Ništa loše, samo napominjem, što se srdiš?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dapače.Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:38Ništa loše, samo napominjem, što se srdiš?
svrakino1921 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:36I Husref da bude trener ovim sto su ostaliTheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:22Ostaviti akademce, tatara, rahmanovica i ahmetovica kod kuce, ostale poslati nek ih bjeli rusi sve pobiju.staragarda je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:59Ja ne znam kako će pitari u tu bjelorusiju jbt....tamo je zamal rat izbio...može li se ovo izmjestit negdje il sta....može li se žalba neka uložiti il nešto
Akademci,Tatar,Rahmanovic i Ahmetovic

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kad bi usred tekme nedo Bog zapucalo, Vinko bi idalje bio hladnokrvan 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
usrefa i hadzica staviti izmedju demonstranata i vojske/policijesvrakino1921 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:36I Husref da bude trener ovim sto su ostaliTheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:22Ostaviti akademce, tatara, rahmanovica i ahmetovica kod kuce, ostale poslati nek ih bjeli rusi sve pobiju.staragarda je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:59Ja ne znam kako će pitari u tu bjelorusiju jbt....tamo je zamal rat izbio...može li se ovo izmjestit negdje il sta....može li se žalba neka uložiti il nešto
Akademci,Tatar,Rahmanovic i Ahmetovic
Uzeo bi pušku i pito koji su balije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:39Kad bi usred tekme nedo Bog zapucalo, Vinko bi idalje bio hladnokrvan![]()
💩💩
Goosman je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:49Uzeo bi pušku i pito koji su balije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:39Kad bi usred tekme nedo Bog zapucalo, Vinko bi idalje bio hladnokrvan![]()

Mjau !
Ja sam napisao za cijelu ligu ne samo za Sarajevo... Razlika izmedju Sarajeva i Veleza je sto Sarajevo ima vise kvalitete na klupi a fizicka sprema im je ista... Sarajevo je pritislo tek kad su pocele izmjene i naravno da ce pritisnut,jer su usli svjeziji igraci uz to i kvalitetniji od onih koji su igrali prvo poluvrijeme... Samo je u tome razlika,jer da je Velez imao kvalitetne izmjene bilo bi lakse na terenu njima a Sarajevu daleko teze...lisander je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:51Koliko god da treniraju kad pitu jedu svake sedmice, uz to neki puše cigare, neki šišu. Sarajevo koje je nespremno opet stisne Veleža, zamisli kakvi su u Veležurishovski je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:43Ovo Sarajevo fizicki nece moci izdrzati u Bjelorusiji... ja ne znam kako ovi nasi igraci iz premijer lige treniraju,ko ih sprema,na koji nacin... koji god klub u Europi dodje protiv nasih a da je profesionalan bude daleko bolje pripremljen i to na nesto lici... Ovi nasi se vuku ko crknute macke....
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Dapile
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Goosman je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:49Uzeo bi pušku i pito koji su balije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:39Kad bi usred tekme nedo Bog zapucalo, Vinko bi idalje bio hladnokrvan![]()

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:59Goosman je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:49Uzeo bi pušku i pito koji su balije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:39Kad bi usred tekme nedo Bog zapucalo, Vinko bi idalje bio hladnokrvan![]()
![]()
![]()

Željezničar za život cijeli!

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Posebna oprema u kojoj će Sarajevo igrati u Bjelorusiji

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo što ću sada napisati nikakve veze sa klubom nema. Handžiću, Dupovcu i Rahmanoviću sve najgore u životu želim. Kod nas su cigani gospoda kakvi su ovi debilčići...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- feniksptica
- Kontakt:
Ko nadje ovog Fejsala dobro vas je unazadio..
Kako su ove nase utakmice bolje i ljepse za gledat nekako bez navijaca..samo ne znam kako ce savez bez kazni, mislim da je ovo prvi put ikad da posle 5 kola nema nijedne kazne. Treba se barem neki trener za dress code kaznit..propade nam Begic
Kako su ove nase utakmice bolje i ljepse za gledat nekako bez navijaca..samo ne znam kako ce savez bez kazni, mislim da je ovo prvi put ikad da posle 5 kola nema nijedne kazne. Treba se barem neki trener za dress code kaznit..propade nam Begic
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Morteme svaka ti cast
Halo Sarajevo prolazi dalje.Kakav Brest West.Ahmetovic i Tartar 2-1.Oni su pod stresom nije im do fudbala.
Jel ono Dudić proslavio gol i nesta gestikulisao prema klupi Sarajeva ? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.