerbavarac je napisao/la: ↑20 avg 2020, 21:54Bezveze je ta prica da Hakimi nije potreban Dortmundu.
Ma posudba sa pravom otkupa je zakon stari takvih je idealno imati 2 3 na rosteru svake godine das mu godinu da se ustima i bude od koristi ako nebude nista noga i zrao...ali ovo posudzivanje bez prava otkupa je glupost jer klub automatski salje fudbalskom svijetu sliku o sebi kao razvojnom klubu tj prolaznoj stanici a ne kao klub koji bi bio vrhunac karijere i kojem igraci trebaju tezit.. Iskreno ja sam misljenja da ce ovaj reiner zavrsiti kao i vecina brazilaca koji dodzu u svabiju tj flopat ce samo tako ali uprkos tome dobro je imati opciju da ga zadrzis ako kojim slucajem ne flopne....kraljttbvb je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:50Nije ni posudba losa. Posebno ako je sa pravom otkupa. Ako se pokaze, zadrzis ga, ako bude flop, vratis ga u maticnu ekipu i nikom nista.
Mada i ako je bez prava otkupa, opet to ne mora biti lose.
Primjer Hakimi: Puno doprinio BVB-u golovima i asistencijama, ali BVB-u ne treba vise krila, a kao bek prilicno slab u odbrani. Dobrog beka su doveli (Meunier), tako da otkupiti Hakimija nije bila opcija.
Hvala mu na 2 godine u BVB-u i sretno mu u Interu![]()
-
- Kontakt:
Još je mlad pa se može doraditi i obrambeno, ali po svojim trenutnim karakteristikama je definitivno bliže krilu nego beku. U 3-5-2 kao wing-back još i može funkcionirati, ali kao bek u 4-4-2 je veliki propuh. Po meni mu je super potez odlazak u Serie A, i to Conteu, jer bi se trebao taktički dosta nadograditi.kraljttbvb je napisao/la: ↑20 avg 2020, 22:56Nije bezveze, nego realna.Omerbavarac je napisao/la: ↑20 avg 2020, 21:54Bezveze je ta prica da Hakimi nije potreban Dortmundu.
Bio je možda i najbolji bek lige ofanzivno, ali se zato pored njega prolazilo kao da ga nema.
Lik je po meni više krilo, nego bek, ali eto kao bek se vodi...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sad ne valja Hakimi, a kad je spasavao Borussiju od ispadanja u Ligi prvaka tad je bio igracima. Kakvo sapiranje. Jeb. Omara kako advokatisu ovdje pojedinci haha
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Auslander raus!
Selam svim žutaljima. Možete prestati pominjati finale 2013. kao najveći uspjeh Roberta Lewandowskog. Hvala. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bas hocu da pitam gdje su pcelice...
Tuga ih slomila
Tuga ih slomila
Pustite sad zayebacnije slavite titulu, svi su momci ok sa žute strane osim kralja. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurmane, znao si me nerijetko oduševiti, ali i ovo da se dočeka, da ti smiruješ situaciju.
A naravno da je većina tih momaka ok i svakako u Evropi želim da BVB i dalje postiže uspjehe i da dostigne velike domete. U Evropi im to uvijek želim (pod uslovom da nas tamo ne pobijede), u BuLi su logično te želje malo drugačije.
Al čekaj ipak, jel ono Lewi finale LP s BVB-om najveći uspjeh????

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- kraljttbvb
- Kontakt:
Klub im osvojio titulu prvaka Evrope i umjesto da su sretni i da slave, ja im u mislima 
Momci hvala vam što mislite o meni, do suza ste me ganuli

Momci hvala vam što mislite o meni, do suza ste me ganuli

Bundesligi treba jak BvB, a ne ova akademija iz Leipziga koja je neka jeftina kopija Porta i Benfice (ekonomski klub). Ne bih se začudio da im igrači u slobodno vrijeme kruže gradom i daju besplatne promo Red Bull-ove.
Leverkusen radi dobar posao, Schalke katastrofalan. Živio sam u Gelsenkirchenu skoro sedam godina i simpatišem Konigsblauen, ali ovo što se dešava je raspad sistema.
Gladbachu uvijek nešto fali, a vidjeti ćemo šta će se dešavati u Herthi, jer nije ni sve u parama.
Leverkusen radi dobar posao, Schalke katastrofalan. Živio sam u Gelsenkirchenu skoro sedam godina i simpatišem Konigsblauen, ali ovo što se dešava je raspad sistema.
Gladbachu uvijek nešto fali, a vidjeti ćemo šta će se dešavati u Herthi, jer nije ni sve u parama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.