Dobio si oko 12KM,malo,ali bolje išta nego ništa...sport88 je napisao/la:Dobio sam! Mali iznos 42 kn. Ako tako budem igrao svaki dan za par parova, mogu dobiti solidan džeparac. Hvala Juveu i Laziji.

P.S.:Može li mrtvi Juve dati gol?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dobio si oko 12KM,malo,ali bolje išta nego ništa...sport88 je napisao/la:Dobio sam! Mali iznos 42 kn. Ako tako budem igrao svaki dan za par parova, mogu dobiti solidan džeparac. Hvala Juveu i Laziji.
I ja ga cekam , ma nemoze. ZASTO 95% ITALIJANSKIH DERBIJA ZAVRSAVA 1:1???volimliverpool je napisao/la:Dobio si oko 12KM,malo,ali bolje išta nego ništa...sport88 je napisao/la:Dobio sam! Mali iznos 42 kn. Ako tako budem igrao svaki dan za par parova, mogu dobiti solidan džeparac. Hvala Juveu i Laziji.
P.S.:Može li mrtvi Juve dati gol?
Kvota 25Juventus - Lazio 1![]()
Francuska - Nizozemska 1![]()
Barcelona - Sociedad 3+![]()
Tottenham - Chelsea ps1![]()
Ankaragucu - Fenerbahce ps1![]()
San Antonio - Portland 8+
OTNYS_YNWA je napisao/la:Mainz - Schalke 2
Bologna - Milan 2
Tottenham - Chelsea 1
Kvota 10.80 ; Uplata 9 KM.
Dosta ybg.OTNYS_YNWA je napisao/la:@ADISE, izpehira ti ja ovaj Feynoord, znao sam da tu neće biti golova.
Građanine, singlao sam
Bordeux - Rennes X/X
hocu procenat spomenut sam u dobitnoj kombinacijiOTNYS_YNWA je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Mainz - Schalke 2
Bologna - Milan 2
Tottenham - Chelsea 1
Kvota 10.80 ; Uplata 9 KM.Dosta ybg.OTNYS_YNWA je napisao/la:@ADISE, izpehira ti ja ovaj Feynoord, znao sam da tu neće biti golova.
Građanine, singlao sam
Bordeux - Rennes X/X
Krasić u 94.minuti,Aimar u 94.minuti.Hvala im obojici.Puno im hvala.volimliverpool je napisao/la:
Bolton-Blackburn 1 2.00![]()
Cagliari-Catania 1 2.05![]()
Freiburg-M'gladbach 1 1.85![]()
Albacete-Barcelona B X 2.90![]()
Juventus-Lazio (F.S.) 1 2.00![]()
Benfica-Braga (h.0:1) 1 2.30![]()
101.18 Ulog 1KM
Joj jaruga,vjeruješ da se spremam da odem lokat,ne lažem,majke mi...Citizen-X je napisao/la:pa dje su te pive šupci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.