Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Onako neutralno.. Velež zaista ima dobru tečnu igru u polju, odličnu tranziciju.. ali odbrana baš zaostaje. Stoperi kriminalni i realno u prvom poluvremenu su trebali primiti tricu jer su im na petercu 3 puta sami ostajali igrači Sarajeva. Dudić ako ne utegne odbranu bojim se da im ne gine sredina tabele.. jer ovo je baš loše..
Ista kategorija no ne zadugoRaonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:19
Naravno, Grbavica je svakako kategorija iznad Koševa što možeš pronaći vrlo lako.
Što mi ne bi pasalo, prethodnih sezona je posjeta bila jača na Grbavici, pa nekada na Koševu, nekada će opet biti na Grbavici, kažem sedmi put, to je subjektivno mišljenje jedne osobe.
Naravno da je najveći, najtrofejniji, najveći europski uspjeh, bolji stadion, nastao iz ljubavi a ne kao politički projekat, malo li je moj Denchi.

Broj clanova kluba kao i posjeta je na strani Sarajeva, trenutno stanje, cestitam nadoso si na moju originalnu tvrdnju
Stadion grbavica je nastao od stadiona sa skenderije, nikakve famozne fantomske ljubavi, sk naredio da se pokloni tribina zeljeznicaru, od drzave dobili, pa onda od trenutne drzave za renoviranje nakon rata, pa sada ponovo renoviranje od trenutne drzave opet....misliiiim lakapo politicki projekat.....
Ne mozes biti najveci a da te Koldze vade od sudbine Celika, jos posebno jel politicar vladajuce stranke

Alke Vujice jedne male

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Zaplakat će komentator života mi.
Ma dobro Velez bilo koga dobije sa ovim golmanom.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Moj sudija
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo je penal za Sarajevo
E te "kad bude šta bude" su mi najdraže od vas, tako ćete ponovo jednog dana biti najtrofejniji, nekada, negdjeDenchi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:32Ista kategorija no ne zadugoRaonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:19
Naravno, Grbavica je svakako kategorija iznad Koševa što možeš pronaći vrlo lako.
Što mi ne bi pasalo, prethodnih sezona je posjeta bila jača na Grbavici, pa nekada na Koševu, nekada će opet biti na Grbavici, kažem sedmi put, to je subjektivno mišljenje jedne osobe.
Naravno da je najveći, najtrofejniji, najveći europski uspjeh, bolji stadion, nastao iz ljubavi a ne kao politički projekat, malo li je moj Denchi.
Broj clanova kluba kao i posjeta je na strani Sarajeva, trenutno stanje, cestitam nadoso si na moju originalnu tvrdnju
Stadion grbavica je nastao od stadiona sa skenderije, nikakve famozne fantomske ljubavi, sk naredio da se pokloni tribina zeljeznicaru, od drzave dobili, pa onda od trenutne drzave za renoviranje nakon rata, pa sada ponovo renoviranje od trenutne drzave opet....misliiiim lakapo politicki projekat.....
Ne mozes biti najveci a da te Koldze vade od sudbine Celika, jos posebno jel politicar vladajuce strankeneko nekog lagi
Alke Vujice jedne male![]()

Nisam govorio za stadion, nego za klub kako je nastao

Btw, politički projekat PK Torpedo, predstavnik Titine milicije, komunistička prćija FKS

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pršeš Mostarski Toni Kroos.
On i Salčin najbolji igrači na terenu.
On i Salčin najbolji igrači na terenu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Morat će Velež poraditi na realizaciji, neka bolja ekipa bi iz ovih šansi 3:1 vodila
Ko je nama kriv što smo ugasili superkup, pa jel
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Govorio si stadion sagradjen iz ljubavi, na to sam odgovorio faktima, no, ponovo ti ne pase

Tiru-riru i tad i sad najveci klub BiH
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovaj Caric Bog te vidio sta je ovo bilo 

Pa kakva vam je ovo letva u napadu,lik usao tek ne moze da hoda ,gega se hahahhhahahha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Joj nekog mejta u napadu Veleza...uso lik prije 7 min ne moze Dupovcu pobjec 

Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Ko je ba ovaj Ćatić, sporiji lik od Mulića
Mulic je najbrzi igrac Veleza.
Nisi ti to dobro shvatio, napisao sam bolji stadion (generalno bolji, ljepši), a onda sam napisao da je nastao iz ljubavi a ne politički projekat, i tu sam mislio na klub

Mada hajde, mogu razumijeti da si mislio da nastavljam priču za stadion, ali sam mislio na klub. Gdje ću napisati da je Grbavica nastala iz ljubavi, a Koševo politički projekat, gdje je tu veza sa stadionom i ljubavi i projektima

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.