Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Generation74
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Odlična utakmica, za naše uslove beton. Trka na obje strane, nema valjanja i foliranja, na terenu fer i korektno, Sarajevo za klasu bolje ali uzimajući u obzir okolnosti, bod i nije tako loš. Velež sjajna ekipa i nije mi nikako jasno kako su mogli onako izgubiti na Grbavici. Sve u svemu idemo kod Lukašenka da ga smijenimo.
Zadnja izmjena: Generation74, dana/u 23 avg 2020, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Opet im se šilji, pa dokle? 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dantejebo Sarajevu ulaze Rahmanović, Ahmetović i Fanimo, nama guzati ĆatićGeneration74 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:22Odlična utakmica, za naše uslove beron. Trka na obje strane, nema valjanja i foliranja, na terenu fer i korektno, Sarajevo za klasu bolje ali uzimajući u obzir okolnosti, bod i nije tako loš. Velež sjajna ekipa i nije mi nikako jasno kako su mogli onako izgubiti na Grbavici. Sve u svemu idemo kod Lukašenka da ga smijenimo.

Kontam pa đe smo mi pošli, šta hoćemo, čemu se nadamo.
Još onaj debilni komentator govori kao Dupovac je na vrijeme stao, kući ga vodi yebo ti on ženu lopovsku 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Da su samo Ovcina i Vehabovic imali kuda da pucaju prema golu u onim sansama, sad bi mozda i slavili. Ovako smo izgubili 2 boda, jer definitivno smo imali vise izglednih prilika za gol.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Slabo se vidi, ali mislim da je lopta oduzeta nakon povlačenja Velkoskog. Trebao je biti faul prije tog ofsajda.
Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 23 avg 2020, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Realni pitar ZA KLASU BOLJE. Vama ce Brest zabiti sve sto nije Velez i ide raspad.Generation74 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:22Odlična utakmica, za naše uslove beron. Trka na obje strane, nema valjanja i foliranja, na terenu fer i korektno, Sarajevo za klasu bolje ali uzimajući u obzir okolnosti, bod i nije tako loš. Velež sjajna ekipa i nije mi nikako jasno kako su mogli onako izgubiti na Grbavici. Sve u svemu idemo kod Lukašenka da ga smijenimo.
ŽELJEZNIČAR 1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Favoriti su, posebno radi domaćinstva ali se može igrati sa njima. Raspad ako ispadnemo iz lige prvaka, što? Prebacujemo se onda u 3. pretkolo EL a to vrlo vjerovatno neće doživjeti nijedan naš klub ove sezone, nažalost.biceDUPLA je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:31Realni pitar ZA KLASU BOLJE. Vama ce Brest zabiti sve sto nije Velez i ide raspad.Generation74 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:22Odlična utakmica, za naše uslove beron. Trka na obje strane, nema valjanja i foliranja, na terenu fer i korektno, Sarajevo za klasu bolje ali uzimajući u obzir okolnosti, bod i nije tako loš. Velež sjajna ekipa i nije mi nikako jasno kako su mogli onako izgubiti na Grbavici. Sve u svemu idemo kod Lukašenka da ga smijenimo.
Što se tiče utakmice, Velež daleko bolji u prvom poluvremenu a mi u drugom. Bod je taman, odlična utakmica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Generation74
- Kontakt:
To je onaj što trči k'o koka bez glave...a vidio sam. Polako dok dodje rezultat, možda i evropa kroz kup ili prvenstvo, biće para i boljih igrača. Uglavnom dobro je to sada.Baader je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:24Dantejebo Sarajevu ulaze Rahmanović, Ahmetović i Fanimo, nama guzati ĆatićGeneration74 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:22Odlična utakmica, za naše uslove beron. Trka na obje strane, nema valjanja i foliranja, na terenu fer i korektno, Sarajevo za klasu bolje ali uzimajući u obzir okolnosti, bod i nije tako loš. Velež sjajna ekipa i nije mi nikako jasno kako su mogli onako izgubiti na Grbavici. Sve u svemu idemo kod Lukašenka da ga smijenimo.![]()
![]()
Kontam pa đe smo mi pošli, šta hoćemo, čemu se nadamo.
Ne bih da se prepirem, ali nisam vidio taj faul, čak ni blizu faula. Ali dobro.HordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:30Slabo se vidi, ali mislim da je lopta oduzeta nakon povlaičenja Velkoskog. Trebao je biti faul prije tog ofsajda.
- Generation74
- Kontakt:
Kako ono ti kažeš - biceDUPLA, a ja bih dodao ako Bog da opetbiceDUPLA je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:31Realni pitar ZA KLASU BOLJE. Vama ce Brest zabiti sve sto nije Velez i ide raspad.Generation74 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:22Odlična utakmica, za naše uslove beron. Trka na obje strane, nema valjanja i foliranja, na terenu fer i korektno, Sarajevo za klasu bolje ali uzimajući u obzir okolnosti, bod i nije tako loš. Velež sjajna ekipa i nije mi nikako jasno kako su mogli onako izgubiti na Grbavici. Sve u svemu idemo kod Lukašenka da ga smijenimo.

Pogledaj bolje, kada je lopta upućuna, igrač Sarajeva napravio korak unazad prema centru. Vaš igrač je ušao u mali ofsajd, mada ste imali situacija da postignete gol, isto tako i mi. Mislim da je x realan rezultat.
Vise komsinicama krivo zbog rezultata nego gostima 
Al dobro, ono opet ima obraza pisati nakon blamaze koju su dozivili.

Al dobro, ono opet ima obraza pisati nakon blamaze koju su dozivili.

Pa dobro remi dvije ekipe koje ce zavrsiti na prva dva mjesta u ligi ove godine. I treba da je neizvjesno...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne znam, meni se čini da ga je Čivić povukao za dres, možda griješim.
Čestitke na bodu.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ovo Sarajevo fizicki nece moci izdrzati u Bjelorusiji... ja ne znam kako ovi nasi igraci iz premijer lige treniraju,ko ih sprema,na koji nacin... koji god klub u Europi dodje protiv nasih a da je profesionalan bude daleko bolje pripremljen i to na nesto lici... Ovi nasi se vuku ko crknute macke....
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Koliko god da treniraju kad pitu jedu svake sedmice, uz to neki puše cigare, neki šišu. Sarajevo koje je nespremno opet stisne Veleža, zamisli kakvi su u Veležurishovski je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:43Ovo Sarajevo fizicki nece moci izdrzati u Bjelorusiji... ja ne znam kako ovi nasi igraci iz premijer lige treniraju,ko ih sprema,na koji nacin... koji god klub u Europi dodje protiv nasih a da je profesionalan bude daleko bolje pripremljen i to na nesto lici... Ovi nasi se vuku ko crknute macke....
Velež ima najmanje balansiranu ekipu u ligi. Od 15 najvažnijih igrača imaju 3 koja bi imala mjesta u svakom timu u ligi, 5 prosječnih premijerligaških igrača, 2 igrača za ligu Federacije, 2 igrača za kantonalnu ligu, 3 igrača koji su tu jer žive blizu stadiona.
-
- Kontakt:
Dobro realno Sarajevo u drugom poluvremenu dobar pritisak napravilo, u odnosu na onu utakmicu sa Tuzlom veceras su licili na nesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.