Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Podjela bodova u samoproglašenom derbiju zavnobih-a.
Kako je krenulo široki i tuzla će se za tituli boriti.
Kako je krenulo široki i tuzla će se za tituli boriti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- svrakino1921
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kaže ušao je u igru brzonogi Berin Ćatić 
Bolje Jamak građen od njeg, a i ljepši je drastično.
Dupovac kriminalan, serbedzicu dat koliko zazeli, Hodžić ne zna se gdje je gori dal prema naprijed ili nazad.. Zanimljiva tekma realno X
Umjesto da vode 0:3 oni glume nesto u šesnaest metara, ko vas **** nikad necete igrati europu niti biti neki bitniji faktor u ovoj ligi.
Mjau !
Kakav je ovo igrac baavalPacidoroP je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:51Kaže ušao je u igru brzonogi Berin Ćatić

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Dupovac igrao 90min, Ćatić ušao prije 5 min, ukrade mu loptu i ne može ga pretrčat. A u napadu igra...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma meni je onaj oPsajd potez kola.. Kakva inteligencija brzonogog Čatićairfo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:52Kakav je ovo igrac baavalPacidoroP je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:51Kaže ušao je u igru brzonogi Berin Ćatić
Bolje Jamak građen od njeg, a i ljepši je drastično., stize ga Dupovac nakon 90 odigranih minuta za dvije sekunde
![]()
![]()
![]()

Dobar Velež, fina ekipa, fino igraju. Ali za nešto više treba još sirove snage. Prije svega na sredini terena.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- svrakino1921
- Kontakt:
Prvi smo
Sasvim zasluzeno
Sasvim zasluzeno
Spinuj spinuj cim pobija mitologijuRaonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:48Nisi ti to dobro shvatio, napisao sam bolji stadion (generalno bolji, ljepši), a onda sam napisao da je nastao iz ljubavi a ne politički projekat, i tu sam mislio na klub
Mada hajde, mogu razumijeti da si mislio da nastavljam priču za stadion, ali sam mislio na klub. Gdje ću napisati da je Grbavica nastala iz ljubavi, a Koševo politički projekat, gdje je tu veza sa stadionom i ljubavi i projektima![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vinko nista dobro nije donjeo Sarajevu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Velež će definitivno biti težak protivnik za svakoga. Fali još kuveta u ekipi i možda malo bolja klupa. Ne znam šta onaj Ovčina uradi večeras?!?
A jes' 'adžija ubo s Zidanom. Za šta ljudi istovariše kofer para Allahu... još pričali " 'adžija zajeb'o Rosickog."
A jes' 'adžija ubo s Zidanom. Za šta ljudi istovariše kofer para Allahu... još pričali " 'adžija zajeb'o Rosickog."
Željezničar za život cijeli!
Ja predlazem da se prekine liga sada, krenuo je cetvrti talas korone. 

Mjau !
Pravili bi i vi derbi al vas sramota sta sve igra iz tzv Republike S(umske)rpske. A Zvezda i Partizan vas nikad ne smatrali validnim za nekog derbija, da ne znam kakve specijalne (citaj dajemo im guzu) odnose imate #samokazem
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma velez nista posebno, ali su se borili, Fedja podero glas dole, ok tekma, zamalo da uzmemo da smo bolje rotirali, al jbg sprema ****....
Treba sad na Brest udarit to je najbitnija tekma dvije decenije unazad...valjda svi budu ok
Tino se ukazo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.