Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja ne znam kako će pitari u tu bjelorusiju jbt....tamo je zamal rat izbio...može li se ovo izmjestit negdje il sta....može li se žalba neka uložiti il nešto
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravu sistaragarda je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:59Ja ne znam kako će pitari u tu bjelorusiju jbt....tamo je zamal rat izbio...može li se ovo izmjestit negdje il sta....može li se žalba neka uložiti il nešto
Sarajevo treba sto vise izvršiti pritisak da se igra na nekom neutralnom terenu i to će im znatno povećati šanse protiv Bresta
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Baš evo pratim, tamo je stvarno haos. I u Brestu su protesti, predratno stanje.staragarda je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:59Ja ne znam kako će pitari u tu bjelorusiju jbt....tamo je zamal rat izbio...može li se ovo izmjestit negdje il sta....može li se žalba neka uložiti il nešto
Valjda domaćin može garantovati sigurnost. Tamo se igraju još dvije utakmice, Dinamo Minsk i Soligorsk su takođe domaćini.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Do kraja prvenstva će biti svega, ima tu 5-6 ekipa gdje svako svakoga može dobiti.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U Bjelorusiju treba s puskama ici
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mislim da postoji mogucnost izbacivanjs bjelorusa iz evrope.
Uzet u obzir koronu, koju oni ne yebu ni 5%, sto podrzavam, i onda stanje u drzavi.
Off.
Nato opet pokusava i radi oni sto su Jugoslaviji uradili, arapskim zemljama... Sad su dosli na Lukasenka....
Bjelorusija najjaca zemlja, prebogata... Kad krene rat, opet ce oni kredite od evrope uzimati
Uzet u obzir koronu, koju oni ne yebu ni 5%, sto podrzavam, i onda stanje u drzavi.
Off.
Nato opet pokusava i radi oni sto su Jugoslaviji uradili, arapskim zemljama... Sad su dosli na Lukasenka....
Bjelorusija najjaca zemlja, prebogata... Kad krene rat, opet ce oni kredite od evrope uzimati
Ma od odgode ili mijenjanja terena nema ništa 2-3 dana pred utakmicu. Ovo ako šta bude može jedino završiti izbacivanjem bjeloruskih timova iz Europe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- svrakino1921
- Kontakt:
Kad ide Satajevo tamo
Hajd da i ti nesta ubodes

Bio bi to historijski uspjeh...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ostaviti akademce, tatara, rahmanovica i ahmetovica kod kuce, ostale poslati nek ih bjeli rusi sve pobiju.staragarda je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:59Ja ne znam kako će pitari u tu bjelorusiju jbt....tamo je zamal rat izbio...može li se ovo izmjestit negdje il sta....može li se žalba neka uložiti il nešto
Zamislite kakvi su u Veležu, nespremni, kantonalci. Neporaženi prošli nikad bolji Široki, dream team Sarajevo, a dobili all star Zrinjski.
TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:22Ostaviti akademce, tatara, rahmanovica i ahmetovica kod kuce, ostale poslati nek ih bjeli rusi sve pobiju.staragarda je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:59Ja ne znam kako će pitari u tu bjelorusiju jbt....tamo je zamal rat izbio...može li se ovo izmjestit negdje il sta....može li se žalba neka uložiti il nešto

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
I fasovali tricu na Grbavici za 15 minuta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- svrakino1921
- Kontakt:
I Husref da bude trener ovim sto su ostaliTheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:22Ostaviti akademce, tatara, rahmanovica i ahmetovica kod kuce, ostale poslati nek ih bjeli rusi sve pobiju.staragarda je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:59Ja ne znam kako će pitari u tu bjelorusiju jbt....tamo je zamal rat izbio...može li se ovo izmjestit negdje il sta....može li se žalba neka uložiti il nešto
Akademci,Tatar,Rahmanovic i Ahmetovic
I šta? To je nešto strašno? Pa sutra će se to dogoditi bilo kojem timu u ligi.
Btw. to je jedini poraz Veleža u posljednjih 10 ligaških utakmica. Puno se ovdje sere, puno potpunih levata piše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.